Bildirim
Çakma Adidas(adicolor) aldım 3 adet foto.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence mukemmel sahsen ben anlamadım cakma oldugunu, umarım omru uzun olur. -
Güzel görünüyor güle güle giy peki yanında renk kartları var mı ? -
o tabandaki adidas dan anlaşılıyo çakma olduğuquote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
gene iyi 35 e -
Hakkaten çakma gibi durmuyor..quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Guzelmişquote:
Orijinalden alıntı: J-Smoove
o tabandaki adidas dan anlaşılıyo çakma olduğu
gene iyi 35 e
Alıntıları Göster -
Hayırlı Olsun.quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cadocx
gene iyi 35 e
ayakkabının içindeki adidas yazısından mı yoksa o dil deki simgeden mi bahsediyorsun ? -
Çakma olduğu %100 belli neden insan sahte bir ürün alırki?Param yoksa hiç giymem o ürünü daha iyi..quote:
Orijinalden alıntı: *Fenafillah*quote:
Orijinalden alıntı: cadocx
gene iyi 35 e
ayakkabının içindeki adidas yazısından mı yoksa o dil deki simgeden mi bahsediyorsun ?
Alıntıları Göster
-
Güzel görünüyor 35 liraya değer bence iyi günlerde kullanquote:
Orijinalden alıntı: Àhmet
Çakma olduğu %100 belli neden insan sahte bir ürün alırki?Param yoksa hiç giymem o ürünü daha iyi..
Alıntıları Göster -
Evet tabanın yanındaki simge olmasa güzel olacakmış.quote:
Orijinalden alıntı: Ducard
Güzel görünüyor 35 liraya değer bence iyi günlerde kullan
Alıntıları Göster -
yuvarlak simge varya ondan bahsediyor adicolor yazısının altında kiquote:
Orijinalden alıntı: Anarsizm
Evet tabanın yanındaki simge olmasa güzel olacakmış.
Alıntıları Göster
nerden aldın iyi almışsın
gg giy -
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
yuvarlak simge varya ondan bahsediyor adicolor yazısının altında ki
nerden aldın iyi almışsın
gg giy
ya evet orda bi garip çıkmış ama o simge normal düz fotosunu çeker atarım -
quote:
Çakma olduğu %100 belli neden insan sahte bir ürün alırki?Param yoksa hiç giymem o ürünü daha iyi..
Senin şu orjinal dediğin ürünler endonezya , tayland , çin gibi ülkelerde yapılıyor.Bunun neresine 130-200 lira para verelim.Şahsen verdim ben 130a superstar aldım ama bi daha ölsem almam çünkü bu olayları öğrendim.Alırım 3-4 tane çakma , hiçte belli olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
quote:
Senin şu orjinal dediğin ürünler endonezya , tayland , çin gibi ülkelerde yapılıyor.Bunun neresine 130-200 lira para verelim.Şahsen verdim ben 130a superstar aldım ama bi daha ölsem almam çünkü bu olayları öğrendim.Alırım 3-4 tane çakma , hiçte belli olmaz
+9999
-
nerden aldın hacı?quote:
Orijinalden alıntı: *Fenafillah*quote:
quote:
Senin şu orjinal dediğin ürünler endonezya , tayland , çin gibi ülkelerde yapılıyor.Bunun neresine 130-200 lira para verelim.Şahsen verdim ben 130a superstar aldım ama bi daha ölsem almam çünkü bu olayları öğrendim.Alırım 3-4 tane çakma , hiçte belli olmaz
+9999
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkahn
nerden aldın hacı?
güngörende bir sokak arasında -
bende dün aldım superstar çakma.biyerinde hatası yok çakma oldugu belli olmuyo.Alırken adam aynen şöyle demişti 'bunlar orjinal kaliteli 3-4 dayanır en az ' aynen böyle dedi sanki karşısında enayi varmış gibi neyse gg giy -
quote:
quote:
İyi güzelde çakmalarda da orjinalin rahatlığı pek olmuyor yav..
Gerçi benim süperstarlar eskidi biraz.. şu adidasın koşu ketenlerinden alıcam.. Aradığım modeli bi türlü bulamadım.. Komple bez keten, 2 tane modeli var biri Komple gri - kırmızı çizgili diğeri yine komple gri-mavi çizgili olanı.. Süperstarlardan önce onları giyiyodum rahatlık bakımından 10 basar.. Ah bi bulsam
-
1 ay sonra tabanı yamulmaya başlar demedi demequote:
Orijinalden alıntı: Katakulate
bende dün aldım superstar çakma.biyerinde hatası yok çakma oldugu belli olmuyo.Alırken adam aynen şöyle demişti 'bunlar orjinal kaliteli 3-4 dayanır en az ' aynen böyle dedi sanki karşısında enayi varmış gibi neyse gg giy
Benzer içerikler
- sarımsak yutan yorumları
- powerdent diş macunu yorumlar
- ayı insanla ilişkiye girer mi
- dünyanın en büyük sayısı okunuşu
- göt kılı nasıl alınır
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X