< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 16 Aralık 2018; 2:18:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 16 Aralık 2018; 2:18:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşım 32 şuan 6. kitabı alıp başlayacağım. ilk 2-3 kitap biraz daha küçük yaşlara hitap ediyor gibi. Daha sonra olaylar kurgu derinleşiyor. Benim okuduğum ilk ve muhtemelen de son fantastik türde kitap serisi olacak gibi. Kitap sana bir fikir bir görüş sunmayacaktır. Bende yarattığı etki sadece kitap okuma alışkanlığını pekiştirmek oldu. Dünyası sarınca hikayesi sarınca merakla okumaya başlıyorsun okuma saatleri düzene oturuyor. Saçma sapan bir dizi film izlemek yerine dur bir 30 sayfa daha okuyayım diyorsunuz ve yattığınız yerden kafanız doluyken bile ağır bir anlatım olmadığı için rahat rahat okuyorsunuz. Benim zevkle okumamı sağlayan şey tamamen dünyası ve hikayesi bunun dışında bir beklentiye girmemek gerek. Ama şunu da belirtmek gerekir, yazan kadın (J.K Rowling) Müthiş bir dünya kurmuş ve okurken film izler gibi her sahne gözünüzün önünde hayalinizde canlanıyor.
Özet olarak; Tamamen Dünyası ve hikayesi için okunur. Az çok Harry Potter filmlerinden izlediğiniz veya duyduğunuz kadarı ile ilginizi çekiyorsa en azından 1.kitabı deneyebilirsiniz. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|