< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çağrı | YKS 2024 (3. sayfa)

-
-
tyt biyo hangi kaynak kullaniyosunuz acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 3d tyt fizik vdd de çıkmış bakmanızı öneririm tekrar için
-
Şu anda 9 meb kitabından okuyup palmeden çözüyorum hocam ilerleyen zamanlarda dr biyo kamp kitabını bitirip full tekrar atacağım
Hocam vip fiziğin kamp kitabı var bende şimdilik ondan gidip 345 üzerinden soru çözmeyi planlıyorum ama ileride alıp çözebilirim. Sanırım coğrafya vdd de çıkmış bu fizik ve coğrafya vddlerin anlatımını yapan hocalar nasıl bir bilginiz var mı?
coğrafya hakkında yok da fiziğin birkaç videosunu izledim Alper Hoca zaten 3d fiziğin yazarı ama aynı dublaj gibi konuşuyor robotumsu biraz ciddi anlatmış
-
Anladım hocam bakabilirim vip fizik bittikten sonra teşekkürler
vip içine siniyor mu hocam ben çok hazlanmamıştım
-
pek emin değilim hocam ama sene boyu fiziği özcan aykından dinleyip sadece tam oturmayan yerleri vipden tekrar amaçlı dinlemiştim fena değil gibiydi
sizce direkt 3d vddden başlamak daha mı yararlı olur? kitabın anlatımı hakkında hiçbir fikrim yok ama adam 3d fiziğin yazarı sonuçta. yarın birkaç videosuna bakayım en iyisi
hocam verim alıyorsan sıkıntı yok bana ezber gibi gelmişti ben direkt 3d vdd ilerleyeceğim yorum katması ve tekrar için de Altuğ Güneş var ona bakacağım
-
anladım hocam teşekkür ederim
teşekkürler iyi çalışmalar
-
özcan aykın tyt fiziği de cok iyi anlatıyor, vip tüm sene izlememe rağmen tytsini anlamadım. özellikle özcan hocanın soru çözümleri mükemmel tam yeni nesil
-
merhaba. burayı tekrar doldurmaya karar verdim
Yazmadığım sürede yaptıklarım:
limit paragraf bitti
apotemi problemler sondaki maraton testler harici bitti
9. sınıf biyoloji bitti. 10. Sınıfa çalışmayı şimdilik erteliyorum
geometri başladım açıortaya kadar olan konuları temizledim
tyt fizik başladım iş güç enerjinin sonuna kadar 3d vddden bitirdim 345den de sorularını çözdüm
345 in paragraf ve tyt mat denemelerini
3dnin tyt mat denemelerini edindim. paragraf denemelerinde 6. Denemeye kadar geldim. Mat branş denemelerinde de orta seviyelerden bi tane çözdüm
parafın sene içinde cukkaladığım tg denemesini çözdüm. 87 net geldi. dil bilgisi ve geometriyi artık halletmem lazım
yaptıklarım ana hatlarıyla bunlar. bunlar harici şeyler de yaptım ama üzerinden zaman geçtikçe silikleşti. Şimdiki hedefim yaklaşık 1 hafta içerisinde tyt fiziği bitirip ayt için planladığım programa başlamak. bu ayt programının yanında muhtemelen tyt adına geometri, dil bilgisi ve mat1i götüreceğim. tyt fenler için dershanedeki soru çözümleri+dersler haricinde pek bir şey yapmayı şimdilik planlamıyorum.
---------------
25 Temmuz 2023(7sa 38dk)
345 5. paragraf denemesi
345 matematik branş denemesi (28-1)
345 fizik kuvvet tüm ünite
3d fizik vdd iş güç enerji
bireyb geo 8 test
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam mat branş denemeye ne kadar süre veriyosunuz ? Benim 70 dk'dan fazla verdiğim oluyo da çok mu acaba?
şu anlık 65dk veriyorum hocam. normal tytlerde türkçeyi ne sürede hallettiğinize bağlı biraz. ama bence siz de 70i geçirmemeye çalışın
Tamamdır hocam, çok teşeekürler.
rica ederim hocam ne demek
30 Temmuz 2023 (7sa 33dk)
3 adım 2. denemesini çözdüm 91.75 net geldi
3d vdd ısı sıcaklık bitti
345 ısı sıcaklık bitti
bireyb geo açıortay bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 31 Temmuz 2023; 0:5:19 >
1 Ağustos 2023 (7sa 54dk)
345 paragraf denemesi
3d temel kavramlar 52 soru (1b 1y 65dk)
345 tyt fizik elektrostatik 11 test
3d tyt fizik vdd elektrik+manyetizma tüm konu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X