Şimdi Ara

Cafe Açıyorum / İsim , Logo , Konsept Önerisi ** Toplam Ödül 400 Tl ** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
9
Favori
141.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ainur

Lorien Cafe koyardım ben.

Hatta eğer bu işe girecek olsam ve param olsa baya büyük bir mekan açıp tamamen diğer kafelerden farklı olarak bir şey yapardım. Orta Dünya içerikli.

Cafedeki masalar ''Sıçrayan Midlli Hanı''ndaki gibi olacak, tüm araç ve gereçler Orta Dünya içerikli olacak. Tamamen cafenin tüm duvarlarına ;

-Orta Dünya haritası
    -Bilbo'nun evi'nin giriş tabelası ( bu espri olsun diye cafenin girişine koyulabilir
    - Tüm Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit içerikli resimler
    - Tüm bayan ve erkek çalışanlar Orta Dünya mitolojisine göre yani Yüzüklerin Efendisindeki gibi giyinecek
    - İçerde Tüm Howard Shore müzikleri çalınacak, arada bir ENYA atılırsa muthiş olur.
    - Biri özel akşamları '' I see Fire'' müziğini söylerse millet kopar.

Yabancı ülkelerde var böyle yerler ama Türkiye'de bu söylediğim tarzda var mı bilmiyorum benim sermayem yok eğer biri benim dediğim gibi açarsa paraya para demez.
    İstanbul ve İzmir'de açın, iş bitmiştir zaten kapış kapış.

Hocam Ben de ağır LotR hayranıyımdır. Defelarca izlerim sıkılmam nasıl bir yapıttır bu... Tolkien i saygıyla anıyorum...

Bu sahneyi her izlediğim de tüylerim diken diken oluyor, gözlerim doluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 28 Şubat 2014; 11:50:50 >

• Cafe Yaw he he .
  • Cafe dé Borno

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cafe' Melancholia

Los isikli, karartmali, film kapli aynali flan guzel bi yer olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.