Şimdi Ara

Cafe, bar açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayda kaç kazanırım açsam? Kadıköy cafe bar kaynıyor ben de açayım krediyle falan.

• Acacaksan cafe bar icin ilk once icerrinin bir otami olmali hocam. Oyle iceriye sadece masa sandalye bir de powerfm den sarki acarsan hoparlorden tutmaz. Nargile koyucaksin iceriye girince samimi bir ortam olucak hatta yapabilirsen sesi guzel birini de koyarsin koseye o guzel guzel şarkı söyler. İnstagramdan da reklami yaparsin. Gelenler reklam bile yapar konum etiketleyerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafayla açarsan batarsın işi bilmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Acacaksan cafe bar icin ilk once icerrinin bir otami olmali hocam. Oyle iceriye sadece masa sandalye bir de powerfm den sarki acarsan hoparlorden tutmaz. Nargile koyucaksin iceriye girince samimi bir ortam olucak hatta yapabilirsen sesi guzel birini de koyarsin koseye o guzel guzel şarkı söyler. İnstagramdan da reklami yaparsin. Gelenler reklam bile yapar konum etiketleyerek.
    Hocam yok nargileci tipler gelmesin, ya böyle hem kahve hem yemek yenilen bir yer açma hayalim yada pub.
  • gel beraber açalım gelen kızlara yürürüz@Codix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Bu kafayla açarsan batarsın işi bilmen lazım
    Ticaret için doğmuşum ne batması

• Sende şu videonun başındaki arkadaşın potansiyelini görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Altındaki Bar
    8 yıl önce açıldı
    wow action bar gizleme
    14 yıl önce açıldı
    BAKKAL AÇMAK
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim sen isi bilmiyorsun instadaki sürekli nargile dumanı üfleyen tipler i görmüonmu? yeni moda bu hemen nargileleri yapıstırıcaksın ondan sonra herkes senin reklamını yapacak sonra milyonersin beni gör banada bi iki milyon atarsın hadi eyw bak o kadar yardım ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-08A29EF4C

Kardesim sen isi bilmiyorsun instadaki sürekli nargile dumanı üfleyen tipler i görmüonmu? yeni moda bu hemen nargileleri yapıstırıcaksın ondan sonra herkes senin reklamını yapacak sonra milyonersin beni gör banada bi iki milyon atarsın hadi eyw bak o kadar yardım ettim
    çalışanlarıma köz getir kardeşim seri diyecek tipleri ayakkabıyla kovalarım, kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.