Şimdi Ara

Cake Defi 1 ay Yatırım ile 40$ Kazan ✅ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamdır hocam, takıldığınız veya merak ettiğiniz bir konu olursa çekinmeden sorun lütfenCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

• JustFroglee kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ortalama ne kadar sürer kyc?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 24 saat içinde dönüş yapıyorlar genelde, fakat ilk denemede ret yeme olasılığı bir hayli yüksek, her şeyi eksiksiz yaparsanız kabul alıyorsunuz ancak. 2 denemede kabul aldığınızı varsayarsak 1-2 gün civarında sürer.

• Arkadaşlar öncelikle kayıt olanlar için teşekkür ederim. Bazı arkadaşların e-mail ve isim soy isim bilgisini göremiyorum, ödeme yapabilmem için bu bilgiler bana lazım sevgili dostlar. Ana sayfada ''Reveal my information to my referrer'' kısmı olacaktır o kısmı ON' a getirirseniz ödeme işlemleri kolayca halledebilirim. Anlayışınız için teşekkürlerCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

Hocam sizin refiniz ile kayıt oldum diye hatırlıyorum. Sizde görünüyor mu? Az öcne 52 dolarlık LTC attım. Ref girilen yeri göremedim sanırım sizin linkten oldum diye hatılıyorum. JU

• Hocam maalesef sanırım başka bir arkadaşla karıştırdınız Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ , şimdi kontrol ettim j harfiyle başlayan birisini göremedim.

JU nasıl girmiş mesaja anlamadım 😄 Rıza ben 🤣

• rza_35 kullanıcısına yanıt

🤣🤣 Hocam ona da baktım ama maalesef o da yok, aynı konuyu açan arkadaşlara sorun eminim onlardan biridir.

• Son 4 gün, değerlendirmeyen kalmasın bu fırsatı.

• Sevgili dostlar, bazı arkadaşlarımız kyc onayı alıp yatırma işlemini henüz gerçekleştirmemiş. Ayın 10'una kadar yatırma işlemi gerçekleştirilmezse 55 dolarlık bonustan faydalanamayacaklardır, anlayışınız için teşekkürlerCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅

• Selamlar. Şu kısım ne zaman geliyor ve tam olarak nereden yapılıyor?

Not 2: Arkadaşlar freezer kısmından auto renew yazan kutucukta off seçeneğini seçmezsek 6 ay sonunda kilitleme tekrar devam eder.Bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fondeep kullanıcısına yanıt

Selam hocam, şuan açık zaten bu kısım ana ekranda freezer yazan yere tıklayın> sayfanın aşağılarına doğru auto renew yazan bir seçenek göreceksiniz onu OFF a getirin. Bu kısım ON' da kalırsa 6 ay sonra tekrar kilitler kazandığımız tutarı.

Teşekkür ederim yanıt için. App üzerinde boost sekmesinde yer alıyor. Kapattım oradan otomatik katılımı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fondeep kullanıcısına yanıt

Rica ederim, masaüstü baz alarak cevap vermiştim ama sorun çözülmüş yinede Cake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

• Son 3 gün kaldı arkadaşlar, kyc 1 günde onaylanıyor, ertelemek için zaman yok artıkCake Defi  1 ay Yatırım ile 40$ Kazan  ✅ 

Hocam ben sizin referansınız ile kayıt yaptım. Gerekli her şeyi tamamladım. 53 dolarlık ltc gönderdim geri çektim.10 dolar için nasıl bir bilgi gerekiyor size

• Hocam trx adresiniz isim soy isim yeterli

• Son 2 gün arkadaşlar, kyc yaparken takıldığınız yer varsa lütfen buradan veya telegram üzerinden bana sorunuz, ilk mesajda telegram linkim mevcut. Ödül miktarı DFI arttığı için çok daha yüksek şuan.

• Sevgili dostlar, bugün kayıt olan birçok arkadaş var, son 2 gün kaldığı için kimlik onayından ret yeme gibi bir şansımız yok. O yüzden onay almanın püf noktalarına tekrar değineceğim.

1. Fotoğraf ile yüklediğiniz adres bilgilerini, istenen kutucuğa virgülüne kadar aynı yazarsanız en kısa zamanda onaylarlar. (Adres bilgisi ikametgah ise PDF şeklinde, elektrik, su, doğalgaz faturası ise jpg şeklinde yükleyebilirsiniz)
    2. Bizden istenen selfie' de bir elimizde kimlik bir elimizde o günün tarihi, cake, ismimiz yazılı bir kağıt olacak, ön kamerayla çektiğimizde net çıkmayabilir, başka birisinden arka kamerayla çekmesini rica edin. (Kağıt ve Kimlik net gözüksün)
    3. Alias name yazan yeri boş bırakın, kimlik geçerlilik tarihini yazmayı unutmayın.
    4. Takıldığınız veya merak ettiğiniz yerde, bana sormaktan çekinmeyin. (forum dışı birçok arkadaşa bugün yardım ettim, ödeme için trx adreslerini de oradan alacağım , baştaki mesajda telegram linkim var oradan iletişime geçebilirsiniz).

• Güncel, son gün.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.