Şimdi Ara

Çakma Beats'ler hakkında öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım boş yere konu açıp, şu yanda ki mesaj şeysine fazladan mesaj eklemek değil. Şu çakma Beats konusunu burası dahil her forumda gördüm. O yüzden en basitinden direk cevaplamak istedim. Tam beş kez kullandım şu 40 TL olanları. 20 TL olanlarıysa üç. Her satıcı "Abi bozulur mu ya ne diyorsun?" diyerek sattı. Ne mi oldu? Dayanma süresi en fazla olanını söyleyeyim, on üç gün, 40 TL olanlardan. Bu kadar fazla denememin sebebiyse aslında çok sevmem ama parama kıyıp alamamam. Toplamda verdiğim 260 TL'yle gidip adam gibi bir kulaklık hatta (tam fiyatlarını bilmiyorum) belki gerçek bir Beats bile alabilirdim. Yani diyeceğim o ki eğer aklınızda böyle bir fikir varsa gerçekten paranıza yazık. Eğer elinizde kalmazsa bile (en son deneyişimde olduğu gibi) bir süre sonra bassları cevap vermiyor, tize dönüyor. Belki de sizde bassları kalacak diğer tüm müzik gidecek. Kısacası, almayın. Bir kere bile denemek için almayın. Gidin 7.50 TL'ye falan kulak içi alın emin olun daha sağlamdır, daha güvenilirdir.

• toplamda 7 kere cakma kulaklik almak nedir ya
    hata 1 kere yapildiginda hata olur 2 3 4 5 6 7ye kadar yolu var sende masallah
  • E sevince :D
  • Yani ben bu sefer kırılmaz diye almadım :D
  • Çakma beats almak sadece ego tatmin etmek gibi bişey zaten böle ucuz çin malı şeylere para vermek paranı çöpe atmak demek.
  • E bende onu diyorum :D
  • BurjKhalifa kullanıcısına yanıt
    bak kardeş ben orjinal almadan önce bi çakmasını almıştım 200 liraya hala duruo ve 1e1 alcaksan orjinal kutulu öle bişi al dandiklerinden alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 TL'yi verdikten sonra gider kendisini alırım zaten :D
  • yani 200 tlyi vereceğime mi sennehiser çekerim oh mis vallaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

yani 200 tlyi vereceğime mi sennehiser çekerim oh mis vallaha.

Aynen valla ya ben sennehiser'i çok düşündüm de onu stüdyo da kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurjKhalifa

quote:

200 tl ye nasıl alıosun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

quote:

200 TL Beats'lere ödediğim para? Sen onu o parayı almayı söyledin kendin ben demedim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

quote:

quote:

200 TL Beats'lere ödediğim para? Sen onu o parayı almayı söyledin kendin ben demedim :D

orjinalleri 450 liradan başlıor benim dediğim 200 lira 1e1 leri.

• http://en-de.sennheiser.com/professional-dj-headphones-noise-cancelling-hd-280-pro

bu olması lazım bizde ki. ben ilgilenmiyordum o sıra ama galiba buydu
  • 200 liralik cakmalarida onermiyorum ben ust kisimlari dayaniksiz oluyor erkenden catliyor kullanim disi kaliyor
  • Çakma birebir aynısı dese de uzak dururum bir kere ver parasını rahat et
  • Çakma beatsler 40 tl ye en bassları veriyor gerçekte de. Birebirleri denemedim ama söyleyin 750 tl ile 1250 tl bir az gelirli kardesiniz nasıl versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi bir cakma beats studyo ile gercek beats studyo arasinda cok fark yok.. yani 950 tl beats studyo alacaginiza cakma alin daha iyi. Inanin pek fark yok hatta soyle bir avantaji var cakmalarin.orjinallerde pil bittimi ses kesilir yani pil derdi var 3 saatte bir pil yenilemek gerekiyor o da duracell olacak kotu pille calismiyor.ama cakmalarda o dert yok... bu acidan daha iyi. Ama bence 150 200 tl ue cok iyi kulakliklar var onlar daha iyi..

• Illa beats alinacaksa cakma tavsiye ederim.ben 60 tl ye cakma beats studyo aldim cocuguma benim orjinalden beats studyodan daha memnum kaldim.ama bence orjinal soul sl 150 sl300 fiyat olarakta tat olarakta beats lerden daha iyi..hem fiyatlari da makul 250 300 arasi.kutu icerigi falanda guzel..iki tane kablo cikiyor zaten kablolar 100 tl ediyor..

• Ben zerre tavsiye etmiyorum Beats'leri. Hani MSAD abinin dediği gibi illa alınacaksa alınsın, çakma orjinal fark etmez. Orjinalleri de çakmaları da tamamen pazarlama harikası. Onun dışında her hangi 150 TL'lik kulaklığını verebileceklerini verebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.