Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadolucell

Bu mesaj silindi.
    Evet. Şimdi gelin her şeyi açığa kavuşturalım hep beraber. Bak kardeşim ortada nitelikli dolandırıcılık var ve bu büyük bir suç. Birileri de bu işin içinde. Ben biz sadece kafamızdaki soru işaretlerini yazıyoruz ve bunu yazmakta özgürüz sen buna karışamazsın. İlk önce sen bizi yani mağdur olanları tehdit edeceğine bak sen diyorum çünkü işin içinde belki Anadolucell değil de orada çalışan diğer o ürünü satanlar ile organize 1-2 kişinin işi de olabilir diye diyorum. Burada sizin aracılığınızla mağdur olan onlarca insan var ve olmaya devam ediyorlar insanlar bana akın akın yazıyor ve daha nice mağdur olduğunu bilmeyen, mağdur olan ve daha bu işe girmemiş kim bilir internette sizi araştırmamış yüzlerce insan var o içi boş çalışmayan sözde cihazı pcsine takıp onunla çalıştığını zanneden, kandırılan yüzlerce insan ve bu şebekeden habersizler. Sen ilk önce buradan kimseye hukuki olarak bir şey yapamazsın bunu sende çok iyi biliyorsun o yüzden kimseyi tehdit etme. Sen madem dediğin kadar kurumsal ve köklü bir firmasın bizi tehdit etmek yerine bu sizinle çalışmak isteyen insanların mağduriyetini gidermeye çalış ve sonra bizi bilgilendir. Kimse götünden element uydurmuyor herkesin işi gücü var kimse durup durmadan kimsenin hakkında yalan yanlış ithamda bulunmaz. Duman olmayan yerden ateş çıkmaz. Ve ayrıca senin elinde ne belge ne bişi hiçbir şey yok. Bir yorum ile kimseye bir şey yapamazsın. Ama bizim elimizdeki içi boş bir çakma çalışmayan ürün, ekran görüntüleri, ses kayıtları, görüşmeler, whatsapp yazışmaları, kredi kartı ektresinde yazan ürünün alındığına dair fiyat ve site bilgisi vb. uzar gider. O sizin sözde çalışanlarınız gerçekten kurumsal konuşma kayıtları. Bu forumda yazanlara göre kimseye hiçbir şey yapamazsın zaten de yorumları iyi okursan kimse Anadolucell dolandırıcıdır demiyor sadece kafasındaki soru işaretlerini haklı olarak söylüyor. Bana bu ürünü buradan almamı söyleyen senin kendi üst düzey çalışanın elimde mesajları belgeleri ses kayıtları duruyor. Sonra üstte biri daha yazmış ürünüm gelmedi diye anadolucelli arıyor ne hikmetse nereden haber aldıysa o malum site o kişiye 2 dakika sonra ürününüz kargoya verildi diye yazılıyor allah allah. Gerçekten hiç bağlantınız yok. Zaten istesek bu cihazı başka yerden alın desenizde yine bu yerden başka bir yerde yok 2 sitesi var ve sahibindenden aynı kişi satıyor. Bu ürünü satan 2 site zaten aynı kişilerin ve birbirine benzer ve aynı ürünleri satıyor ve adresleri bile aynı ürünü sepete atarken alana kadar geçen işlem bile tıpa tıp aynı. 2 site birbirinin çakması. Birinden yem olamayan mecbur diğerinden yem oluyor. Üstteki bir arkadaşın dediği gibi tüm bu işin içinde firmaların adresi Anadolucell ve bu ürünü satanların sitelerinin adresleri kocaeli/izmit hepsi aynı yerdeler ne hikmetse bak allahın işine. bir süre sonra adreslerini değiştirerek istanbul bağcılar diye sahte bir adres paylaşmışlar. Zaten aslında tüm adresleri sahte. Aşağıda bütün linkleri vericem merak etmeyin. Sonra siz ki 15 yıllık büyük kurumsal firma hani tüm yüzlerce çalışana sahip olan. bütün sosyal medya hesaplarını nedense iş alımı ilanları ile aynı tarihlerde açılmış. Yani hepsi ağustosta ve hepsi kopyala yapıştır şeyler size ait hiçbir şey yok internetten bulunup oraya konmuş. Hakkınızda internette hiçbir şeye rastlanmıyor hiç iz yok. 15 yıllık siz ne haber ne bişi hiçbir şey yok hakkınızda. Sonra çağrı merkezi derneğini arayıp sizi soruşturduğumuzda da böyle bir kurumun kayıtlarında olamadığını ve sizin internet dolandırıcısı olduğunuzu söylediler. Evet elimde ses kayıtları var. Sonra efendim bu arkadaşlara sorunca siz kimsiniz diye elle tutulur hiçbir bilgi vermiyorlar. Üstteki arkadaşların belirttiği gibi ne bir vergi levhası ve ne bir ticaret odasında bir kayıt hiçbir şey yok ortada. Sadece söz ile biz böyle kurumsalız biz böyle kurumsalız demekten öteye gidemiyorlar. Sonra işe uyanan arkadaşlarımızın telefonunu bir güzel engellemişler ve açmıyorlar. Ben tüm bu olanları bir güzel toplayıp özetleyip bütün sosyal medyada paylaşacağım tüm belgeleri ile. Ortada filmlere konu olacak bir dolandırıcılık döngüsü var çünkü. Ekşi sözlük gündemine taşıyacağım. Orada şanslı iseniz twitter da gündem olabilirsiniz. Show ana haber ihbar hattına da başvurmayı düşünüyorum çünki elimde içi boş kablosu havada duran cihaz var. Ve bana bunun çalıştığı söyleniyor. Bence kaçırmazlar çok güzel haber olur tüm bunlar. Bakın bunları yaparım ve uğraşırım vakit harcarım birazcık ama olsun yine ne yapar ne eder yaparım emin olun bundan. Nasıl ki bu kadar yazı yazıyorum alasını yazarım. Sonra cimer, tüketici mahkemesi, emniyet siber suçlar,egm vb. unutmamak gerek. İnsanların bu ekonomik durgunlukta akın akın iş aradıklarını bilerek onların duyguları umutları ve hayalleri ile oynuyorsunuz. Ve daha bitmedi bu arkadaşların 2 hafta önce açtığı youtube kanalına girerseniz oradaki 3 videoyu izlerseniz bir tanesi eğitim videosu nasıl sistem kurduklarını daha iyi anlarsınız. Serftikali eğitim diyorsunuz siktiri boktan çocuğa anlatır gibi 1 saati aşmayan sözde 1 hafta süren eğitim diyorsunuz. Çağrı merkezi elemanı ile alakası yok eğitimin sadece programın nasıl kurulacağını gösteriyor. Asıl can yakıcı nokta bu video ile size neyi öğretiyorlar biliyor musunuz yeni kurbanlarınızı bulmak için başka insanları aratıyorlar ve onlara merhaba işe alıdınız şunları şunları yapmanız gerek dedirtiyorlar. Daha kim bilir kaç kişi bilmeden bu işin içinde. Yani yeni giren kişiye yine aynı yerden cihaz alımı vb. işleri yapmaları gerektiği söyleniyor. Resmen bir döngü. Bizlere resmen yeni insanları dolandırtıyorsunuz kendi ellerimizle bilmeden. Bu arada cihaz illüzyon, sahte ve çalışmıyor. Sadece para tuzağı sizde o takınca uyduya bağlanıp insanları aradığınızı zannediyorsunuz. Ulan internet var program var zaten. Bir milyon tane programı var bunun internette cihaza falan gerek yok. Gerçekten kurumsal bir yerde büyük işler yapılıyorsa olabilir ama en azından fotoğrafta gördüğünüz saçma içi boş olan şey bunu size sağlamıyor. Ayrıntılar için bana özelden yazabilirsiniz wp grubumuz var mağdur olanlar olarak hakkımızı alana kadar her türlü yolu deneyeceğiz. Daha yazılacak çok şey var da yaz yaz bitmez. Çoğu arkadaşımız şimdiden çoğu merciye başvurdu. Tüm bu olanları sosyal medyada güzel temiz bir şekilde belgeleri ile ne kısa zamanda paylaşıyor olacağım merak etmeyin. Anadolucellden bu oluşan mağduriyeti giderecek bir açıklama ve geri dönüş yok. Tekrar söylüyorum sizin bu cihazın satıcı ile ilgili bağlantınız yoksa bunu kanıtlayın kimse zan altında kalmasın. Ama tüm işaretler bağlantınız olduğu onlar ile çalıştığınız yönünde. Elle tutulur bir şey yok hakkınızda. Nerden tutsan elinde kalıyor. Ortada dolandırıcılık var ve sizin adınız da geçiyor doğal olarak.

www.elektromor.com
    u-fixed-cagri-portu
    http://www.elektromor.com/u-fixed-cagri-portu
    | Malum, içi boş, dandik ve kablosu havada çalışmayan boklu 5 liralık işe yaramaz cihazı gönderen site. Bir fotoğrafa bakın açıklamayı okuyun bir de gelene bakın.

Muadili kopyası yine aynı şahısların.
    www.hepsicihaz.com
    U-Fixed Çağrı Merkezi Portu
    http://www.hepsicihaz.com/index.php?route=product/product&product_id=90

Kişinin sahibinden de satışı.

http://www.anadolucell.com/

Youtube: Yeni Ağustos ayında açılmış. Özellikle son eğitim videosunu izleyin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

İnstagram: https://www.instagram.com/anadolucell/ Yine yeni açılmış ne hikmetse 15 yıllık firmanın sosyal medya hesabı. Hepsi kopyala yapıştır. Kendilerine ait bir şey yok.

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

Gerçekte gelenler de bunlar.

Çağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu Kurulumu

Bunlar da o anadolucellin kendisi attığı mesajlar. üstte anadolucellin yazdığı telefon numarasından atıldı.

Çağrı Cihazı Portu KurulumuÇağrı Cihazı Portu Kurulumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwerty666 -- 4 Eylül 2019; 18:19:27 >

• Qwerty666 kullanıcısına yanıt
    sadece şu gelen mesajlara bakarak işin kaçak göçek olduğu anlaşılıyor zaten. yazılarda büyük-küçük harf uyumsuzluğu, emrivaki istek, resmî olmayan mesaj...

bir de hukuki süreç diye yazı yazmış ki kabak gibi çıkmışsınız ortaya efendim.

bu konuyu CİMER'e iletmek şart oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 4 Eylül 2019; 16:32:53 >
  • tncre T kullanıcısına yanıt
    bilen biliyor? internette bu firma hakkında hiçbir bilgi yok youtube kanalı ağustos 2019 da açılmış hiç güven vermiyor beyler bu u fixed cihazı da tek kaynaktan satılıyor şuan da cihazı pazarlamak için böyle bir uğraşa girişmiş olabilirler temkinli olmanızda fayda var siber suçlara bildirdim takibe almışlardır yakında çıkar kokusu
  • Gladıo06 G kullanıcısına yanıt
    Resmi belgelerimizi ofisimize uğrayarak görebilirsiniz.

Haberlere neden çıkmamış bu firma diyenlere

Haber 1 =
    kocaeliajans.com
    Türkiye'nin Çözüm Ortağı Anadolucell - Kocaeli'de Haberin Nabzı Kocaeli Ajans
    https://kocaeliajans.com/haber/turkiyenin-cozum-ortagi-anadolucell-h2708.html

Haber 2 =
    Akhisar Press Haber
    Türkiye'nin Çözüm Ortağı Anadolucell
    http://www.akhisarpress.com/yerel-haber/turkiye-nin-cozum-ortagi-anadolucell-h15642.html

Diğerleri için irtibata geçersiniz

Firmalar neden Eğtim Firmalrı aynı şehirde deniliyor ;
    Bu saçma soruya cevap vermek karşımızdakinin düşünme gücüne hakaret olarak saymamıza rağrmen cevaplamayı seçiyoruz. Bizler personellerimize eğitim vereceğimiz firmayı aynı şehirde seçmek zorundayın ofis çalışanlarımı her gün veya her hafta otobüslere doldurup Kars veya Niğde'ye götürecek değiliz.

--

Değerli düşüncelerine saygı duyduğumuz arkadaşlar; Anadolucell'den mağdur oldum diyen biri var ise buraya yazsın lütfen. Bu tarz sektörel karalamalar ile biryere varamayacaksınız.

Bu başlıkta asılsız yazılan yalan yanlış ve karalayacı içerik paylaşımları hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcışığına müraacatlarımız gerçekleştirilecektir.

Ayrıca Hakkımızda Atıfta bulunan Qwerty666 kullanıcı Şu anda forumdan uzaklaştırılmıştır

• Anadolucell o attığın 2. Link reklamlarla dolu bir site okudum üşenmedim lakin kayda değer bir bişey yok. Üstelik herşeye cevap vermişsin cihazı gönderilen yerde aynı ilde buna ne mazeret uydurcaksın. Hadi uydurdun. Cihaz uzman kişilerce incelendi emitasyon cihaz. Sahte bir cihaz. Aldıran sizsiniz sitenin linkinide atan sizsiniz. Ayrıca eğitim online değilmi güya eğitim denirse hani sertifika nerde. Online eğitime otobüsle mi gidecezde otobüs diyorsun. Olayı farklı yerlere çekiyorsun. Hani iznin belgen nerede resmi evrakların nerede bunlar için taa oraya mı gelecez. Saklanılcak bişey olsa millet dükkanının duvarına asmaz.kim forum dan uzaklaştırılmış hani nerde adam duruyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yemeyin anadolucell ve elektromor sitesi "http" ile açılmış güvenilir sitelere bakarsanız hepsini "https" ile görürsünüz.

• Adam kendi uzaklaşmış sinirinden küfür etmemek için hemen kendinize pay çıkarın. Malum burada küfür edilmiyor. Enayi yerine konan herkes sinirlenir. Olası faciayı önlemek için kendi kendini uzaklaştırmış bu fotografda kanıttır..

• Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

• Yeni bir dolandırıcımız oldu galiba hayırlı olsun. Ne kadar meraklısınız millete para kaptırmaya.
  • Anadolucell bırak bu işleri, ilanda sertifika alıyorsunuz diye yazmışsınız iş alımına, tabi tanımadığınız sitelere buradan alabilirsiniz diye link atmayı çok iyi biliyorsunuz. Adam kendi uzaklaşmış istese yeni hesap açar girer yine buraya. Hadi benide uzaklaştırınız madem ki öyle siz yaptırıyorsunuz. Ben sizin gibilerini çok gördüm. Ama mahkemenize katılcam o yüzünüzdeki ifadeyi göreceğim. Ellerinizde kelepçeli şekilde ana haberlere çıkacağınız günleri. Merak etmeyin. Yargısal süreç başlamıştır. Eğitim aldım hemen alelacele bu listeyi arayın diyip bide işe bizi ortak edecekler. İyi aramadım. Eğitim de eğitim olsa tamamen çocuk kandırmaca. Kardeşim yormayın kendinizi ne oldu erken çıktı oyununuz iyi para kıramadınız mı canınınız bu yüzden mi yandı. Sana artık diyecek lafım yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.