Şimdi Ara

ChatGPT mobil uygulaması 6 günde 500.000 kez indirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ChatGPT mobil uygulaması 6 günde 500.000 kez indirildi
    OpenAI'nin ChatGPT uygulaması hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Sohbet robotu ilk etapta sadece Amerika'daki kullanıcılara sunulmuş olmasına ve bir tek iOS platformunda çıkış yapmasına rağmen 6 günde 500.000 indirme sayısına ulaştı.

Ayrıca Bkz.Yargıtay Başkanı’ndan yapay zeka açıklaması

Yarım milyon barajını aşan ChatGPT, böylece son iki yılın en başarılı yeni uygulamalarından biri haline geldi. Microsoft'un yapay zeka destekli Bing ve Edge uygulamaları da dahil olmak üzere rakiplerinin çoğundan daha iyi performans gösterdi.

İşte indirme rakamları

Bing, Şubat ayındaki en iyi beş günlük döneminde 340.000, Microsoft Edge ise 335.000 indirme sayısı elde etti. OpenAI'nin ChatGPT uygulaması ise 18-22 Mayıs tarihleri arasında 480.000 yüklemeye imza atarak Microsoft uygulamalarını kolaylıkla geride bıraktı.

OpenAI'nin sohbet robotunu geçen tek uygulama, 4-8 Nisan 2023 tarihleri arasında 590.000 kez indirilen Chat with Ask AI oldu. ChatGPT'nin iOS uygulaması giderek daha fazla ülkeye açılıyor. OpenAI son olarak yapay zeka uygulamasını Amerika’nın ardından 40’tan fazla ülkede kullanıma sunduklarını duyurdu.

Kaynak:https://techcrunch.com/2023/05/25/chatgpts-new-app-comes-out-of-the-gate-hot-tops-half-a-million-installs-in-first-6-days/

• türkiyede de olsaydı kullandaydık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulama ile kullanmak daha akicida ondan. Uygulamadan once siteye gir, giris yap falan akici hissettirmiyordu.

Uygulama cok iyi. Hele chatgpt cevap yazarken haptic titresimler eklemisler eski nokia telefonlardaki mesajlasmanin tadini veriyor

Not: bu yorum iOS surumu icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 27 Mayıs 2023; 18:25:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M işe yarar. Cidden bilmiyorum. Bilenler haydi....

• Yapay zeka teknolojisinden onca haber okuduktan sonra kıl kaptım ben abi. Onumu test ediyoruz yoksa o mu bizi test ediyor anlayan beri gelsin,,,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cumhurbaşkanı adayı olsun mührü basar geçerim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meşhur oldu chatgpt çok duyuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulaması hangisi? İos için. Bir sürü sonuç çıkıyor hepsi chatgpt sözde. Orijinal linkleri de paylassaydiniz keşke.

Eşit:ulkenizde mevcut değildir hatası veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 29 Mayıs 2023; 4:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi ile japonca öğreniyorum. Şunu söyleyebilirim bir çok konuda fikir sahibi bir bilgiye en kısa sürede ulaşmanızı sağlıyor diyelim ki birsey hakkinda bir sorunuz var sayfa sayfa makale okuyup sorunuzun cevabını bulmak yerine chat gpt soruyorsunuz o konu ile ilgili makaleyi inceliyor analiz ediyor ve size anlatım sunuyor harika bir sey gercekten bilgi kirliliğinden kurtulmak için bire bir ama daha gelişme sürecinde diye düşünüyorum

• Rekoru egale edecektir

• Konumu ABD yaparak indirebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.