Şimdi Ara

CaHİLLİĞİN bu Kdarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde cahillikle alakası ney anlamadım?
  • cahillik banlayan kısılerın buyuk yaslarına ramen insanlık nedır bılmemesı sen 2 yıldır emek ver 72 yap en ıyı ıtemler sende olsun sonra ban ye arkadaslar anlayalım artık zaten uzuntumden ıcım yanıyo bıde sız bastırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

sen neden banlandın ? durduk yerde banlancak halin yok

love_me saniye bile aynı

yoksa biz....:))
    cheguevera ben senin o charın gercek sahibi olduuna inanmıyorum 70 e kasmıs bi charın sahibi boyle konusmaz bence yok ben gidince olympia kalmıcak yok su yok bu(emin ol o serverda senden cok daha iyi oynayanlar var) clandaki koxperla senin ne alakan var partisinde kasılmadıysan tabi ayrıca ban suren ne burdan banın nedenini anlayabilirz belki
  • ban suresı 111 gun bılmıyorum ban sebebı ne aklıma bısey gelmıyor love me
  • sen bi kere yalan konusuyosun kardes bana kim ismini solermisin ve ne işin yaptıgını aynı zamanda nerde oturdugunu eger bana ne iş yaptıgını ve ismini solersin sevinirim ozmn inanırım ve calısıtgın yerin adını
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Che_GuEvARa_

ban suresı 111 gun bılmıyorum ban sebebı ne aklıma bısey gelmıyor love me

o ne ya 111 gun ban hic duymadım :)(yalan soyluyosun demiyom yanlıs anlama)
    siteye yazıp sorsana merak ettim
  • _LeGeND_ sahibini tanıyorum ve suan ona yakınım bana lutfen kimoldugu burdan solersen sevinirim yoksa arkadasların bos yere zamanın ını calma aynı zamanda 11 degl 30 gun banlandı ama olsun sen yinede kimoldugunu sole ve hırsızlık t olayı yzuunden ban yedi kral ken alman gereken paranın cok fazlasınıaldı
  • haketti banlandı
    olympia kalmıcakmıs aman ne komik

gayet guzel devam edio olympia legendli daha kotuydu bence...
  • ya allah askına bu adam _LeGeND_ olsa gururla clan ismini lvl ini profiline yazmazmı siz olsanız ole bi durumda yazmamzmısınız ben yazmaktan gurur duyarım ama adam sadece imzasına nicki yazmıs ve konusuyo bu herifin uyeliginin bile durdurulmasını istyorum sahtekarın biri gelmiş konusuyo yada egoist biri..... herneyse
  • noldu legend nye sustun cok mu ustune geldik yoksa legend in sahibinin ismini falan mı arastırıyosun arastırma ben sana soliim adamın ismi salih ve internet cafe işletiyo sadece alt clanındakiler yabancı rememberme deki herkes cafeden onlar orda sesli konustukları için okadar stratejik oynuyo ve delosu kaptırmyo bunlarıda soledigim cunku baska forumdada sallıycak olursan bari orda rezil olma
  • bak hala uzuntusunu paylasıyo dyo kardes sen harbiden safsın ye bende sana suan aslında ben SERDAR ORTAC ve ko yu seviyorumsizlerlede takılıyorum hem beste yapıyorum hemde knight oynuyorum dersem yutucaksın cünkü safsın ergenliktesin yada
  • adamın yalan sölediinde birleştiniz ama o bahsettiğim kişinin bunu anladıığını hiç sanmıom direk küfür edio.küfür edilmesine karşıyım forumda sözüm bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

quote:

saolun kardesler dangerew sen daha worm party kurarken bız dark mare kseıyosuk bunu unutma

sende sunu unutma kimse gereksiz yere banlanmaz

+1 eet haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

yada _LeGeND_ efsanelerine sende kapılmıssın yazık olum yas 16 falansa siktir et kurtar kendini bosver sen legendi kendne hayrınolsa banb yemezdi yaralı biri olsa

ya ben legend kim onu bilmiomki sadece küfretmesin arkadaş adam doru veya yalan sölüo küfretmesini gerektirmez diom.ben ayrıca hiçbi efsaneye de kapılmam kendi charım ilgilendirir beni ama f9 un takıları merak ediom
  • quote:

Orjinalden alıntı: balwarior

quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

yada _LeGeND_ efsanelerine sende kapılmıssın yazık olum yas 16 falansa siktir et kurtar kendini bosver sen legendi kendne hayrınolsa banb yemezdi yaralı biri olsa

ya ben legend kim onu bilmiomki sadece küfretmesin arkadaş adam doru veya yalan sölüo küfretmesini gerektirmez diom.ben ayrıca hiçbi efsaneye de kapılmam kendi charım ilgilendirir beni ama f9 un takıları merak ediom

kufur eden banlanır merak etme sikayet edildi ztn

• Ban sebebi ne

bu arada geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chintzy

quote:

ayrıca ben olmadıktan sonra olympıa dıede bısey kalmıcak sanırım

Sen kimsin ki olim. olmasın bundan sonra.

• quote:

saolun kardesler dangerew sen daha worm party kurarken bız dark mare kseıyosuk bunu unutma

geçmiş olsun.legend var veya yok umrumda deil oyuna girdigim zaman legend legend die aramıyorum seni.kimsede aramaz merak etme.dangrew artık sen dm kesersin yeni legendte worm keser:D
  • Kimse sebepsiz yere ban'lanmaz koçum
  • Kimse sebepsiz yere ban'lanmazzz koçm ama ne diyelim Geçmiş olsun 111 'gün beklicegine bi char aç 65'kas daha yii
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.