Şimdi Ara

⚡CakeDefi (60+12)💲 Ödül Kazan 🎁 [Son 3 Gün 🕤] & Swissborg + 2 Şans 🚀

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

🍀 Merhabalar, Cake Defi bir süredir devam ettirdiği bonus olayında zaman zaman kampanyalar yapıyor ve bu sefer 10 Şubat'a kadar + 8dfi kampanyasını duyurdu.

🏆Toplam Ödül : 35$ + 8DFI (1dfi = 3,20usdt) = 60💲 (Ref linkimden üye olanlara +12$)

🔗Referans Linkim : https://app.bake.io/register?ref=379759

🔹Davet Kodu: 379759

Refsiz Link

Yapmanız Gerekenler :

🔷Referans linkimden siteye kaydolun (Bonus için referans şart olduğunu duymuştum ama emin değilim)

❗ Referans kodunun altındaki "Reveal my contact information to my referrer" seçeneğini aktif hale getirin. (Size +12$ verebilmem için gerekli)

🔷E-mail ve (karşınıza çıkarsa) telefon numarası doğrulayın.

🔷Kimlik doğrulayın.

❗❗ Adres doğrulaması için sizden dekont veya (e-devletten alınmış) ikametgah belgesi istenecek. Belge üzerindeki adresin birebir aynısını yazın. Aksi halde adresi kabul etmeyip sizden tekrar doğrulamanızı isteyecek.

❗ İkametgah veya dekontunuzu yüklerken pdf uzantılı belge olarak yüklemeyi unutmayın.

🔷KYC 8-10 saat civarında onaylanıyor. Onay maili aldıktan sonra 2fa etkinleştirin.

🔷Son olarak hesabınıza 50$ DASH gönderiniz. (garanti olması açısından 1-2$ fazla gönderebilirsiniz.)

🍀Yatırma işlemi gerçekleştiği anda bonus hesabınıza yatacaktır.

🔹Ek olarak app.cakedefi.com/learn linkinden girip 5$'lık testi çözün.

( Cevaplar : 1-A 2-B 3-C 4-B 5-D)

📣Verilen ödüller 6 ay 40.1% APY oranıyla stake edilecektir.

📣12$ Ödemeleri ödüller çekilebilir olduğunda yapılacaktır.

2️⃣

🍀 Swissborg borsasında KYC yapıp 60$ üzeri yatırım işleminizde 2-100€ arası kazanma şansı.

🔹Referans linkim üzerinden kayıt olup 60$ gönderiminizde hem size hem bana bir çekiliş hakkı verecek. Bana çıkan miktarın yarısını size gönderiyorum. (x2 şans)

🔹Yatırma işlemi gerçekleştikten sonra rewards bölümüne girip çekiliş hakkınızı kullanabilirsiniz.

🔹Örnek olarak size 25€ çıktıktan sonra bana 10€ gelirse 5€ size gönderiyorum.

🔗Referans Linkim : https://join.swissborg.com/r/erkanDLGC

Refsiz Link

📣Ödülü size gönderebilmem için bana çıkan ödül 2€ üzeri olmalı. (min. usdt gönderimi 2usdt)

Forumdışı iletişim için ;

📣Telegram Link : t.me/Onlynighterdev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Şubat 2022; 12:54:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.