Şimdi Ara

ÇAKMA KRAL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak çoğu maçta kurtarıcımız oldu, iyi de oynuyor lakin bencilliği adamı delirtiyor. Dün akşam ikiyi bulsaydık bugün bunları konuşma gereği duymayacaktık.
  • takımın ikili forveti elmander-burak olmalı demis. Allah soyletti galiba

millete malzeme vermeye devam edin ne guzel bak dalga geciyorlar iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

hadi burağı geçtim maçı 90 dakika izledim selçukla fernandesi karşılaştırıyorlarya ben orda bitiyorum.
    hiç bir özelliği yok selçuğun duran top dışında

nerenizle okuyosunuz
    ben karşılaştırmıyorum karşılaştıranları eleştiriyorum
  • Lütfen böyle konular açmayalım.Değerlerimize sahip çıkalım.Her maç Hamit Amrabat Burak konusu açılıyor.Kazanınca 20m euro kaybedince bunlar çöp zihniyeti size yakışmıyor.Burak zaten son vuruşları iyi olan birisi kimse necati gibi pas istasyonu oluşturmasını beklemesin.
  • Gs gibi hücum gücü yüksek bir takımda burak ın gol atamaması zaten süpriz olur bana göre bu takımın forvetide kesinlikle burak değil bu adamın oynadığı yere sow u koyun x2 yapar ya da milan baros olsaydı burak tan kötü olmazdı.
  • Çakma Köpüksüz Bira..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Lütfen böyle konular açmayalım.Değerlerimize sahip çıkalım.Her maç Hamit Amrabat Burak konusu açılıyor.Kazanınca 20m euro kaybedince bunlar çöp zihniyeti size yakışmıyor.Burak zaten son vuruşları iyi olan birisi kimse necati gibi pas istasyonu oluşturmasını beklemesin.

Arkadaş karşı takımdan arkadaşlar senin adamını daha iyi tanıyor...

Bir bıkmadınız şu düşünceden.. Adam oynuyor işte... Kıyaslayıp durmayın.

Biraz futbolcunuza sahip çıkın.
  • Uefa'nın 5.forvet seçtiği, geçen yıl ligde gol kralı olan önceki sezon 2.oldu yanlıs hatırlamıyorsam. Şimdi onun golleri olmasa Şampiyonlar Ligin'de felan değildik evdeydik. Hala laf edebiliyorsunuz ya PES!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.