Şimdi Ara

Çağlar Boyu Quidditch,Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar ? E-Book'ları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki kitabın e-book'larını arıyorum.Bulan olursa lütfen buraya link vererek veya pm atarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 9 Mayıs 2009; 19:37:35 >

• Up ! İlgi görmesi için illa konu dışı'na mı yazmamız gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

Up ! İlgi görmesi için illa konu dışı'na mı yazmamız gerekiyor ?
    UP
  • quote:

UP

Alıntıları Göster
    Up
  • quote:

Up

Alıntıları Göster
    İlgisi için Nymphadora'ya teşekkür ederim

Başka bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
  • quote:

İlgisi için Nymphadora'ya teşekkür ederim

Başka bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Alıntıları Göster
    125 kişi bakmış ama bilen yok galiba neyse canınız sağolsun artık uplamayacağım.
  • quote:

125 kişi bakmış ama bilen yok galiba neyse canınız sağolsun artık uplamayacağım.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcat876

Alıntıları Göster
    Bende arıyorum ama yok.YKY'na bir mesaj gönderirseniz herkes için bilgilendirici olur.Çünkü HP'nin kapağında yky tarafından basılmış j.k.rowling kitaplarında yazıyor bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Bende arıyorum ama yok.YKY'na bir mesaj gönderirseniz herkes için bilgilendirici olur.Çünkü HP'nin kapağında yky tarafından basılmış j.k.rowling kitaplarında yazıyor bunlar...

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    konu 2009'da açılmış hala kimse bulamamış

Çağlar Boyu Quidditch,Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar ? E-Book'ları

arayan arkdaşlar eğer yky giderlerse kitaplar gayet ucuz internette aramak yerine ordan rahatlıkla alabilirler bu 3 kitaba en fazla 20 tl verirsiniz.

ben bundan yıllar önce çağlar boyu quidditch ve fantastik canavarlara 4'er tl verip almıştım orj.
    ozan beddle ise 9 tl idi.
    yani toplam 17 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 11 Nisan 2013; 15:01:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

konu 2009'da açılmış hala kimse bulamamış

arayan arkdaşlar eğer yky giderlerse kitaplar gayet ucuz internette aramak yerine ordan rahatlıkla alabilirler bu 3 kitaba en fazla 20 tl verirsiniz.

ben bundan yıllar önce çağlar boyu quidditch ve fantastik canavarlara 4'er tl verip almıştım orj.
    ozan beddle ise 9 tl idi.
    yani toplam 17 lira.

Ykyyi telefonla arasak göndermezlr mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sorularınıza tam yanıt veremiycem ama sizin için ankaradaki yky bi soruyum kızılaya ilk gidişimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Munez -- 11 Nisan 2013; 19:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Nvidia |

quote:

sorularınıza tam yanıt veremiycem ama sizin için ankaradaki yky bi soruyum kızılaya ilk gidişimde

Ozan beedleı internette buldum ve aldım. Diğer iki kitabı bulamadım o ikisi yeniden basılmamış. Eskişehirde yky kitabevi yok. Siz o iki kitabı kaça satarsınız? Daha doğrusu satar mısınız? Veya sormuşken alsanız kaça satarsınız?

tabiki satmam hp serisi benim en değer verdiğim seridir
    ama eğer kitapları bulursam aynı fiyata kargolayabilirim ama önce bakmak lazım tabiki

• quote:

quote:

quote:

Ozan beedleı internette buldum ve aldım. Diğer iki kitabı bulamadım o ikisi yeniden basılmamış. Eskişehirde yky kitabevi yok. Siz o iki kitabı kaça satarsınız? Daha doğrusu satar mısınız? Veya sormuşken alsanız kaça satarsınız?

tabiki satmam hp serisi benim en değer verdiğim seridir
    ama eğer kitapları bulursam aynı fiyata kargolayabilirim ama önce bakmak lazım tabiki

Banada haber verirsen çok iyi olur. İnşallah vardır ya çok istiyorum o ktapları :(

• quote:

biliyorum bunu demeye hakkım yok ama biraz çabuk olsanız yanlış anlamayın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

quote:

biliyorum bunu demeye hakkım yok ama biraz çabuk olsanız yanlış anlamayın lütfen

Alıntıları Göster
    Çağlar Boyu Quidditch ve Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar güzeldi fakat Ozan Beedle çok sıkıcıydı yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

Çağlar Boyu Quidditch ve Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar güzeldi fakat Ozan Beedle çok sıkıcıydı yahu.

Alıntıları Göster
    inşallah bulurum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonkarahisarlılastirama

inşallah bulurum :(

Alıntıları Göster
    yokmuş arkdaşlar ana depo felan bişeyler zırvaladı ordaki tamam dedim çıktım
  • quote:

quote:

Olamaz ya. Sağol hocam yinede sanada iş çıkarmış olduk. Sen şimdi elindeki o iki kitabı satmaz mısın?

yok valla imkani yok satmamin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Olamaz ya. Sağol hocam yinede sanada iş çıkarmış olduk. Sen şimdi elindeki o iki kitabı satmaz mısın?

yok valla imkani yok satmamin

Ben nerede bulacagim bu kitaplari ya :( teekkurler hocam

2. ele kaldık ya :\ tekrar bassalar ne olur sanki neyse saolun yinede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.