Şimdi Ara

Pioneer mp3 çalar oto teyp Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
18.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saltanat_1985

arkadaşLar iLgi ve alakanıza teşekkürler. 5150 tasarımı., 7950 ön panali motorlu oluşu beni cezbetti, ikisininde sıfırını araştırdım bulamadım. 2. eline de pek fazla güvenmiyorum sonucta pahalı bi elektronik. Mustang'in verdiği linkdeki güzel birşeye benziyor ama kargo görevlisinin yanında ve o kadar kısa sürede bu ürünü nasıl çalıştırıp test edebilirim ki. üsTelik iş yerimin adresini vereceğim ve orda deneme şansım yok. o yüzden biraz kaygılıyım.

quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Mesela 7950 satan biri var, fiyat da uygun sayılır 299 Tl.
    http://www.sahibinden.com/deh_7950_ub_sifir_ayarinda-27WQQaXQQ21085976WQQpXQQdisplayitem

Buyur,

http://www.atateknolojicenter.com/?D=1282 285 TL garantili...

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

Orijinalden alıntı: locked13

quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Locked13,
    Kenwood un Pionerr 5150 den ne farkı var mofsett çıkışları aynı, pionerin anfi çıkışında + sı var, direksiyon kumandası sonradan alınıp kullanılabiliyor kenwood da direksiyon kumandası da sanırım yok fiyat olarak hemen aynı fiyata sahipler kenwood un farkı ne?

merhaba
    pioneer 5150 garantisiz spot ürün (nekadar dükkan garantisi verirselerde inanmayın yalannnnnnnn ) rds yok kenwood garantili pakette kendı kumandası da dahil size tavsiyem garantili ürün alın sonra arıza oldumu üzülürsünüz :)
    iyi günler

Diğer esnaflara yafta yapıştırmayınız.

Ben daha önce yaşamış olduğum tecrübeyi forumda paylaştım. Aldığım ürün hoparlör olmasına rağmen satıcı ürününün arkasında durdu ve ürünü geri alıp tamir ettirerek tekrar bana iade etti.

Ürün pıoneer tsa 172c idi. Tahmin edeceğiniz üzere tizleri yanmıştı.

Esnaf ahlakına yakışmayan hareketlerden kaçınınız. Pazarlama kaygısı ile aynı sektörden aynı ekmeği paylaştığınız şahıslara çirkin yaftalar yapıştırmaktan uzak durunuz. Bir tüketici tavsiyesidir...

Forumun amacına hizmet etmeye dikkat ediniz.

merhaba
    biz burda kimseyi suçlamıyoruz biz sadece ürün alacak olanları uyarıyoruz her esnaf sattığı ürünün arkasında duramaz sizin yaşadığınız olay 20.tl haledilecek olay ama düşünün 50 li seri bir teyp aldı ve cihazın ana mcu entegresi bozuldu neyapacak satıcı o parça pıyada yok o cihaz direk çöplük
    satıcı komple değişecekmı cihazı zannediyorsunuz öyle zannedin ben hiç zannetmiyorum ufak tefek problemler halledilir ama büyük problem ler halledilmez
    bilginize
    iyi günler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Locked13,
    Kenwood un Pionerr 5150 den ne farkı var mofsett çıkışları aynı, pionerin anfi çıkışında + sı var, direksiyon kumandası sonradan alınıp kullanılabiliyor kenwood da direksiyon kumandası da sanırım yok fiyat olarak hemen aynı fiyata sahipler kenwood un farkı ne?

merhaba
    pioneer 5150 garantisiz spot ürün (nekadar dükkan garantisi verirselerde inanmayın yalannnnnnnn ) rds yok kenwood garantili pakette kendı kumandası da dahil size tavsiyem garantili ürün alın sonra arıza oldumu üzülürsünüz :)
    iyi günler

Ben daha önce yaşamış olduğum tecrübeyi forumda paylaştım. Aldığım ürün hoparlör olmasına rağmen satıcı ürününün arkasında durdu ve ürünü geri alıp tamir ettirerek tekrar bana iade etti.

Esnaf ahlakına yakışmayan hareketlerden kaçınınız. Pazarlama kaygısı ile aynı sektörden aynı ekmeği paylaştığınız şahıslara çirkin yaftalar yapıştırmaktan uzak durunuz. Bir tüketici tavsiyesidir...

merhaba
    biz burda kimseyi suçlamıyoruz biz sadece ürün alacak olanları uyarıyoruz her esnaf sattığı ürünün arkasında duramaz sizin yaşadığınız olay 20.tl haledilecek olay ama düşünün 50 li seri bir teyp aldı ve cihazın ana mcu entegresi bozuldu neyapacak satıcı o parça pıyada yok o cihaz direk çöplük
    satıcı komple değişecekmı cihazı zannediyorsunuz öyle zannedin ben hiç zannetmiyorum ufak tefek problemler halledilir ama büyük problem ler halledilmez
    bilginize
    iyi günler

Tanımadığınız, bilmediğiniz kişi ve kişiler hakkında (üstelik meslektaşınız) nasıl böyle yargıya varabiliyorsunuz HAYRET!

Ben, ürünlerimi satın almış olduğum esnafa güveniyorum. Kendisiyle birçbir bağım yok, tanışımlığım akrabalığım yok. Hatta bana birinin tavsiye etmişliği bile yok... Bu halde, ben ilk görüşte iyi niyeti anladım, hissettim. Esnaf öncelikle iyi niyetli olacak. Sizin gibi çamur atma politikasında olmayacak. burada herşeyi yazılı münakaşa ediyoruz. Hemen yukarıda yapıştırdığınız kirli yaftanın emaresi duruyor. "yalannnnn" kelimenin sonundaki n harfleri bile vurguyu daha derin ifade etmek için yinelenmiş.

Çok kirli ve çirkin bir politika izliyorsunuz.

Benim başıma gelen hasar 20 TL olabilir. 200 TL olsa da,www.atateknolojicenter.com' un bu hasarı tamamıyla karşılayacağına eminim! Kaldı ki, sizin bahsettiğiniz problem 1/1000 oranında dahi karşılaşılmayan problem. Bu riski hem kullanıcı, hem de dürüst bir satıcı seve seve ve rahatlıkla üstlenir! Üstlenmese doğubank' ta bir tane esnaf ayakta durabilir mi! Biraz MANTIK!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Locked13,

merhaba
    iyi günler

merhaba
    bilginize
    iyi günler

Tanımadığınız, bilmediğiniz kişi ve kişiler hakkında (üstelik meslektaşınız) nasıl böyle yargıya varabiliyorsunuz HAYRET!

Ben, ürünlerimi satın almış olduğum esnafa güveniyorum. Kendisiyle birçbir bağım yok, tanışımlığım akrabalığım yok. Hatta bana birinin tavsiye etmişliği bile yok... Bu halde, ben ilk görüşte iyi niyeti anladım, hissettim. Esnaf öncelikle iyi niyetli olacak. Sizin gibi çamur atma politikasında olmayacak. burada herşeyi yazılı münakaşa ediyoruz. Hemen yukarıda yapıştırdığınız kirli yaftanın emaresi duruyor. "yalannnnn" kelimenin sonundaki n harfleri bile vurguyu daha derin ifade etmek için yinelenmiş.

Benim başıma gelen hasar 20 TL olabilir. 200 TL olsa da,www.atateknolojicenter.com' un bu hasarı tamamıyla karşılayacağına eminim! Kaldı ki, sizin bahsettiğiniz problem 1/1000 oranında dahi karşılaşılmayan problem. Bu riski hem kullanıcı, hem de dürüst bir satıcı seve seve ve rahatlıkla üstlenir! Üstlenmese doğubank' ta bir tane esnaf ayakta durabilir mi! Biraz MANTIK!!!

merhaba
    burda ben kimseyi yargilamıyorum sadece uyarıyorum
    işine gelen benim uyarılarıma dikkat eder işine gelmeyen dikkat etmez
    müşteri velinimettir kandırılmaz garantisi olmayan bi ürüne dükkan garantisi altında garanti verilmez yasal değil
    müşteri aldı ürünü 2 ay sonra esnaf kapattı gıttı nelacak sence dürüstlükmü oldu o müşteri kandırılmadımı

ben melektaşlarımı hiç birzaman suçlamam herkes işine geleni alır işine geleni satar

bunun için sen kafana takma bu kadar hiddetlenmene de gerek yok
    bilmem anlatabildimiyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Locked13,

merhaba
    iyi günler

merhaba
    bilginize
    iyi günler

merhaba
    burda ben kimseyi yargilamıyorum sadece uyarıyorum
    işine gelen benim uyarılarıma dikkat eder işine gelmeyen dikkat etmez
    müşteri velinimettir kandırılmaz garantisi olmayan bi ürüne dükkan garantisi altında garanti verilmez yasal değil
    müşteri aldı ürünü 2 ay sonra esnaf kapattı gıttı nelacak sence dürüstlükmü oldu o müşteri kandırılmadımı

ben melektaşlarımı hiç birzaman suçlamam herkes işine geleni alır işine geleni satar

bunun için sen kafana takma bu kadar hiddetlenmene de gerek yok
    bilmem anlatabildimiyım

Üslubunuz asıl gayeniz hakkında yeterli bilgiyi veriyor.

Nihai değerlendirmeyi okuyucular yapacaktır.

Bu başlığa son mesajımdır.

Güzel günler dilerim...

• Tartışmaya hiç gerek yok interneti az buçuk kullanan ve forumda biraz gezip bilgi edinen herkes zaten neyin ne olduğunu biliyor. Bu forumda bulunan kimse cahil ve saf değil. Kendi şahsi görüşümde önce markaya güven sonra garanti gelir. Her garantisi olan marka da malının arkasında ne yazık ki durmuyor. Merdiven altı imalat yapan veya fason mal getirip satan bir markanın ürününü almaktansa, garantisi olmayan üretiminin tüm aşamalarını titizlikle kontrol eden, güvenilir kaliteli bir markanın ürününü almayı yeğlerim.
  • arkadaşlar benim de montaj dahil bütçem 200-220 TL. USB girişi olsun tümseklerde sıkıntı çıkarmasın yeter bana. Marka da Sorun değil. İddialı bişey aramıyorum. Ama kaliteli de olsun tabi. 99 spor bi palio aldım jvc hoparlörler var. keyifle müzik dinliyim yeter. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. Esnaf arkadaşlar Pendikteyim bilginize. Yalnız piyasada sahte pioneer modelleri var onlarda istemiyorum onu da ekliyim.
  • 3150 2250 4150 gibi sonu 50 ile biten ürünler için pioneer distribütörü kaçak ifadesi kullandı. araştırdım
    pioneer ın resmi sitesinde arşiv dahil hiç biryerde yoklar. bu konuda bilgisi olan bu işten anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
  • Demek ki iyi araştıramamışsın.
    www.pioneer.com.sg

xx50 li seriler tabiki kaçak.
    1 ürünü ülkedeki distribütörü getirmiyorsa kaçaktır.
    xx00 alacağına xx50 li al daha iyi.
    Aradaki fark garanti ve RDS, bence 2 si de gereksiz zaten.
  • http://www.sahibinden.com/sifir_pioneer_deh-_2150ub_teyp_montaj_dahil_-99WQQaXQQ20653352WQQpXQQdisplayitem?

arkadaşım bu fiyata(montaj dahil) tavsiye eder misiniz? evime de yakın.
    iddialı bişeye ihtiyacım yok. usb çıkışı olsun tümseklerde sıkıntı çıkarmasın yeter. Herkese teşekkürler.
  • En iyisi Doğubank, Sirkeci.
    2 üst modeli daha ucuz.
    Zaten almışken 4150 ya da 5150 almak en mantıklısı.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_20_PIONEER_DEH-4150SD_CD_MP3_USB_.html
  • kardeş pendikte olduğum için bana oralar biraz ters geliyor çok vaktim de olmuyor ne yalan. yani sırf teyp için git gel montajla uğraş zor. sd giriş dışında bu modellerin yani 4150 ve 5150 nin esktra neyi var? dediğim gibi iddialı bir ses sistemine ihtiyacım yok jvc hoparlörler var araçta ve anfisiz direkt bağlayacağım. teybim temiz olsun işimi görsün usb li olsun mevzu bu benim için.. almışken de pioneer olsun dedim.
  • Özellikleri netten karşılaştırın, üstte verdiğim siteden mesela.
    Ben fiyat olarak aynı olduğu için yazdım.
    Üstte verdiğim linkten alın, satıcı kargolasın.
  • 2 haftadır kafayı sıyırdım hangisini aliym die. En sonunda 7150ub da karar kıldım. dün bi arkadaş kafamı karışTırdı, 7250sd tavsiye etti. ßu ikisinden birine karar kılıp kesin alacağım ALLAH'ın izniyle (: ama 7250sd nası bi cihaz. ßiLmiyom bu cihazda da anfi çıkışı var mı?? sizce hangisini alayım.

7250sd
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-DEH-7250-SD-USB-SD-KART-MP3-CALAR-SIFIR_W0QQidZZ24671297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat_1985 -- 21 Şubat 2010; 13:50:29 >
  • 7150 - 7250 tüm özellikler aynı iken, 7250' de ek olarak SD kart okuma özelliği var.

Şimdi ben bir model daha söylerdim ama iyice kafanız karışır
  • söyLe söyLe iyice karışmış zaTen onu da aradan çıkarTalım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltanat_1985 -- 21 Şubat 2010; 15:13:05 >
  • USB ve kumanda sizin için çok önemli değilse, Alpine 9856

Ben dün aldım. Bu sabah montajını yaptım. Pıoneer ve sony kullanıcısıydım. İlk kez Alpine kullanıyorum. Diyebilirim ki bu Alpine diye bas bas bağıranlar boşuna kendilerini yormuyorlarmış. Herpsi yalan Alpine gerçek...

Ben doğubanktan 280 TL' ye aldım bu modeli. Bilgi açısından...

Usb ve kumanda değil, benim için kaliteli ses, müziğin içindeki enstrumanların tonlamaları önemli...
  • dostLar hepinize teşekkür ederim.. bu gün bi 7150 aldım. mükkemmel bi cihaz.. beyaz ışık ayrıca çok hoşuma gittti. hayırlısı dielim (:
    merak eden olursa die: anTepde 340 TLye aldım..
  • quote:

quote:

arkadaşLar pioneer oto teyp almak istiyorum. siz hangisini önerir siniz? anfi çıkışı özelliği, usb flash bellek okuma özelliqi vs vs.. tesisata uygun birşey olsun isTiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim

TesisaT:
    2xPioneeR 307F 900watt 30cm wooFeR..
    2xPioneeR TS6992 460 watt ovaL...
    2xMoToRoLa TweeTer..
    EDİSON ED 505A 5kanaL anfi
    not: lütfen işin ehLi olan anlayan arkadaşlar yazsın.. kafam iyice karışık. doğru tercih için yardım istiyorum

merhaba
    size tavsiyem kenwood burdan bakın lütfenhttp://www.meka-shop.com/kenwood-kdcw4044uay-radyo-cdmp3-calar-girisli-p-327.html
    iyi günler

http://www.meka-shop.com/jack-kablosu-p-770.html?cPath=217_238
    bir aux kablosuna 10tl isteyen adamdan toplu iğne almam. ticari ahlak diye bişey var!!!! aynı kabloyu 3 tl den ton, hatta gemi işi getirebilirim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: delilahana

quote:

quote:

arkadaşLar pioneer oto teyp almak istiyorum. siz hangisini önerir siniz? anfi çıkışı özelliği, usb flash bellek okuma özelliqi vs vs.. tesisata uygun birşey olsun isTiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim

TesisaT:
    2xPioneeR 307F 900watt 30cm wooFeR..
    2xPioneeR TS6992 460 watt ovaL...
    2xMoToRoLa TweeTer..
    EDİSON ED 505A 5kanaL anfi
    not: lütfen işin ehLi olan anlayan arkadaşlar yazsın.. kafam iyice karışık. doğru tercih için yardım istiyorum

merhaba
    size tavsiyem kenwood burdan bakın lütfenhttp://www.meka-shop.com/kenwood-kdcw4044uay-radyo-cdmp3-calar-girisli-p-327.html
    iyi günler

http://www.meka-shop.com/jack-kablosu-p-770.html?cPath=217_238
    bir aux kablosuna 10tl isteyen adamdan toplu iğne almam. ticari ahlak diye bişey var!!!! aynı kabloyu 3 tl den ton, hatta gemi işi getirebilirim!!!

+1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.