Sevgili arkadaşlar, Kyc onayı alıp gerekli tutarı yatırmayan çok arkadaş var. Bugün kampanyanın son günü, son bir hatırlatma yapmış olayım. |
Cake Defi 1 ay Yatırım ile 40$ Kazan ✅ (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bugünden sonra yatıranlar için ödül 35$ olacaktır bugün yatırabilirseniz 65 dolar, bilginize.
-
Kampanya güncellendi arkadaşlar, referansımla kayıt olanlara 5$ ödüyorum.
-
Konu için teşekkürler kyc bugün onaylanmasına rağmen 50$ atıp eski kampanyadan yararlanabildim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu
-
Güncel, devam ediyor.
-
Güncel
-
Kampanya devam ediyor.
-
Güncel, Kyc'si onaylanan arkadaşlar kampanya bitmeden yatırım yapmayı unutmayın.
-
Güncel, DFI'ın değeri güzel artış gösterdi, 10 şubat öncesi kaydolup 60$ değerinde ödül alanların şuan ortalama 80$'ı var. 6 ay stakede kalacağı için %43'lük bir stake getirisi de eklenecek. Umarım 6 ay sonra DFI'ın değeri de güzel yerlerde olur.
-
üye oldum ama freeze kısmında auto renew kısmını bulamadım, şuan hesap kimlik doğrulama onay sürecinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mobil uygulamayı mı kullanıyorsunuz yoksa tarayıcı mı?
-
mobil uygulama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil uygulama üzerinde boost sekmesinde yer alıyor, oradan kapatabilirsiniz.
Boost> Freezer> aşağıda auto renew yazan kısmı görürsünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 17 Şubat 2022; 10:18:18 > -
Güncel, devam etmekte.
-
Güncel
-
Güncel, devam ediyor.
-
şu an bu kampanya güncel olarak nasıl devam etmekte?
-
Hocam kayıt olup Kyc onayını gerçekleştirip gerekli tutarı yatıdığınızda size 30$ DFI token veriyor + 5$ değerinde BTC testi var tüm şartları tamamlayıp bu miktar çekilebilir olduğunda ben de 5$ veriyorum yani toplam 40$ kazanmış oluyorsunuz. Verdiği 30$ 180 gün boyunca 5$ test ise 30 gün boyunca stakede kalacak bu süre zarfında da %43 stake getirisi var. Yani ağustos ayında DFI'ın fiyatı aynı olduğunu düşünelim 56$ kazanmış olacaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X