Ayda kaç kazanırım açsam? Kadıköy cafe bar kaynıyor ben de açayım krediyle falan.
Acacaksan cafe bar icin ilk once icerrinin bir otami olmali hocam. Oyle iceriye sadece masa sandalye bir de powerfm den sarki acarsan hoparlorden tutmaz. Nargile koyucaksin iceriye girince samimi bir ortam olucak hatta yapabilirsen sesi guzel birini de koyarsin koseye o guzel guzel şarkı söyler. İnstagramdan da reklami yaparsin. Gelenler reklam bile yapar konum etiketleyerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu kafayla açarsan batarsın işi bilmen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Mesaopp
Acacaksan cafe bar icin ilk once icerrinin bir otami olmali hocam. Oyle iceriye sadece masa sandalye bir de powerfm den sarki acarsan hoparlorden tutmaz. Nargile koyucaksin iceriye girince samimi bir ortam olucak hatta yapabilirsen sesi guzel birini de koyarsin koseye o guzel guzel şarkı söyler. İnstagramdan da reklami yaparsin. Gelenler reklam bile yapar konum etiketleyerek.
Hocam yok nargileci tipler gelmesin, ya böyle hem kahve hem yemek yenilen bir yer açma hayalim yada pub.
gel beraber açalım gelen kızlara yürürüz@Codix
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6
Bu kafayla açarsan batarsın işi bilmen lazım
Ticaret için doğmuşum ne batması
Sende şu videonun başındaki arkadaşın potansiyelini görüyorum
Kardesim sen isi bilmiyorsun instadaki sürekli nargile dumanı üfleyen tipler i görmüonmu? yeni moda bu hemen nargileleri yapıstırıcaksın ondan sonra herkes senin reklamını yapacak sonra milyonersin beni gör banada bi iki milyon atarsın hadi eyw bak o kadar yardım ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-08A29EF4C
Kardesim sen isi bilmiyorsun instadaki sürekli nargile dumanı üfleyen tipler i görmüonmu? yeni moda bu hemen nargileleri yapıstırıcaksın ondan sonra herkes senin reklamını yapacak sonra milyonersin beni gör banada bi iki milyon atarsın hadi eyw bak o kadar yardım ettim
çalışanlarıma köz getir kardeşim seri diyecek tipleri ayakkabıyla kovalarım, kalsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme