Şimdi Ara

Kral kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoop beyler burası spor bölümü değil...

######

quote:

Orjinalden alıntı: dukenukem18

şu an kral yok sanırım... bu bug lar düzeltilene kadar da olmaz sanırım...

Doğru...BUG'lar düzelene kadar krallık aktif olmııcak...

+

Evet beyaz pelerinleri krallar tekıcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splash_metal -- 18 Eylül 2005, 21:19:28 >
  • ben 20 eylül de krallik seçimi olcak diye duydum hatta butun millet katilacaklarin reklamini bile yapiyodu piana da
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59

sallamak bedava
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cpt.Crusher

quote:

Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59

sallamak bedava

ben nikimi şöyle değiştirim AresteLvl80

• lwl 39 oyunuzu bana veriseniz el morada yeni okul aaççam . org katliamına hazırmısınız.
  • bem bir ork katili olarrak yüm el moraddın oylarını bekliyorum bana oy atarsanız savaşlar bizim
  • özelliklerim lwl 39 mage flame hell fire geldi. son savaş ta ezildiğimiz içiçn ülke puanı 0 ama gelin kasarız so,run değil ok
  • Diez'de Karuslardan 411 seçildi.
  • 411
  • BU NEGATİVE ARAYA GİRMESE OLMAZ KRAL KİM DİYOLAR MANYAK MANYAK KONUŞUYO BAK ELİMDEN Bİ KAZA ÇIKÇAK
  • NE DİYON YA DİEZ HARUNLARIN ELİMDEN Bİ KAZA ÇIKÇAK DİEZ E GİRMEYİ YİYEN Bİ ORG VARMI SANIYONUZ HEEL FİREYLE GELİYOM BAAK EZİK ORGLAR MI DİEZİN KARALI
  • quote:

cypher in 1.si 37.835 np ye sahip.çook güzel sallamışın yani.

inanmayan girsin baksın:

http://www.knightonlineworld.com/ranking/ranking2.asp

• Ya biri başlatmış herkes yok fenerbahçe yok galatasaray yok eskişehir bilmemne.ne alakası var ya
  • bir de NYchris in 930 bin küsür np si var.ama her geçen gün artıyo.
  • beyler oyunuzu bana verin sizleri lagdan,hackten.kurtarayım

Teleport paralarını 1 coin yapayım

başka ne istiyosunuz artı oyuna girişte hata vermeden giriş imkanııı

tam bir muhalefet dimiiii
  • espiriler güzeldi ama kralın oyun ayarlarını değiştirme hakı yok .xzeneton da bulunanlar donni ye atsın .badboyzun karalı inanmayanwww.KnightOnlineWorld.com un ensonuna bakabilir engüçlü klanlar.bu herifi seçin org insan ayrımı bitsin lwli 65 süpeer biri bana sorarsanız o olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordlegolas

BU NEGATİVE ARAYA GİRMESE OLMAZ KRAL KİM DİYOLAR MANYAK MANYAK KONUŞUYO BAK ELİMDEN Bİ KAZA ÇIKÇAK

Arkadaşım burası manisa akıl hastahanesi değil olduğun yeri bil
  • Dün bi yazı geçmişti,sanırım IDEVIL beramus el moradların kralı oldu.Tam emin değilim ama büyük ihtimal o.
  • Arkadaşlar krallık devrede ama kral seçilemiyo.Kral seçilmesi için oyunda belirli bi oynucu sayısı gerekiyo.O sayı ne zaman olursa kral seçilecek.Kral Ares te NYcris olur.Çünkü NP si en çok olan ve oynda en uzun süre aktif olanlardan biri.Kral olması için en iyi 8 clan lideriinden 5 inin oyunu alması lazım.
  • dies'in kralı REBELDE70
    yaşasın yeni kral!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.