Şimdi Ara

Cafe Açıyorum / İsim , Logo , Konsept Önerisi ** Toplam Ödül 400 Tl ** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
9
Favori
141.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle ''Dışarı'' çok iyi fikir helal olsun valla hoşuma gitti ilerde kafe mekan açarsam bu adı kullarınırım helal et şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle şeyler

Kesinlikle ''Dışarı'' çok iyi fikir helal olsun valla hoşuma gitti ilerde kafe mekan açarsam bu adı kullarınırım helal et şimdiden

hocam durun :D yapmayın o fikir bana ait :D
  • Cafenova.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

Merhaba arkadaşlar.

İzmir Bornova'da cafe açmayı düşünüyorum.Yer arayışı içindeyim.
    Yatırım için birikimim hazır. 1 aydır araştırma içerisindeyim.
    Sizlerin de önerilerini bekliyorum.

İsim önerisini kazanan arkadaşa : 100 Tl

Logo tasarımı yapan arkadaşa : 200 Tl ( seçilen logo tasarımını yapan kişiye yollanıcaktır.)

En yaratıcı konsepti düşünen arkadaşa : 100 Tl

Evet beyler yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cafe Adı : Azeroth, Kalimdor, Stormwind vs gibi bir world of warcraft bölgesi

Logo:

Konsept : Duvarlarda MMORPG fotoları. World of Warcraft , Star Wars vs gibi oyunlardan maketler oyuncaklar haritalar vs.

Eğer bu cafe açılırsa açılışa Ankaradan çıkar gelirim. Ve her yaz mutlaka gelirim kahve içmeye.

Duvarlar şöyle  Cafe Açıyorum / İsim , Logo , Konsept Önerisi ** Toplam Ödül 400 Tl **

• KAFE'in
  • Kafenin adı: Pati
    Konsept duvarlarda kedi resimleri masalar ve sandalyeler ona gore kedi temali. Cafenin icinde 5-6 tane evcil guzel kedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cafe'in iyiymiş
  • Konsept olarak, krem ve hafif kahverengiye kaçan açık tonlarda duvar kağıtları. Duvar üstünde İzmir'e ait bir kaç tablo. Duvar köşelerine şamdan konulabilir. Tavanda spot ışıklar veya perde arkası led aydınlatmalar hoş durabilir. Oturgaç olarak konforlu ve kırmızının koyu renginde koltuklar olabilir. Köşeler için bu koltuk önerisi. Kafe girişinin önüne 3 tane spot \|/ bu şekilde koyularak daha hoş bir görüntü sunulabilir.
    İsim olarak Mesmerize, mesmerayz diye okunur. Hipnotize etmek anlamına gelir. Tavanda hipnotizeymiş gibi mozaik bi duvar kağıdı oluşturulabilir.
    İsim seçilince logomu ortaya koyarım.
    Aslında bunlar biraz hangi kesime hitap ettiğinize bağlı.
  • Lorien Cafe koyardım ben.

Hatta eğer bu işe girecek olsam ve param olsa baya büyük bir mekan açıp tamamen diğer kafelerden farklı olarak bir şey yapardım. Orta Dünya içerikli.

Cafedeki masalar ''Sıçrayan Midlli Hanı''ndaki gibi olacak, tüm araç ve gereçler Orta Dünya içerikli olacak. Tamamen cafenin tüm duvarlarına ;

-Orta Dünya haritası
    -Bilbo'nun evi'nin giriş tabelası ( bu espri olsun diye cafenin girişine koyulabilir
    - Tüm Yüzüklerin Efendisi ve The Hobbit içerikli resimler
    - Tüm bayan ve erkek çalışanlar Orta Dünya mitolojisine göre yani Yüzüklerin Efendisindeki gibi giyinecek
    - İçerde Tüm Howard Shore müzikleri çalınacak, arada bir ENYA atılırsa muthiş olur.
    - Biri özel akşamları '' I see Fire'' müziğini söylerse millet kopar.

Yabancı ülkelerde var böyle yerler ama Türkiye'de bu söylediğim tarzda var mı bilmiyorum benim sermayem yok eğer biri benim dediğim gibi açarsa paraya para demez.
    İstanbul ve İzmir'de açın, iş bitmiştir zaten kapış kapış.

• T.Cafe (T.C büyük ve kırmızı, afe kısmı küçük ve beyaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtzihni -- 28 Şubat 2014; 2:48:27 >
  • CafeBi'yer ./ +nerdesin askim l -biyerde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle şeyler

Kesinlikle ''Dışarı'' çok iyi fikir helal olsun valla hoşuma gitti ilerde kafe mekan açarsam bu adı kullarınırım helal et şimdiden

+124
  • Uzay konsepti olabilir.Üstüne düşersen muhteşem şeyler çıkar.Tavan gökyüzü gibi olur duvalarda gezegenler kabartmalı şekilde olur ana barın olduğu yere Güneş koyabilirsin ya da girişe.Tabi kullandığınız araç gereçler masa vs. Hepsi uzay temalı olmalı.Masalarda,menülerde,bardak vb. şeylerde uzay hakkında küçük bilgiler yazabilir.Tabikide bunların dozunu çok iyi ayarlamak gerek çocuk parkına döner yoksa.

Mekan ismi de buna uygun olarak Cosmos ya da Universe(evren) olabilir.

• Sunshine

http://4.bp.blogspot.com/-7J2gTZLg6XY/UlnYKW1nIMI/AAAAAAAAI7w/qucySw97g1E/s1600/sunshine.gif

Hocam düz duvar olmasın cafenin içi, duvarlara önemli insanların resimleri koyun(Atatürk, Einstain, Adile Naşit vs)

Masaların üstünde gülümseyen güneş resimler vs

çizgi film karekterleri

resimleri ışıklandırın, mekanın giriş kapısı demir olmasın çok itici oluyor, koyu renk ahşap kullanın.
  • KAFE'S
    CAFCAFE
    SÖYLENTEA
    DH CAFE
    CAFE DEYİM
    CAFE İN
  • mekan ismi Karga Kültür
    öküz kültür ve leman kültür tarzı bir yer olabilir konsept
    perşembe günleri karaoke yaptınmı bide fena
    ismi beğenirsen amblem işini ayarlarım
  • Benzin cafe konspeti cok tutuyor. Izmire gore uyarlama yapabilirsiniz.

• Cafe'r olsun

• Vegas cafe ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.