Şimdi Ara

Kral kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda kralın kim olduğunu bilen varmı? Ben öğrendiğim kadarıyla şimdilik bi kralın olmadığını öğrendim. Yoksa böyle bi krallık sistemi yokmu?

• her serverda 2 şer kral var(karus ve el morad kralları) yanlış bilmiyosam yani bi ton kral var oyunda şahsen ben bilmiyorum
  • şu an kral yok sanırım... bu bug lar düzeltilene kadar da olmaz sanırım...
  • BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• hayır diezde elmoradların kralı benim(level 41) bunu herkes bilsiinnnn nihahaha
  • su anda hıc bır serverda hıc bır nıckde ve hıc bır ırktan kral yok kanıtıda vote kullanılan yere gıdınce su an vote aktıf deıl ya da zamanı deıl dıyor.ıkısınden bırını soyluyor arada
  • ewet arkadaslar kral aktıf deıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kim kaldı eskilerden?
    8 yıl önce açıldı
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla tüm Ayasofia™ pianada bağırıyordu oyunuzu adem22 ye verin diye.
  • Evet bende bugün bi notice gördüm oyla ilgili olduğundan eminim ama tam ne olduğunu bilmiorum. Bide kral türk olurmuş beeee.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 11 Eylül 2005, 21:37:24 >
  • ARESTE KARUSUN KRALI _SoulSlayer_ diye duymustum
  • alem buysa kral benim
  • KRAL FENERBAHÇE.
  • Ares te Karusun kralı NYcris olduğunu sanıyorum.Çünkü sürekli yanında 2 gard geziyo bide başındaki Nycris yazısı bizde mavi onda yeşil yazıyodu.
    Bu yeşil komutan olunduğunda deişen yeşil deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A_W_E_R

ARESTE KARUSUN KRALI _SoulSlayer_ diye duymustum

dostum yanlıs duymussun NYchris adamda nerdeyse 1M np war bea (tam olarak894.654)
  • beyler oyunuzu bana verın benı kral secın ben sıze tam bır kral olcam sıze sahipde cıkarım ismim

aragorn_74 ares
  • KRAL EL MORAD VE GALATASARAY VE ESKİŞEHİRSPOR
  • türk den kral ;eskişehirden takım olmas (eskişehirliyim)
  • KRAL FENERBAHÇE OLUM SIZ NE DIONUZ FENERBAHÇE Lİ OLARAKTA ARESİN KRALI BENİM
  • Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59
  • Dİez de büyük ihtimal 411 olur beyaz pelerinde yakışır tabi :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.