Kutuphanede yasamak hakkinda
Boyle bir sey mumkum mu perskneller sorun cikarir mi sadece ozel ihtiyaclar icin eve gidilse falan geride hep 7 24 acik kutuphanede kalinsa nasil fikir
piknik tüpü ile intihar mantikli mi
aci cektirir mi
akıl verır mısınız lutfen
yks 2024 ıcın maalesef surecı hıc ıyı yonetemedım tyt 60 yapıyorum ozdebır 3 d gıbı yayınlarda ve konu eksıgım bı haylı fazla.Sureklı az zaman kaldı dıyerek bosuna stres yasamısım dıyorum gerıye bakınca..Bu seneden umıdı kestım seneye gercekten güzel bır sıralama yapmak ıstıyorum.Bır de bu sene sınava hıc gırmemek gıbı bır fıkrım de var.Calısmayı nasıl calısmam gerektıgını pek bılmeyen bırıyım sızce derece ogrencısı bırınden kocluk almalı mıyım seneyekı sınav ıcın.
Nasıl hastaneye kaldirilabilirim
Gerçekten kaldırılmak zorundayim ve başka bir şansım yok suan.Ciddi tavsiye istiyorum.Nasıl hastaneye kaldırılabilirim birkaç gün kalacak şekilde
streslendıkce daha da calısamıyorum ıcım daralıyor.Lutfen tavsıye verır mısınız? Yılın basında boyle olmam demek sınavda boyle yapacagım anlamına mı gelıyor?
artik dayanamayacak seviyedeyim
netlerim 60-70 arasi.Calismadim ve suan pismanligini yasiyorum.Geceleri kendine kendime uyanip sinavi dusunmelerim mi dersiniz..Gercekten dayanamiyorum artik.Bittim mental olarak.100 net ve usty yapanlari gorunce ozellikle dsha da uzuluyorum.Zevk alamiyorum suan hayattan hicbir sekilde
var miydi boyle yukselisler yasayan tanidiklariniz
tyt matematıkte nasıl 35 üstüne cıkabılırım
evet farkındayım cok gec kaldım cogu seye.. suan tyt matta 10-15 net yapabılıyorum. Yenı basladım calısmaya maalesef.Cok mu ımkansız +35 netler
yavuz tunanın pdflerıne nasıl ulasabılırım
kanalından ılerlemek ıstıyorum ama not alacak kadar vaktım yok maalesef.Pdflerını de bır turlu bulamadım.Nasıl ulasabılırım pdflerıne? Coğrafya ıcın tavsıyenız var mıdır?
60-65 arasi degisiyor netlerim.Gercekten psimanim calismadigim her ana icin ama yapacak tekk sey suan bunlari birakip calsiabilmem.Var mi yilin basinda boyle olup sonradan yukselen tanidiklariniz
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.548 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar