Şimdi Ara

artik dayanamayacak seviyedeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netlerim 60-70 arasi.Calismadim ve suan pismanligini yasiyorum.Geceleri kendine kendime uyanip sinavi dusunmelerim mi dersiniz..Gercekten dayanamiyorum artik.Bittim mental olarak.100 net ve usty yapanlari gorunce ozellikle dsha da uzuluyorum.Zevk alamiyorum suan hayattan hicbir sekilde

• Hala bunca zaman varken dert etmenize gerek yok bence hocam. Elinizden geleni yapıp kalan tüm zamanınızdan alabildiğinizce fazla verim aldığınızda 100 üstüne siz de çıkmaz mısınız? Çok emek istese de sınava dek dişinizi sıkarsanız bu emeğe değer diye düşünüyorum

• şuan netlerim 50 ama sınavda 110+ yapıcam çok değisiksiniz 2 ay gecti okul acılalı düştünüz hemen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • her sene aynı mevzu bu dönemde ilk 3 yıl çalışmamış olanların çoğunun netlerii düşük olur zaten. tyt bazında atabildiğiniz kdar deneme atın soru mantığı hep aynı önemli olan ayt . 5 sene önceye gidebilsem ayt eksiklerimi çalışırdım deli gibi. gerçi 3 sene önce calıstım ama olsun maksat tavsiye vermek. üniye geçince lise derslerinin be kadar kolay olduğunu da görceksiniz zaten sıkın az dişinizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Yeter artik
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.