Bildirim
cafede ki bi adam bak ama dalma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yaşın kaç senin? -
dediğini anlamadım? birini hacklemiş diemi hapis yatıyor?quote:
Orijinalden alıntı: 4Ottoman
Yaşın kaç senin? -
sadece bi tane adam hackledi diyemi hapse girdiquote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
dediğini anlamadım? birini hacklemiş diemi hapis yatıyor?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xxplayerxx
aynen öyle demiş ama öyle bişey olacağını sanmam sonuçta bu bir oyun ayrıca birbirini hackleyen birsürü kişi war oöyle bişi olsaydı türkiyedeki gençlerin çoğu hapise girerdi
-
yaş 20 inanın ama charda +8 rap +8 shell set wor earning +1roc dual ske belt ve ıron neacleasquote:
Yaşın kaç senin? -
Dual Skeleton belt mi? bana pek inandırıcı gelmedi dual roc dual we fln desen inanacamda dual skeleton belt pek tuhafquote:
Orijinalden alıntı: defenderofyıkar
yaş 20 inanın ama charda +8 rap +8 shell set wor earning +1roc dual ske belt ve ıron neacleas
Alıntıları Göster -
wayy..anasını bea sakın yapmayın kardeşquote:
Dual Skeleton belt mi? bana pek inandırıcı gelmedi dual roc dual we fln desen inanacamda dual skeleton belt pek tuhaf
Alıntıları Göster
-
arakdaslar artık hack olayların belırlenırse hapıs cezası var..kısısel bılgı guvenlıgı..2 yıldan baslıyo..quote:
Orijinalden alıntı: sargin53
wayy..anasını bea sakın yapmayın kardeş
Alıntıları Göster
Bilmeyenler için
-
kalbinden geçeni yazdın galiba. gerçek dünya da olması imkansız -
Bence arkadas yanlis seyler soylememis .Birinin esyasini calmak (real de) la birinin karakterini calmak ayni seydir bana gorequote:
Orijinalden alıntı: TexasRanger
kalbinden geçeni yazdın galiba. gerçek dünya da olması imkansız -
quote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
Bence arkadas yanlis seyler soylememis .Birinin esyasini calmak (real de) la birinin karakterini calmak ayni seydir bana gore
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
Bence arkadas yanlis seyler soylememis .Birinin esyasini calmak (real de) la birinin karakterini calmak ayni seydir bana gore
oda real oluyor
charı gider 1milyar asatar al sana real!! -
hakimler,memurlar,avukatlar knightmı oynuyoquote:
Orijinalden alıntı: 17.05.2000quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
oda real oluyor
charı gider 1milyar asatar al sana real!!
Alıntıları Göster
sonuçta bir oyun büyütmemek lasım
-
quote:
Dual Skeleton belt mi? bana pek inandırıcı gelmedi dual roc dual we fln desen inanacamda dual skeleton belt pek tuhaf
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Steave
Çarpıt çarpıtacagın Kadar Biraz Dikkatli Oku +1 roc dual demek İstemis daha Dikkatli Olalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: NS4Kquote:
aynen öyle demiş ama öyle bişey olacağını sanmam sonuçta bu bir oyun ayrıca birbirini hackleyen birsürü kişi war oöyle bişi olsaydı türkiyedeki gençlerin çoğu hapise girerdi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hcaan
quote:
tabiki olur senin e mailini biri hacklese we sen şikayet etsen oda hapise girer bu oyunda şifrelidir we herkezin özel hesapı wardır özele midahale suçtur we ceza gerektirir
-
yaw +1 roc dual demek istedimquote:
Orijinalden alıntı: Tenzenquote:
Orjinalden alıntı: Steave
Çarpıt çarpıtacagın Kadar Biraz Dikkatli Oku +1 roc dual demek İstemis daha Dikkatli Olalım
Alıntıları Göster
öyle deme kardeş char satıp alınömıo mu neresi bi oyun bu oyun oyunluktan çıktı poker gibi bişey para kazanıp kaybetme oyunu başka bir yönünü bulamadım adamlar pre satıo ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum ilk kafelere getirende beni 66 da ozmn öyle birşey yoqtu talep yani anladın mı kardeş bizde laf olsun die topic yazmıoz biraz mantıklı ol ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: defenderofyıkar
yaw +1 roc dual demek istedim
öyle deme kardeş char satıp alınömıo mu neresi bi oyun bu oyun oyunluktan çıktı poker gibi bişey para kazanıp kaybetme oyunu başka bir yönünü bulamadım adamlar pre satıo ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum ilk kafelere getirende beni 66 da ozmn öyle birşey yoqtu talep yani anladın mı kardeş bizde laf olsun die topic yazmıoz biraz mantıklı ol ya
Alıntıları Göster
-
bnce güzel sallamış arkadaşımız yaşı en fazla 10 durquote:
Orijinalden alıntı: jokato06
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
120 gün hapis 120 gün de değil 120 fün -
olay dogruquote:
Orijinalden alıntı: jokato06
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
adamı kafeden polis almış
tutuklama emri ile
adliyeye cıktı ama gerisini bilmiyorum
120 gun olayını bilmiyorum yani
sdece polis kafeden aldı gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: _DigitalMan_
olay dogru
adamı kafeden polis almış
tutuklama emri ile
adliyeye cıktı ama gerisini bilmiyorum
120 gun olayını bilmiyorum yani
sdece polis kafeden aldı gitti
Alıntıları Göster
ço komik yaw
böyle bir şey söz konusu bile değildir çünkü
sen knight online ye üye olurken bi kutucuk işaretlersin ya orda bütün itemlerin charların ve oyunda sahip olduğun herşeyin k2 nin olduğunu kabul edersin.
böylece senin o adamı çalma gibi bi şey söz konusu değildir yasal olarak
bana böyle bir şe yapılmış olsaydı tazminat davası açar ve çok daha fazlasını geri alırdım
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X