Şimdi Ara

Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümü ve Türkoloji Paylaşımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere, arkadaşımın kurduğu faydalı bir siteden bahsetmek istiyorum.

Üniversitelere hazırlanan, özellikle de sözel bölümden hazırlanan herkesin adını duyduğu ve merak ettiği bir bölümdür Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü! Ancak gel gelelim hakkında kimse pek fikir sahibi değildir. İnternette bir arama yapılmaya kalkılsa kopyala-yapıştır yöntemiyle tüm sitelerde dolaşan aynı "bilgiden, bilgilerden" başka bir şey bulmak mümkün olmaz. İşte tam da bunun için kurulan site, bölüm hakkında katılımcı bilgi paylaşımını sağlıyor ve bölüm hakkında merak edenlere bilgi vermeyi amaçlıyor. Hazır mevcut olan tanıtım bilgileri dışında isteyenler ücretsiz üye olup hatta kafalarına takılan tüm soruları da yöneltebiliyorlar!

Bölümün tanıtımı dışında da aslında site oldukça kullanışlı ve bölümle ilgili herkese hitap ediyor. Ders, konu paylaşımlarıyla öğrencilere, hocalara; iş ilanı ve duyurularla mezunlara kısacası alanla ilgili herkese aslında hitap ediyor.

Burada biraz dağınık bir şekilde anlattım sanırım, en iyisi siteyi ziyaret edip sizin kendinizin kanaat getirmesi diye düşünüyorum.

Site adresi:http://www.ctle.org (ctle: Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.