Şimdi Ara

CaHİLLİĞİN bu Kdarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ban yemıssen yemıssın . napalım yani .. buraya 32198129831278312 tane ban smileyi koycam ama cok demode oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Che_GuEvARa_

ya bız burda uzuluyoruz sız resmı sıte fılan bı suru gereksız konu varken benımkını bulmayın arkadaslar ama yıne bakanlar saolsun legend oldu ama ınsanlık ölmedi

resmi siteye yazarsan ban sebebini öğrenirsin
  • sen onu külahima anlat elimde hertür ss mevcut seninle 50-60-65 levellerde koxpla kasan arkadaşım var hep beraber kasmışsınız onun adini belli etmemek için ssleri meydana vermiyorum. dupe koxp herşey mevcuttur. ayrica bir kac gm le de bağlantısı olduğuna eminim. ranking page neden kapali bazi clanlara kiyak geçmek için belki de . legendin allysi bile zamaninda kolu yakti ama siralamaya girip girmedikleri bellid değil.

günlerden bir gün kale savaşı olur kale zerotolerance dadir kaç yildir. bir bug olur ve bütün clanlar g5 e düşer tabi legendin rememberme si hariç. ve efsane legend clani girer boş kaleyi alir.

ayrica bu olaydan sonra bir kere daha bug oldu o gece herkez g5 moradonda gittim orclarda da öyle mi diye herkez 5 legendin rememberme si g1.

Son olarak da legend olduğunu ispatla

• quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

noldu legend nye sustun cok mu ustune geldik yoksa legend in sahibinin ismini falan mı arastırıyosun arastırma ben sana soliim adamın ismi salih ve internet cafe işletiyo sadece alt clanındakiler yabancı rememberme deki herkes cafeden onlar orda sesli konustukları için okadar stratejik oynuyo ve delosu kaptırmyo bunlarıda soledigim cunku baska forumdada sallıycak olursan bari orda rezil olma

• sallıyo bu legend felan deil daha legend in adını yada neden banlandıgını biliyomusunda konusuyosun veya suanda hangi charla oynuyo biliyomuusn?
  • seLam legend bnde AzorgA nın clanından :illuminati: üzüldüm vaLLa az dm yapmıyoduk :D:D inş açılırda yine olympiaya dönersin sensiz savaşların tadı çıkmıyo vaLLA:D
  • gecmıs olsun
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaMpS

quote:

Onu buraya yazacağına ; resmi sitedeki foruma yazsan , daha iyi sonuç alırsın

Kesinlikle katılıyorum..

• legent i biliom bende olimpia da oynuyom savaş başkanı katil_kurt la birlikte görmüştüm şimdi karuslar ezik oldu düşünüorun 5 gün öncede bi tane tank ban yedi onada üzüldüm ben şuan lwl 49ban yemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Orjinalden alıntı: similes

rolbeack yaptırdı senden dene şansını.

Adam banlandım diyor,soyuldum falan demiyor..Ban rollback ile geçmez.

Harbiden adamlar banlamıs bi de rolback mi atcaklar rollback sadece lvl düşme ve hacklenmede atılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: danqrew2

legend olypiaya faydası yoktu zaten iyi oldu banlandıysa ko nun bildiği bişi vardır rememberda kendine müslümandı lantaa da ordaydı hazineyi soydu ne oldu o da banlancak yakında

kardeş unutma lütfen insanların emegine saydı göster hem ayrıca doru söylüyo eger lwlın ondan yüksekse ok ama emege saygılütfen aga bizi ark. dost bilip bişi yazıyo senin yaptıın terbiyesizlige bak ona yardımın dokunmıyacaksa hiiç post kasma dahaa ii yaa lütfewn eger post kasçaksanız yazmayın

• bi ss atsana legend den bakalım sole
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Che_GuEvARa_

cahillik banlayan kısılerın buyuk yaslarına ramen insanlık nedır bılmemesı sen 2 yıldır emek ver 72 yap en ıyı ıtemler sende olsun sonra ban ye arkadaslar anlayalım artık zaten uzuntumden ıcım yanıyo bıde sız bastırmayın
    sebepsiz yere banlıcak diiller
  • Legend seni lucifear(serkan[seko]) dan ötürü severim çünkü serkan benim çok eski bir dostumdur oyundan tanışıp ark olduğumuz onu taa cypher dan tanırım ve sen ona baya bir yardım etmişsin bu yüzden geçmiş olsun....
  • get la noob
  • evet kimse sebepsiz yere banlayamaz kardes seni ben ce bunun altında biseler var ama ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Onu buraya yazacağına ; resmi sitedeki foruma yazsan , daha iyi sonuç alırsın ...

+1
  • 1.Geçmiş olsun.
    2.Banlandıysan bir sebebei vardır.
    3.Bunu gidip Knight ın forumuna yazarsan daha tkili olur
  • BIDI BIDI BIDI Neyden banlandın Dupe illegal item koxp kimbilir neyden banlandın yıllardır oynuyorum oyunu beni neden kimse banlamıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.