Bildirim
çağatay ulusoy'un yeni saç modeli hakkında fikir
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dalga ve dolgunluk istiyorsan deniz tuzu spreyi kullan kerastase'in 50 ml 25-30 civari
Edit: ayrica attigin fotograflarda sac farkli birinde yanlar kisa delibaldan sonra, bir digerinde uzun her tarafi delibaldaki hali
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buusaatteuyanma -- 6 Mayıs 2016; 18:34:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim eğer saçların düz ise bu saç modelini ancak adamın kuaförüne veya çok çok iyi bi kuaföre yaptırabilirsin kendi başına yapamazsın hele ki ince telli dümdüz bir saçın var ise.Adamın orjinal saçı zaten kıvırcık-dalgalı arası.Saçı kalıcı düzleştirmişler.O dediğin saçtaki kıvrımlar orjinal kıvırcık saçından gelen kıvrımlar. -
eyvallah çok sağol dediğin ürünü alıp kullanıcam kardeşim hiç duymamıştım bayağı faydalı oldun sağol -
saçım dalgalı düz arası dümdüz değil ancak düze daha yakın biraz dalgalı ama.ince telli dediğin gibi ondan zor şekil alıyo.bir kaç gündür yeni bi şey buldum.duştan sonra önünü tamamen kaldırıp resimlerdeki gibi kurutuyorum o kıvrılıp düşen kısmını kurutmuyorum o zaman kıvrılıyo kendilğinden kuruyunca da zaten kıvrılmış kalıyo orası tabi sprey kullanmadığımdan 2 saat falan dayanıyo.ama yaklaştım yavaş yavaş.sağol ilgilendiğin için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X