Şimdi Ara

Çakı ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çakı almak istiyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum bana alabileceğim site önerir misiniz veya nerden çakı bulabilirim ??

• Çakı satan yerden
  • Şu isviçre ordu çakıları her yerde var :D kitapcıda bile bulursun.

Şu uçmalı kaçmalı adam bıçaklamalı bıçaklarda avcı dükkanlarında falan oluyor.
  • Nasıl tarz çakılar istiyorsun? Sustalı,Kelebek,Kredi Kartı,Sürmene,Çok işlevli vs. İsteğine göre yollayayım sana sitelerden.
  • Türü önemli değil bende fazla parada yok zaten kargo dahil en fazla 15 tllik alabilirim
  • İyi bir çakı alamazsın o fiyata

http://bicakdiyari.com/index.php?route=product/category&path=60_75 bu site var biraz incele istersen.
    http://www.hepsiburada.com/liste/cakilar-bicaklar/department.aspx?categoryId=19226&wt_gl=cpc.nelk.outdoor.dinamik&gclid=CMiM9PvEo8QCFafItAodnW0AWQ Burada da satış var. gittigidiyordan da bulabilirsin. Ama orijinal olduğu için genelde buralarda satılanlar fiyatlar biraz yüksek olur.Elinde 15 liran var madem. 5 lirası kargoya gitmesin. 15 liraya böyle tablacılardan veya çeşitli ürünler satan yerlerden,tezgahlardan 15 liraya idare eder bir çakı alabilirsin.Ancak onların kullanım ömürleri de son derece sınırlıdır.

• ghardaş bana bizim okulda ki cem abim verdi ilk başta şüpheliydim kaliteli mal değildir diye ama sonra çıktım sokağa ilk gördüğüm kekoyu kestim kaçtım demek istediğim çakıların her türlüsü güzel ghardaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit Kamera ile İlgili Sorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • git bir av bayiine hoşuna giden modeli pazarlık yaparak al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Nasıl tarz çakılar istiyorsun? Sustalı,Kelebek,Kredi Kartı,Sürmene,Çok işlevli vs. İsteğine göre yollayayım sana sitelerden.

Amerikadan falan getirticeksen sınırdan geçiceğinden emin değilim onların. Ama kelebek bıçak isterdim şu 7 yıl önce csb yazan çocuğun hikayelerindeki gibi oraya buraya salllardım
  • Yaninda tasiyacaksan alma.Anahtarliga falan takilanlar var onlardan al

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Nasıl tarz çakılar istiyorsun? Sustalı,Kelebek,Kredi Kartı,Sürmene,Çok işlevli vs. İsteğine göre yollayayım sana sitelerden.

Amerikadan falan getirticeksen sınırdan geçiceğinden emin değilim onların. Ama kelebek bıçak isterdim şu 7 yıl önce csb yazan çocuğun hikayelerindeki gibi oraya buraya salllardım

Yok ben aracı olmayacağım.Aracı olmamın anlamı yok zaten sitelerden direk ulaşabilirsin.Ben sana linkleri yollarım isteğine göre.Kelebek bıçaklar piyasada 10 liradan başlar yukarıya doğru çıkar.Ama internetten 20 25 liradan aşağıya getirtemezsin.İnternette genelde orijinal paslanmaz çelik vs oluyor. Ama şehirdeki herhangi bir tezgahtan alabilirsin 10 15 liraya. Eğer ki çok kullanmayacağım,sürekli yıkamayacağım sadece koleksiyon olarak bulunsun bende diyorsan zaten oralardan alman daha mantıklı.Ama sürekli kullanırım diyorsan biraz daha para biriktirip güzel bir koleksiyon ürünü alabilirsin.

Mesela şu linkini göndereceğim bıçak benim çok hoşuma gidiyor.Çok farklı bir tasarımı var.Böyle simsiyah,suikastçi silahları gibi
    http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/sik-tasarimli-bencmade-kelebek-model-caki-bicak-148297471

• Ona buna sallamaya sana ağır gelir yeğen biri çeker kalırsın.

• Ninja pıçağı veya ninja yıldızı al :)

• Columbia markalı alıcam bügün karaköyden sustalıyı andıranlari var bakalım ama mekanizmalı şart ani saldırılarda reflekslerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.