Şimdi Ara

Çağrı yönlendirilen numaradan, yönlendirmenin iptal edilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çağrı aktarmayla ilgili bir sorunum var, aradım, taradım, çözüm bulamadım. Umarım aranızda çözümünü bilen vardır (tabi bir çözüm varsa).

Sabit telefon hattından başka bir sabit hatta ya da cep numarasına yapılan çağrı yönlendirmesini aynı hattan #21# tuşlayıp arayarak iptal edebiliyoruz, bunu biliyorum fakat bu yönlendirmenin, yönlendirmede hedef gösterilen hattan iptal edilmesi mümkün mü?

Bazen işteyken odamda bulunamayacağım zaman arama olursa diye cebe aktarma yapıyorum ve kaldırmayı unuttuğum zamanlar oluyor. Doğal olarak alakasız zamanlarda işle ilgili aranmak durumunda kalıyorum (örneğin mesai yapmadığım cumartesi günü aranmak gibi).

Bazı forumlarda, bunun ancak yönlendirmeyi yapan numaradan iptal edilebileceğini okudum. Telekom'un kendi sitesindeki ilgili sayfada da hedef numaradan nasıl iptal edilebileceği ile ilgili bir bilgi yok ve mümkün olup olmadığı da yazmıyor. Mesela hiç tanımadığım birisi yanlışlıkla benim cep numarama yönlendirme yapsa, bunu farkettiğim zaman kendim bu yönlendirmeyi iptal edemiyor muyum? Bir çözüm olmaması bana çok manasız geliyor ama neremiz doğru ki, şaşırmamak lazım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinedrai -- 5 Haziran 2015; 19:44:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.