Şimdi Ara

ÇAKMA KRAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon başından beri savunduğum bir şey var.

burak yılmaz oynadıkça 10 kişi oynuyoruz. gol attığı maçlarda da bu böyle. ne yazık ki bu adam galatasaray forveti falan değil, olamazda...

elmander gibi adam maç içinde gayet aktifken, sahada olmayan burak'ı sahada tutmak akla mantığa sığmıyor.

takımın ikili forveti elmander-burak olmalı.

• Geleneksel Burak Yılmaz konumuzda açılmış hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilerim, elmander-umut diyecektim.
  • şimdi gelirler burakçılar ama adam şampiyonlar liginde gol attı demi
  • Fatih Terim adaleti yok bunu anladım.Gol kralını yedek soyundurur,Gol atan oyuncuyu çıkarır.Fatih Terimin Burak ısrarı Galatasaray'a zarar vermeye başladı.
  • Burak YILMAZ.Her maç KRALlık gösterilmez.Her maç kim iyi oynamış.
    Birdahaki maça 2 tane çakar ağızlarınız yamulur tekrardan.
    Yazın yazın fenerlisi bjklisi.Arada bir elinize fırsat geçiyor böyle Galatasaraylılar sayesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünyanın en iyi oyuncusu da olsa kötü oynadığı maçlar olacaktır. bunu anlamak çok mu zor?
  • Galatasaray yenilince inanılmaz zevk alıyorum foruma girip konuları okurken, eminim Galatasaraylı arkadaşlarda zevk alıyordur tersi bir durumda.Ne adamlarımız yenilgiden sonra top toplayıcıyı bile sorguluyoruz
  • formda bir Elmander, Burak'a tercih edilebilir. Ancak sezon başından beri Elmander formsuz, dolayısıyla Burak elimizdeki en iyi forvet. Şu an durum değişiyor olabilir, Elmander formunu bulursa bu aralar iyi olur.
    Burak'ta anlayamadığım bir şey var, istatistiki (o nasıl kelime lan) olarak baktığımızda çok çok faydalı, ama bazı tercihleri çıldırtıyor insanı. Kafayı öne aldı mı vuracak o topa, nasıl giderse gitsin vuracak. İleride gereken yerlere pas verebilirse çok faydalı olur. Elmander Burak kadar pozisyona giremese de bu pas, pres olayını çok iyi yapıyor. Kendisi çok gol atmasa (ki geçen sene en golcü oyuncumuzdu) da takım arkadaşlarına inanılmaz pozisyonlar yaratıyordu. Burak'ta ise ben, bunun tam tersini görüyorum sanki. Umut-Burak ikilisi eyvallah, gol atıyorlar ancak o orta saha presi ve ileride paslaşma olayını tam beceremiyorlar.
    Katılmayanlar olacaktır elbet, benim gözlemim bu şekilde. Başka türlü düşünüp de alıntılamak isteyen arkadaşların düzgün bir üslup kullanmaları dileğiyle

• Şimdi haksızlık etmemek lazım, golleriyle büyük katkısı var fakat gol atamadığında da yine o kadar büyük zarar veriyor top paylaşma huyu olmadığından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Galatasaray yenilince inanılmaz zevk alıyorum foruma girip konuları okurken, eminim Galatasaraylı arkadaşlarda zevk alıyordur tersi bir durumda.Ne adamlarımız yenilgiden sonra top toplayıcıyı bile sorguluyoruz

Aynen herkes birbirine atarlanıyor

Konuya gelirsek Burağı zaten hiç sevmedim. Bi Hakan Şükür olamaz 2 gol attı diye hemen kral ilan etti millet.

• Burak'ın 10 senede yapacağı katkıyı Necati yarım sezonda yaptı ve gitti. Açık ve net. Şampiyonlar liginde gol attı diye baş tacı yapmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Burak YILMAZ.Her maç KRALlık gösterilmez.Her maç kim iyi oynamış.
    Yazın yazın fenerlisi bjklisi.Arada bir elinize fırsat geçiyor böyle Galatasaraylılar sayesinde.

öncelikle KRAL benim için metin oktay'dır, hakan şükür'dür. benim galatasaray'lılığım bir oyuncuyu tek sezonda kral yapacak kadar küçük değildir.

çok şükür ki at gözlüğüyle futbol maçı izlemiyorum. beğenmediğim futbolcularımıza kötü diyebiliyorum. düz mantıkla bakan, at gözlüğüyle futbolu takip edenlerden de bunu anlamasını beklemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuksuzbira

quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Burak YILMAZ.Her maç KRALlık gösterilmez.Her maç kim iyi oynamış.

öncelikle KRAL benim için metin oktay'dır, hakan şükür'dür. benim galatasaray'lılığım bir oyuncuyu tek sezonda kral yapacak kadar küçük değildir.

çok şükür ki at gözlüğüyle futbol maçı izlemiyorum. beğenmediğim futbolcularımıza kötü diyebiliyorum. düz mantıkla bakan, at gözlüğüyle futbolu takip edenlerden de bunu anlamasını beklemiyorum.

Niye Burak Yılmaz kral olmasın.Şimdiden diyelim ki kendini motive etsin.Kafaya çıkışları iyi.Son vuruşları iyi.
    Tamam bazen hataları oluyor ancak siz yani senin kesimindekiler 1 maçla oyuncu yıkıyorlar.
    Cluj Braga Manu lig takımları bu haftaya kadar Burak öpüyüm abi modundaydınız şimdi Burak yok yeaaaaaa.
    Bi gidin arkadaş.2 yüzlülük oyunları bunlar.Asıl taraftar biziz.HER OYUNCUYU BAĞRIMIZA BASARIZ.HAKEDENLERİ TABİKİDE.
    Burakta hakediyor.BANA GÖRE KRAL.ÇÜNKÜ KRAL OLMAYA ADAY TEK KİŞİ TAKIMDA.TAKIMIN KAPTANIDA SELÇUK.
    O KADAR.

•  ÇAKMA KRAL
  • Burak kral olmasada iyi bir golcüdür fakat tek sevmediğim tarafı fazla kişisel oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

dünyanın en iyi oyuncusu da olsa kötü oynadığı maçlar olacaktır. bunu anlamak çok mu zor?

yok zor değil aslında anlıyorum. ama kötü oynasa bile arada alacak topu sagına soluna verecek arkadaslarına pozisyon hazırlayacak öyle bir golcü değil burak böyle oluncada gol atmadıgı maçlar hiç çekilmiyor bunu eleştirmek için söylemiyorum sonuçta bu seneki foretlerımız bunlar burakı biz bu özelliğini bile bile aldık boyle devam edecek destekleyecez ama ilerisi için burak benım ıcın hala soru işareti acaba aradıgımız forvet tipi mi bu açıdan??? avrupa maçlarında iş görüyor ama kapalı defanslarda çok sıkıntı yaşadığı bariz gözüküyor.
  • bu işi burağa yüklemek ne kadar doğru bilemiyorum ama bu 4-4-2 yle oynuyorsak 2 forvetimizin top tutan pas dağıtan cinste oyuncular olması gerekiyor.ne burak,ne umut,ne de formsuz elmander bunların hiçbirisini beceremiyor.son dakikalarda doldur boşalta dönerken bile ileri şişirilen hiç bir topa forvetlerimiz değmedi bile.umut desen bi oraya bir buraya kafası kesik tavuk gibi koşmaktan başka iş yapmıyor.elmander formsuz topu sürmekten aciz.burak burada göze batan oyuncu ancak diğer iki forvetimiz de hiç bir şey yapmıyor
  • Burak bizim forvetimiz olmamalı bence, nedenleri şöyle sıralayacağım;

-Bitiriciliği yüksek ama istikrarlı bir şut yeteneği yok bazen öylesine güzel topları kalecinin üzerine vuruyor ki çıldıracak gibi oluyorum
    -Top tutma diye bir olay katiyyen yok burağa atılan 10 toptan 3ünde şut çekiyor bazen 3üde gol olabiliyor bazen hiçbiri olmuyor bu gününe göre değişse de değişmeyen; kaybettiği 7 topta bize kontraatak olarak dönüyor ve sonuç ortada geçen yıl kaç gol yemişiz bu yıl kaç yedik.
    - Top süremiyor en azından etkin değil gerektiği yerde verkaç yapamıyor gerektiği yerde çalım atamıyor direk şuta odaklı ama bu özellikle kapanan takımlara karşı nadiren mümkün oluyor
    - Burak oyunda olduğu zaman çok nadir başkası gol atıyor diğer forvetlerle uyumlu olmadığı gibi çokta bencil kazanmak için eline bakar hale geliyoruz.

Sonuç olarak görüşüm takıma ileride ayağında top tutabilecek kanatlarla veya orta alanla etkin pas trafiğine girebilecek bir forvet transfer etmemiz bitiricilik o kadarda önemli değil geçen yıl 30 şut çektiğimiz takımlara bu yıl 8-9 şut çekiyoruz burak yerine hatta çok çok iyi olmadıkça bir santrafor yerine ss oynayacak orta veya iyi düzey forvetlere ihtiyacımız var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.