Şimdi Ara

**cahillik içeriği yüksek bir soru**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com.tr/urundetay.asp?IID=79260

linkteki cd çaları arabaya monte etmenin bir yolu varmıdır?varsa nasıldır,güzel olurmu?

• Selam, benzer bir durumu daha dün denedim. Kaset biçiminde yapılmış bir aparat var. Onu CD çaların kulaklık çıkışına takıp aparatı kaset takar gibi oto teyibine takıyorsunuz. CD çalar için de çakmak yerinden beslenen güç kitleri var. Bu şekilde çok kaliteli ses aldım. CD çalar dışında aparatların toplam fiyatı 15-25 milyon arasında değişiyor.
  • sağolasın,peki bu bahsettiğin aletleri nerden bulabilirim acaba? millet deli demesin sakın bana :)
  • kimi elektronikçilerde bilgisayarcılarda satılıyor.. bir ucu kaset şeklinde teybe sokuyorsun,dışarı bir kablo çıkıyor inceden. Ucunda da jack var. onu bağlıyorsun mis gibi oluyor.
  • bilemicem
  • yanlız uyarmak istediğim bir konu var:
    -araba hareketli haldeyken sirekli olarak atlama yapar.
    -aparatı taktığın zaman (kaset) bir süre sonra abartı şekilde ısınıyor.
    -eğer arabadaki ses sistemin iyiyse verim alabilirsin.
    -yani sonuç olarak durağan haldeyken işe yarıyor.
  • azrael_13 haklı atlama yapabilir bence biraz daha pahalı esp si olan(belki aldığın üründe de var bilmiyorum bağışla) bi cd player alsan daha kesintisiz dinleyebilirsin..
  • Anti şok sistemi olup müziği 45 sn hafızaya alan CD playerllerde bu sorun yaşanmıyor. Ben dün denedim. Özellikle stabilize yola girdim denemek için sorun olmadı. CD player Premier markaydı. Aparatlar ise dandik bişeydi. Isınma olayına gelince yarım saat kadar denedim, ısınma algılamadım. Daha uzun süre için yorum yapamam.
  • güzeeel,araştırmalara başliim yavaştan aparatları.benim player biraz zamazingo yaw,arabanın içinde playera süspansiyon gibi bi olay uygulayabilsem (süngerdir,pamuktur) belki bi işe yarar.ismail kardeş deneme için arabayı stabilizeye sokmana hayran kaldım.paylaşımını esirgemeyen herkese teşekkürler.
  • anti şok sistemli bir şey al arkadaş çünkü arabada diğerleri gereksiz bir çaba olur yani müziği doğru dürüst dinlemen çok zor...sony nin mp3 calarlı bir şeyi vardı süper bir şey ön belleğe alıyor şarkıyı ve şarkı çalarken cd yi döndürmüyor....
  • fiyatını soracaksın biliyorum ama ucuz bir şey yani verdiği özelliklere rağmen bizim bi arkadaş aldı galiba 150 milyon mu ne
  • eyvallah,sony e güvenimiz sonsuz ama önce şu cüzdan meselelerini bi kontrol ediim.
  • Bende napa mp3cd player, ve sony kaset adaptör var. Arkadaş kesinlikle alacağın kaset adaptörün markası ve kalitesi çok önemli. daha önceleri kawai midir nedir ucuz diye o markadan almıştım. Taktım teybe ses kısık gelio beğenmedim. Gittim sony aldım bi taktım ses mükemmel. ama şimdi de yeni araba aldım ondan cd player var kaset yeri yok Ben nasıl takıcam şimdi mp3 playerımı [dntw]
  • Sayın fcaglayan,
    Senin durumun için üzgünüm. Kaset adaptörünü üretmişler ama daha henüz CD adaptörünü üretmemişler. Size MP3 çalarlı bir oto CD player takmanızı önermekten başka yol bulamadım.
    Üzgünüm.
  • sony marka gordum ben de 440 milyon mu neydi, karakoy alt gecitteki magazanin birinde.. bu paraya degil atlama, takla bile atiyor olmali player :-))))
  • mp3 çalarlı bir şey iyi olur ya 20 şarkı dinlemektense 200 şarkı bambaşka...bir şey 440 dediğin şeyde mutlaka mp3 lüdür herhalde bide ıd3-tag vardır onda
  • O linkteki ürün gerçekten çok kötü bir ürün. Arkadaş almıştı 4kere bozuldu sonunda gitti NAPA'nın MP3 çalan bir modelini aldı gerçekten çok kaliteli bir ürün. O Asahi'de sözde Antishock var ama en ufak harekette ses kesiliyor. Bence Sony'nin veya Napa'nın 100-150Milyon civarında olan modellerini düşün.
  • arkadaşlar ben bu linke tıkladım 17 inç LG LCD monitör çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.