Şimdi Ara

Çakma Adidas(adicolor) aldım 3 adet foto. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alicaksan orjinal al, cunku bu aldigin cin mallari , hem ulkemize hemde uygur kardeslerimize zarar olarak geri donuyor . Cinin , Turkiye uzerinden 14 milyar dolar geliri var . bizim cine ithalatimiz ise 1 milyar dolar bile degil . bir milyar dolar icin yedigimiz kaziga bak . birilerinin bu kacak cin mallarindan kari var ama , konu dagilmasin . ya orjinal al ya yerli mali . cin mali kullanmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

quote:

Orijinalden alıntı: Àhmet

Çakma olduğu %100 belli neden insan sahte bir ürün alırki?Param yoksa hiç giymem o ürünü daha iyi..

Senin şu orjinal dediğin ürünler endonezya , tayland , çin gibi ülkelerde yapılıyor.Bunun neresine 130-200 lira para verelim.Şahsen verdim ben 130a superstar aldım ama bi daha ölsem almam çünkü bu olayları öğrendim.Alırım 3-4 tane çakma , hiçte belli olmaz

İyi güzelde çakmalarda da orjinalin rahatlığı pek olmuyor yav..
    Gerçi benim süperstarlar eskidi biraz.. şu adidasın koşu ketenlerinden alıcam.. Aradığım modeli bi türlü bulamadım.. Komple bez keten, 2 tane modeli var biri Komple gri - kırmızı çizgili diğeri yine komple gri-mavi çizgili olanı.. Süperstarlardan önce onları giyiyodum rahatlık bakımından 10 basar.. Ah bi bulsam

O kadar aşırı bir rahatsızlığı yok , olsa bile günde 5-10 km yürüyormuyuz Allah aşkına !! Komando olsak neyse ayağımıza rahat bir ayakkabı isteriz de.Gösteriş açısından bir şey elde etmek istiyorsak , ki bence önemli olan bu , orjinal = boş.Ha abd malı derseniz okey derim ona verin parayı , fiyatları da bu dediğim uzak doğu malları ile aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Fenafillah*

quote:

quote:

Çakma olduğu %100 belli neden insan sahte bir ürün alırki?Param yoksa hiç giymem o ürünü daha iyi..

Senin şu orjinal dediğin ürünler endonezya , tayland , çin gibi ülkelerde yapılıyor.Bunun neresine 130-200 lira para verelim.Şahsen verdim ben 130a superstar aldım ama bi daha ölsem almam çünkü bu olayları öğrendim.Alırım 3-4 tane çakma , hiçte belli olmaz

+9999

Şuan bütün ürünler Çin gibi ülkelerde yapılıyor ama kaliteli olarak o markanın güvencesiyle üretiliyor..
    Kesinlikle sahteleri belli oluyor ve komik duruyor.Demek istediğimi anlayan anlamıştır..
    Sahteliğinin belli olması değişkendir çevrenizdeki kaliteli insan miktarına bağlı
    İyi günlerde kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 17 Eylül 2009; 0:21:53 >

• 20'ye alırdın bence yarım saat konuşsaydın
    Bana burda 50 demişlerdi Adidas'ın çakmasına,ama üstünde aynen Adidas falan yazıyor ( gümrük meseleleri..)
    Herneyse işte ertesi gün abimle gitmiştik,konuştuk anlaştık 25'e almıştık
    Çok kullanışlıydı ya,gerçek Adidas'ta kullandım hiçbir farkı yoktu tıpa tıp aynı..
    Güle güle kullan.
  • bende de çakma adidas var 3 yerine 4 tane beyaz çizgi var ama Allah var ayakkabı çok rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

alicaksan orjinal al, cunku bu aldigin cin mallari , hem ulkemize hemde uygur kardeslerimize zarar olarak geri donuyor . Cinin , Turkiye uzerinden 14 milyar dolar geliri var . bizim cine ithalatimiz ise 1 milyar dolar bile degil . bir milyar dolar icin yedigimiz kaziga bak . birilerinin bu kacak cin mallarindan kari var ama , konu dagilmasin . ya orjinal al ya yerli mali . cin mali kullanmiyorum .

zihniyete bak.Çin şuanda türkiye gibi ülkeler için en ideal ürünleri satıyor.param olsa buralara konu olmaz gider alırım orjinalini.Madem bu kadar seviyorsun uygur kardeşini , onlarda aynı kalitede mal yapsın onlardan alalım
  • Çakma dediğiniz bu ayakkabılar merdiven altında ne üdüüğü belirsiz malzemelerle yapılıyor. Artık en ucuz kanserojen plastiği en ucuz kumaşla dikip veriyorlar ayağınıza. Ayak sağlığını hiçe sayıyor bu ayakkabılar. Rahatlık ve sağlık açısından güvenmiyorum.

Ayakkabı 35 tl eder ama benim Ayağım 35 lira etmez
  • Dünyanın parasını verdiğim "Nike" Ayakkabımın içinde made in china yazıyor şaka gibi

Ama sonuçta belli bir kalitede üretiliyor ve ayak sağlığı için giyilen ayakkabı önemli.
    Umarım bir sorunla karşılaşmazsın.
  • Tabandaki adidas ve adicolor yazısından anlaşılıyor sahte olduğu.Aynısı bende var ayakkabının.
  • Son aldığım 2 superstar 2 birisi 65 lira diğeri 60 lira kargo dahil.35 lira buna vereceğime 60 orjinaline veririm daha iyi.
  • kadıköyde ara sokaktaki dükkanlarda adidas ve tigerler satılıyor..fiyatı da 40-50 TL civarı falan..ayakkabıyı elinize alınca orjinelinden hiç fark olmadığını görüyorsunuz..ben satıcı adama sordum bunlar çakma mı diye..hayır dedi..bunlar birebir orjinal fakat türkiye ye kaçak yollardan girdiği için ucuz satılıyor dedi..yani ürün birebir orjinal ama kaçak..
  • güzel çakmışlar haa. alınır yani, bide o tabannın üstündeki yuvarlak logoyu sökmeye bak eğer sökünce belli olmicaksa
  • Orjinali var bende bunun , emin ol orjinalini aldığıma pişman oldum şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Son aldığım 2 superstar 2 birisi 65 lira diğeri 60 lira kargo dahil.35 lira buna vereceğime 60 orjinaline veririm daha iyi.

Sen o 60 liralık Superstar'ın orjinal olduğunu mu sanıyorsun ?
  • quote:

quote:

Endonezya'da Tayland'da üretiliyor dediğin o orjinal ürünler Adidas'ın son teknoloji makinalarının bulunduğu fabrikalarda üretiliyor. Buralarda üretilmesinin tek sebebi o makina başındaki işçilerin çok ucuz olması ve devletin sağladığı kolaylıklar. Böylece maliyet düşüyor.

Kısacası orjinal gene kalite , sahte gene sahte.

• dikişlerınden belli ya ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

quote:

Endonezya'da Tayland'da üretiliyor dediğin o orjinal ürünler Adidas'ın son teknoloji makinalarının bulunduğu fabrikalarda üretiliyor. Buralarda üretilmesinin tek sebebi o makina başındaki işçilerin çok ucuz olması ve devletin sağladığı kolaylıklar. Böylece maliyet düşüyor.

Ayakkabi insanin kalitesini gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

quote:

+99999 orda sadece işçilik ucuz diye yapılıyor yoksa kumaşı, kalitesi gene Alman gene kalite.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.