Şimdi Ara

çağatay ulusoy'un yeni saç modeli hakkında fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  çağatay ulusoy'un yeni saç modeli hakkında fikir
     çağatay ulusoy'un yeni saç modeli hakkında fikir
    bu iki resimde de görüldüğü gibi arkadaşlar saçımı ben de belli bi yere kadar uzattım benim istediğim saç modeli de bu ancak bi türlü yapamıyorum.maşa kullanmaya çalışıyorum bu resimlerdeki gibi dalgalar oluşmuyo çok kıvrılıyor.ya da başka yolu var mı saç kesimi hakkında fikir verebilirsiniz maşa kullanımı hakkında fikir verebilirsiniz mesela maşayı şöyle kullanırsan bu şekli elde edersin gibisinden.ya da herhangi bir şey saçlarım ince telli ve düz bu arada.şimdiden hepinize teşekkür ederim

• Dalga ve dolgunluk istiyorsan deniz tuzu spreyi kullan kerastase'in 50 ml 25-30 civari
    Edit: ayrica attigin fotograflarda sac farkli birinde yanlar kisa delibaldan sonra, bir digerinde uzun her tarafi delibaldaki hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buusaatteuyanma -- 6 Mayıs 2016; 18:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim eğer saçların düz ise bu saç modelini ancak adamın kuaförüne veya çok çok iyi bi kuaföre yaptırabilirsin kendi başına yapamazsın hele ki ince telli dümdüz bir saçın var ise.Adamın orjinal saçı zaten kıvırcık-dalgalı arası.Saçı kalıcı düzleştirmişler.O dediğin saçtaki kıvrımlar orjinal kıvırcık saçından gelen kıvrımlar.
  • Buusaatteuyanma B kullanıcısına yanıt
    eyvallah çok sağol dediğin ürünü alıp kullanıcam kardeşim hiç duymamıştım bayağı faydalı oldun sağol
  • swarley1 S kullanıcısına yanıt
    saçım dalgalı düz arası dümdüz değil ancak düze daha yakın biraz dalgalı ama.ince telli dediğin gibi ondan zor şekil alıyo.bir kaç gündür yeni bi şey buldum.duştan sonra önünü tamamen kaldırıp resimlerdeki gibi kurutuyorum o kıvrılıp düşen kısmını kurutmuyorum o zaman kıvrılıyo kendilğinden kuruyunca da zaten kıvrılmış kalıyo orası tabi sprey kullanmadığımdan 2 saat falan dayanıyo.ama yaklaştım yavaş yavaş.sağol ilgilendiğin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.