1️⃣ 🍀 Merhabalar, Cake Defi bir süredir devam ettirdiği bonus olayında zaman zaman kampanyalar yapıyor ve bu sefer 10 Şubat'a kadar + 8dfi kampanyasını duyurdu. 🏆Toplam Ödül : 35$ + 8DFI (1dfi = 3,20usdt) = 60💲 (Ref linkimden üye olanlara +12$) 🔗Referans Linkim : https://app.bake.io/register?ref=379759 🔹Davet Kodu: 379759 Yapmanız Gerekenler : 🔷Referans linkimden siteye kaydolun (Bonus için referans şart olduğunu duymuştum ama emin değilim) ❗ Referans kodunun altındaki "Reveal my contact information to my referrer" seçeneğini aktif hale getirin. (Size +12$ verebilmem için gerekli) 🔷E-mail ve (karşınıza çıkarsa) telefon numarası doğrulayın. 🔷Kimlik doğrulayın. ❗❗ Adres doğrulaması için sizden dekont veya (e-devletten alınmış) ikametgah belgesi istenecek. Belge üzerindeki adresin birebir aynısını yazın. Aksi halde adresi kabul etmeyip sizden tekrar doğrulamanızı isteyecek. ❗ İkametgah veya dekontunuzu yüklerken pdf uzantılı belge olarak yüklemeyi unutmayın. 🔷KYC 8-10 saat civarında onaylanıyor. Onay maili aldıktan sonra 2fa etkinleştirin. 🔷Son olarak hesabınıza 50$ DASH gönderiniz. (garanti olması açısından 1-2$ fazla gönderebilirsiniz.) 🍀Yatırma işlemi gerçekleştiği anda bonus hesabınıza yatacaktır. 🔹Ek olarak app.cakedefi.com/learn linkinden girip 5$'lık testi çözün. ( Cevaplar : 1-A 2-B 3-C 4-B 5-D) 📣Verilen ödüller 6 ay 40.1% APY oranıyla stake edilecektir. 📣12$ Ödemeleri ödüller çekilebilir olduğunda yapılacaktır. 2️⃣ 🍀 Swissborg borsasında KYC yapıp 60$ üzeri yatırım işleminizde 2-100€ arası kazanma şansı. 🔹Referans linkim üzerinden kayıt olup 60$ gönderiminizde hem size hem bana bir çekiliş hakkı verecek. Bana çıkan miktarın yarısını size gönderiyorum. (x2 şans) 🔹Yatırma işlemi gerçekleştikten sonra rewards bölümüne girip çekiliş hakkınızı kullanabilirsiniz. 🔹Örnek olarak size 25€ çıktıktan sonra bana 10€ gelirse 5€ size gönderiyorum. 🔗Referans Linkim : https://join.swissborg.com/r/erkanDLGC 📣Ödülü size gönderebilmem için bana çıkan ödül 2€ üzeri olmalı. (min. usdt gönderimi 2usdt) Forumdışı iletişim için ; 📣Telegram Link : t.me/Onlynighterdev < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Şubat 2022; 12:54:4 > |
Bildirim