|
Bildirim
Exynos ile çıksaydı görürdüm S23 ü
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S24 çok daha fazla satacaktır. 8 gen 3 daha iyi bir işlemci olacak e zaten tasarımı da gayet iyi samsungun şuanda. Ekonomik toparlanma gelirse küresel çapta 2024 senesinde S24 serisi oldukça satacaktır. |
Hocam kaça koymuştunuz ve kaç saydılar değişime? 5000 den fazla ya gidecek bir telefon da değil diye düşünüyorum. S10e 3100 e aldım mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pil aşırı çabuk bitiyordu s20 fe ex işlemcide. Bunda şuanda akşam saat 22 de bile yüzde 25 şarjım kalıyor ki, instagram, youtube, ve üstüne 1 saatten fazla müzik dinleme ve 20 dakika görüntülü görüşme dahil.. 120 hz Standart kullanım. s23 256 gb olanı kullanıyorum. 128'liği tavsiye etmem. UFS çipi 128'lerin eski çip. Bilginiz olsun.. |
Sadece kasada ufak çizik vardı bu yüzden çizik aşınma var diye işaretlemiştim. Cihazın farklı bir sorunu yoktu ve 7820 TL cihaza sayıyorlardı. Ek kampanya ile 4000 tl destek indirimi mevcuttu. 1 seneden fazla internette 8 bine koyduğum ilan ile tek bir müşteri bile yazmayıp satamadığım cihazımı tak diye verdim gitti. Gelen personel de kontrol etti direkt olarak ve herhangi ek bir sorun görmedi. Aynı fiyatta mutabık kaldık. |
Seneye gorursun o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nunun yanında Apple iphonelar, beklentilerin altında kaldı. S23 tasarım anlamında daha iyi olduğu söylenebilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu bilemeyiz. SnapDragon'un işlemcileri her sene daha iyi performans sunsa da bazen ısı başarımı iyi olmuyor. Ezbere hüküm vermek yerine beklemek en mantıklısı. Bu arada işlemci konusuna gelmişken, bugün 90hz ekranda Antutu'dan 600 - 700 bin puan alan herhangi bir işlemci ile SD Gen 2 arasındaki farkı normal kullanıcı anlayamaz. Şunu demek istiyorum, Samsung eğer kullanıcı çekmek istiyorsa işlemci falan değil BATARYA ve KAMERA üzerine yoğunlaşmalı... Kaldı ki S23U'nun kamerası çoooooook iyi. |
android piyasası artık en yeni telefonlarda cazip bir pazar olmaktan çıktı çünkü 3-4 yıllık telefonlarla insanlar işlerini görüyor artık. Tek farklı olan pazar ise iphone zira sosyal medyada özellikle tik tok canlı yayınlarda iphone avantajları iphone pazarını canlı tutuyor. Ekonomik tablo dünya genelinde problemli iken insanlar "yenisi bana ne katacak?" sorularını sormaya başladığı için yeni telefonların cazibeside düşmeye başladı artık. İnsanlar telefonlarla artık iç içe yaşadığı için artık ekstrem özellikler aramıyorlar. Temelde sosyal medyada rahat gezinilen, internette sorun yaşamayan, müziğini dinleyen, gogle mapsi rahat kullanan ve wahtsapp-telegram gibi uygulamalarda rutinleri olanlar her yeni telefon modeline yönelmiyor artık. Kamera sistemleride tatmin edici seviyelere geldi ve bu alanada çok eğilim yok artık standart kulanıcılarda. |