Şimdi Ara

Cafe icin Amd'ler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Uğramak isteyenler için Işıklar caddesinin paralelinde Vip Club Cafe. Şu an alt katı hazırlıyorum. Bence AMD 2000 63$ lık fıyatıyla cok uygun. ekran kartı onboard olursa daha sonra uzerine bir ekran kartı takabilirim diye düşünüyorum. On-board ekrankartlı bir board ne tavsiye edebilirsiniz. (2*256 333mhz ddr takmayı düşünüyorum. Dual ddr olması için). Harddisk konusunda şu anki p4'lerde HD'ler 40Gb daha kurulumda 34 GB'ı doluyor oyunlar yuzunden; o yuzden 60 lık veya 80 lik disk alayım diyorum daha fazla oyun için. Sizce hangi disk. Birde fan çok önemli bir fan tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim. son olarak boyle 40 bilgisayarı aynı anda nakit alınca iyi indirim yapabilecek bir yer tanıyormusunuz. Yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkürler...
  • Dual ddr olarak çalıştırmak ve onboard ekran kartı özelliği arıyorsan bu şimdilik sadece nforce2 IGP chipli bordlarda var. Bunlardan da Epox 8RGA+ (120$) yada MSI MS 6570-K7N2G-L (108$) modelini alabilirsin.
    antalyada olduğuna göre bilgisayarları alacağın yer senin için önemlimi. Ankara, istanbul ve izmir?
  • ben sizin konuyu dusundum vede insanlara yalan soylemeden kandıralım diyorum

mesala on board ekran kartı yapın ve 128 mb ayarlayın marka model yazmadan kafemizde 128 mb ekran kartları kullanılmaktadır yazın

ikinci olarak ramleri 1gb seviyesine çıkartırsanız sizin için çok havalı olur

monitorleri ise eski bilgisayarlarla aynı alınki sanki her bilgisayar aynı ozelliklere sahip izlenimi uyandırın vede kasaları aynı yapınki 80 bilgisayarıda millet gelişmiş ozellikli sansın

bide cafenize mutlak bir klıma alınız

antalya sıcak olur mutlaka şimdi buda sizin cfenizi yukarı taşır
  • 40$ a gf4 mx 440 ddr var olabilir..
    bende de 2 tane cafe var bende ilk defa amd ye geçiom bugün inşallah bakalım.forumda o kadar kişinin gazına dayanamadım alıcam bakalım. bi deniycem gta da oyunlarda counter da açılışında ona göre bende yorum yapıcam hiç amd kullanmamış biri olarak..
  • anakart 746F ultra olursa üzerinede bir 40$'lık ekran kartı takarsan onboard 110$'lık anakartlardan daha iyi olur hemde ram yemez.

80 Gb Maxtor Diamond 9 Plus 8 Mb çok iyi yeterde artar acaipde diğerlerine göre hızlı. Fan tavsiyesine gelince oc etmeyeceğine göre üzerinden çıkan fanın seside rahatsız etmezse kafeyi bir problem yok. Ancak kasaya dikkat et ve Aopen H600A'dan başka bişi alma üzerinden çıkan fanlarla yeterince havalanmış olur sistem.

Eğer kasalar büyük gelirse kasa havalandırması olmasına orjinal fanla dikkat et eğer kasa havalandırması olmazsa daha iyi bir heatsink fana ihtiyaç duyacaksın. Onun için ucuzundan kaliteli kasa psu ve iyi havalandırması olana bak.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thunderace</i>
    <br />Dostum senin kafe düğün salonu gibi biryer herhalde 40 ve + makine.....bravo
    Board olarak msı kt3-4 ler ucuz ve kaliteli,cpu XP1700 ve yukarısı farketmez bence 1700 en iyisi ama artık zor bulunur diğerleri bütçene göre en uygununu ayarla
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    beşiktaşta bi tane var iki şube birinde 80 küsür dierinde yaklaşık 30-40 tane[bgdnc2]
    makinalar da iyiydi bi sene önce falan ama şimdi nooldu bilmiyorum.acaip iş yapıyodu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.