Şimdi Ara

Cagkajj Basketbol Tahminleri.... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.619
Cevap
65
Favori
76.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sormayın hocam bende o 1 2 haftadan itibaren tutturamıyorum ne olduysa anlamadım bilen biliyor forumda iyi paralar kaldırdım ama inan şuan 0 ı görüyorum malesef böylede lanet bişey işte :S
  • Boston New york 1/1
    Oklahoma LA Lakers 1/1
    San Antonio - Minnesota 1/1
    Phoenix Sacramento 1/1
  • cagkajj kullanıcısına yanıt
    hocam illegal için galiba kuponunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

1 den 1 ler iddaa da da var en son 2.25 yada 2.5 ganyandı ilk ıktığı zamanlar
  • quote:

Ben bayiden oynadim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben uzun zamandır nba takip etmiyorum sadece la lakers'in handikapına bakarak söyledim ama bayağı kötüleşmiş galiba lal kusura bakma hocam.
  • quote:

ben uzun zamandır nba takip etmiyorum sadece la lakers'in handikapına bakarak söyledim ama bayağı kötüleşmiş galiba lal kusura bakma hocam.

Hocam kobe dondu fakat okc cok iyi farki atacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkajj

quote:

ben uzun zamandır nba takip etmiyorum sadece la lakers'in handikapına bakarak söyledim ama bayağı kötüleşmiş galiba lal kusura bakma hocam.

Hocam kobe dondu fakat okc cok iyi farki atacaktir

tamamdır hocam teşekkürler.
  • quote:

Boston New york 1/1
    Oklahoma LA Lakers 1/1
    Phoenix Sacramento 1/1

Kazandırdın yine arkadaş. Herşey gönlünce olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shintai

quote:

Boston New york 1/1
    Oklahoma LA Lakers 1/1
    Phoenix Sacramento 1/1

Kazandırdın yine arkadaş. Herşey gönlünce olsun.

Sağolun hocam siz kazandıkça seviniyorum ben :)
  • Var mı bu 2 gün için hocam
  • 817 Trefl AscoSlask 1/1
    819 Mega Vizura Szolnoki 1/1
    821 Alba Berlin Tbb Trier 1/1
    825 Valencia Murcia 1/1

Gecede Nba kuponu paylaşacağım
  • 819 göremedim ben tuttur.com da. çıkarmışlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

819 göremedim ben tuttur.com da. çıkarmışlar mı acaba?

Saat 9 da başlıyor hocam maç listede :)
  • Tüh be görmedim onu. Diğer 3 tanesine oynadım. Neyse bakalım.
  • Arkadaşlar 2 3 gün arayla kupon paylaşmamın sebebi gerekli değeri görmüyor sürekli maç yazıyorum tutan oluyor tutmayan oluyor ama oynuyorsanız lütfen yazın oynadım diye bilelim kuponu kaç kişi oynadığını neden böyle bir şey yazıyorsunuz diyebilirsiniz çünkü 2 3 gün paylaşmadığım zaman sorular geliyor hocam maç var mı vs vs ama ben çok fazla analiz yapıp kuponları koyuyorum bakıyorum kimse yok demek ki kimse oynamıyor diyorum fakat kupon paylaşmayınca özel mesajlar geliyor konu okunma konuda bulunma ya bir sürü kişi gelip gidiyor. Lütfen kuponu oynadığınızda belirtin.
  • quote:

Arkadaşlar 2 3 gün arayla kupon paylaşmamın sebebi gerekli değeri görmüyor sürekli maç yazıyorum tutan oluyor tutmayan oluyor ama oynuyorsanız lütfen yazın oynadım diye bilelim kuponu kaç kişi oynadığını neden böyle bir şey yazıyorsunuz diyebilirsiniz çünkü 2 3 gün paylaşmadığım zaman sorular geliyor hocam maç var mı vs vs ama ben çok fazla analiz yapıp kuponları koyuyorum bakıyorum kimse yok demek ki kimse oynamıyor diyorum fakat kupon paylaşmayınca özel mesajlar geliyor konu okunma konuda bulunma ya bir sürü kişi gelip gidiyor. Lütfen kuponu oynadığınızda belirtin.

Hocam bu akşama bi nba kuponu yapta oynayalım ayıpsın. Nba handikaplar ne zaman açıklanacak bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Arkadaşlar 2 3 gün arayla kupon paylaşmamın sebebi gerekli değeri görmüyor sürekli maç yazıyorum tutan oluyor tutmayan oluyor ama oynuyorsanız lütfen yazın oynadım diye bilelim kuponu kaç kişi oynadığını neden böyle bir şey yazıyorsunuz diyebilirsiniz çünkü 2 3 gün paylaşmadığım zaman sorular geliyor hocam maç var mı vs vs ama ben çok fazla analiz yapıp kuponları koyuyorum bakıyorum kimse yok demek ki kimse oynamıyor diyorum fakat kupon paylaşmayınca özel mesajlar geliyor konu okunma konuda bulunma ya bir sürü kişi gelip gidiyor. Lütfen kuponu oynadığınızda belirtin.

Hocam bu akşama bi nba kuponu yapta oynayalım ayıpsın. Nba handikaplar ne zaman açıklanacak bilginiz var mı?

8 e kadar açıklanır büyük ihtimal hocam handikaplar kupon paylaştım bir tane o kupondan sonra nba kuponu paylaşacağım :)

• quote:

Arkadaş haklı beyler, 2 defa kendisinin verdiği kuponlara oynadım ve kazandım. Çok büyük oynamıyorum zaten, 3-4 lira atıyorum, tutarsa 10-15 alıyorum. En azından bir teşekkür ederseniz, arkadaşı da mutlu etmiş olursunuz, insanlık ve emeğe saygı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: shintai

quote:

Arkadaş haklı beyler, 2 defa kendisinin verdiği kuponlara oynadım ve kazandım. Çok büyük oynamıyorum zaten, 3-4 lira atıyorum, tutarsa 10-15 alıyorum. En azından bir teşekkür ederseniz, arkadaşı da mutlu etmiş olursunuz, insanlık ve emeğe saygı için.

Teşekkürler hocam :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.