Şimdi Ara

Cahilliğimi mazur görün ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite yemekhanesinden her öğrenci yararlanabilir mi? Yani kyk yurdunda kalma şartı veya belli bir gelir seviyesinin altında olma şartı var mı? Böyle öğrencilere daha farklı fiyat uygulanır mı?

Diğer cahilce sorum ise kyk kredi başvurusu ekimde diyor. Ama ilk krediyi Ocak'ta alacakmışız diye duydum. Bu doğrumu ? Ocak ayına kadar kredi yatmayacak yani?

İngilizce muafiyet sınavını geçmesine rağmen ilk sınıfta ingilizce sınavlarına giriyormuşuz? Bunun hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Türk dili edebiyatı muafiyet sınavı var mı?

Şimdiden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemek konusunda herkes aynı fiyatı verir, en azından benim okuduğum okulda öyle.KYK geçen sene bize sizde söylendiği gibi 1200 TL olarak yatti yani doğru olma ihtimali yüksek

• Up

• kyk ocakta baslar her zaman gecen yillarda da ayniydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite yemekhanesinden, üniversitenin bütün öğrencileri faydalanabilir. Fiyatları üniversitenin sitesinde yazar.

Kyk burs/kredi başvuruları geçen sene ekimde başlamıştı. Bu sene de muhtemelen öyle olur. Geçen sene Aralık'ta 3 aylık yattı 1200 lira şeklinde.

Bahsettiğin şey akademik ingilizce dersleri. Bizde de var. ENG101 ve ENG102 şeklinde. Bu derslerde essay/research paper yazma, sunum hazırlama gibi şeyler var.

Bizde edebiyat dersi olmadığı için bunu bilemiyorum.
  • KYK burs/kredi 3 aylık yatıyor evet. Aralık-Ocak gibi 1410₺ üç aylık yatacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.