Şimdi Ara

Kral kim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OLUM NASI WERİOZ Kİ BU OYU BİDE İNVİADEN GİBİ BİŞEYLER YAZIO YUKARDA SAWAŞ MI OLUOO O OLEEE
  • XIGENON da kral belli oldu
    nick

NETKING

bilginize
  • ayrıca kral tedbili kıyafet dolaşıyormus haberiniz olsun kelleniz gitmesin haa dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsmPc.NeT

ayrıca kral tedbili kıyafet dolaşıyormus haberiniz olsun kelleniz gitmesin haa dikkat edin

Krallara saygi gösterin

• quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59

oha o kadar çoksa bizede ver. ayda sallama kardeşim areste nychris gibi bi deli bile zor kastı 945kyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordlegolas

özelliklerim lwl 39 mage flame hell fire geldi. son savaş ta ezildiğimiz içiçn ülke puanı 0 ama gelin kasarız so,run değil ok

utan be ulan ne acayip insanlar var a.q. al bide burda. lwl 39 beni kral seçin diyo. olm seni milletvekili bile yapmazlar. hani ork kanı dökcektin sen savaşta dökemedin.
    areste F9DeviL var kral olarak. eğer böyle bi şey olursa oyum hemen ona gider. yada Jade_real a

• Negative e laf yok o kadar...kral benim karşıma gelin
  • KRAL FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • Walla ben oy vermeye gittim baktım tek türk olarak aybars tr yazıo bende aybarsa oyumu verdim gitti Xgenon da

(Belki sesismi duyar beni clana alıar bu kıyagımı unutmaz )
  • yiyoyiyo den gel negative 45 tarzanlar biitin sen
  • negative nicki söyle org san essseleeeee
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.