Şimdi Ara

çağrı | YKS 2024 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
7
Favori
4.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar tekrardan burayı doldurmaya karar verdim son zamanlarda biraz boşlamış hissediyorum. Ayağımı kırmamla beraber yaklaşık 1 hafta daha evde kalacağım o süreçte 3d tyt matı bitirip tyt çalışmalarımı okula dönünce azaltıp aytye yoğunlaşmayı planlıyorum.

21 Eylül 2023 (7sa 1dk)

-3d tyt matematik işçi, hız, yüzde karışım problemleri bitti, geride kalan birkaç birebir ösym testini de çözdüm. tümevarımları en sonda çözmeyi planlıyorum

-apotemi fonksiyonda mutlak değer fonksiyonu, fonksiyon grafiklerinde öteleme simetri, parçalı fonksiyon grafiğini çözdüm, sondaki güçlendirme testlerinden 2 tanesini çözdüm. yarın maraton testlerini ve kalan güçlendirmeleri çözüp fasikülü bitireceğim

-3d paragraftan 2 test çözdüm, sanırım bu 4. paragraf kaynağım olacak ve paragraf kaynağı çözmek biraz baymaya başladı. branş denemelerine geçip sadece yapamadığım soru tarzlarını temizlemek daha mantıklı geliyor ama halen dil bilgisi bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    Dil bilgisi öğren, kolay ve hızlı net artışı. Moral de verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 21 Eylül 2023; 23:40:2 >
  • Bir ara çalışıp aradan çıkartmayı düşünüyordum aslında hazır evde vaktim varken bakabilirim sanırım. Teşekkürler öneri için

• 22 Eylül 2023 (7sa 11dk)

-3d sayısal mantık problemleri bitti

-apotemi fonksiyonlar 10 maraton 6 güçlendirme testi (fasikül bitti)

-3d mat tyt 3. deneme 34 doğru 6 boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 22 Eylül 2023; 22:36:0 >
  • Tempoyu korursan allahin izniyle derece gelir diye dusunuyorum

• polinomfonksiyonogullari kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam

• 23 Eylül 2023 (8sa 53dk)

-3d tyt mat kümeler

-345 geometri benzerlik bitti

• netlerin nasil suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASHALQL A kullanıcısına yanıt
    90 civarı geliyor tyt

• Hocam okulla birlikte nasıl gidiyor? Dershaneye gidiyor musunuz? Yazın ben de günde 7-8 saat çalışıyordum şimdi durumlar kötü. Mezun olup sadece dershaneye gidiyor olsam bile hafta içi hiç vakit kalmıyor. Hafta sonlarını da nedense değerlendiremiyorum. En son özdebir ilk provada 80 civarı yaptım ancak o gerçekten çok kolaydı. Normal orta-zor seviye denemelerde 50'yi görüyorum. Tavsiyelerinize açığım.

• Dershaneye gidiyorum hocam. Okul sonrası hafta içi biraz yorucu gelse de farklı ortam görmek iyi oluyor. Çalışma miktarım okul dolayısıyla yaza kıyasla baya düştü günlük ortalama 4 5 saat görüyorum (okulda ders dinleme vs hariç) zamanla bir şekilde arttıracağım tempoyu.

Tavsiye olarak mat konularını sağlam ilerletmenizi önerebilirim sanırım. Tyt 50 civarı geliyorsa konu sıkıntınız vardır muhtemelen. Özellikle tyt matta konuları sağlam öğrenmek oldukça önemli

• Teşekkürler hocam

• Hocam hangi kanallardan konu dinliyorsunuz

Matematik Eyüp b

Fizik fiizkle barış

Kimya kimyabilen

Biyoloji Dr biyoloji düşünüyorum sizin izlediğiniz kanallara da bı bakıp ona göre karar vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyupe -- 4 Kasım 2023; 19:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 yks ye 4+4+4 sisteminin ilk girişi öğrenciler katılacak buda en az +500.000 öğrenci daha girecek demek.bu konuyu gündeme getirmemiz lazım. üniversite kontenjanlarının en az %10 arttırılması lazım.ve örneğin mühendislik taban sıralamasının da %10 arttırılarak 330.000 e çekilmesi lazım yoksa gerçekten büyük kaos olacak.üniversite sınavına girecekler ve evladı girecekler bu konuyu gündeme aldırmamız lazım.konuyu hep birlikte cimer e yazarsak daha çabuk dikkate alınacaktır

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.