var miydi boyle yukselisler yasayan tanidiklariniz |
kasimda 60 -65 net yapiyorum. Sinava kadar 110 yapmam cok mu imkansiz
-
-
ben 2 hafta önce 50 yaptım sınavda 115 yapacam mesela şimdiden söyleyeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet öyle bir yükseliş yaşayan nadir kişiler var kasımda 60 netten yükseldiler 11.sınıfın kasımında kardeşim
-
ya yapamasam korkusu olmuyo mu
-
12..
-
olmuyor
nasilyaa ben kendimi bitiryorum ve her saniye calismadigim her dakikwnin pismaligini cekiyorum ya
-
yani şu sınavda 100+ yapmak çok zor olmamalı iş fen geo abanmakta ve cografya bitirmekte bitiyor gerisi okudugunu anlama (tyt için)
ben bu aylarda 110 yapıyordum 80 yapanlar beni geçti böyle sistemin ag
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasımda 110 ile 100 arası yapıyordum sınavda 108 yaptım
İmkansız denemez ama zor.
sorun ne biliyor musun aynı şunun gibi spora yeni başlayan kişi ben ne zaman olimpiyata katılacağım filan demesi gibi. bir dur la yerini bil 80 i hedefle 90 ı hedefle. 110 net hedefleyerek zaten 1 0 geride başlıyorsun mental olarak.
-
ders çalışmana ve anlama kapasitene bağlı bir durum
dogru yaaa offf hayatimin hicbir donemi bu kadar cikmazda hissetmedim
-
bizden bir umut bekliyorsun ama o iş öyle olmuyor, sürekli kafayı buna takacağına istikrarlı 7-8 saat çalış her gün sen istemesen de artıyor netler zaten. başkalarından da yapabilirsin demesini bekleme sürekli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çalış reis en kötü yapamazsan bile denedim dersin.
-
ailem mezuna karsi ve hayatim boyunca sevmedigim bi meslegi yapamam
-
cikmazdayim iste toparlanamiyorum da
-
az imkansız
-
kolay gelsin hocam.Bence de ilk başta birazcık daha yapılabilir bir hedef koyulabilir.
Açıkçası bende sürecin başında 100-105 net yapmayı hedefliyordum ancak bu benim için gerçekçi bir hedef olmadığı için 80-85 bile benim için çok çok iyi olur.Sizde hedefinizi birazcık daha gerçekçi koyarsanız daha sağlıklı olabilir.Tabii siz daha iyi bilirsiniz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sorun ne biliyor musun aynı şunun gibi spora yeni başlayan kişi ben ne zaman olimpiyata katılacağım filan demesi gibi. bir dur la yerini bil 80 i hedefle 90 ı hedefle. 110 net hedefleyerek zaten 1 0 geride başlıyorsun mental olarak. |
youtubeda 110 net yapan vlogculari izlemeyi bırak. tutarlı bir hedef koy adım adım ilerle. depresyona girersin çıkamazsın böyle. yaşadım biliyorum
|
Benzer içerikler
- boyunca zarf fiil mi
- birim hacimdeki molekül sayısı nedir
- 80 tyt 60 ayt kaç bin
- bursa deneme kulübü
- ihlas vakfı hangi cemaatin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X