Şimdi Ara

Kral kim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kral beramusda dün akşam nasil seçildi bilmiyorum ama notice olarak geçti..El-morad larin krali Eagles clanindan IDEVIL

krallişk seçiminde Np ye bakilmiyorr..İsteyen beramus el-morad siralamasina girsin resmi web siteden..IDEVIL siralamada bakin kaçinci ;

HotSauce FreeDoM 433585
    2 Annubis_ FreeDoM 335579
    2 dRizz_ FreeDoM 284356
    2 LnS FreeDoM 269193
    3 ::shIChi:: InfaMouS 255051
    3 Michigan Fatality 203849
    3 ::Daillest:: InfaMouS 198389
    3 SaLwaTore FreeDoM 186494
    3 CCSakura FreeDoM 170553
    4 CrugaL EaGLeS™ 166493
    4 FeaR_E FreeDoM 165974
    4 SouItaker Fatality 164517
    4 I_Ownz InfaMouS 164121
    lDeviL EaGLeS™ 152892

np ye bakilsa idi hotsouce kral olurdu
  • abi secim iste bildiginiz turden oy ile, en cok yandaşı olan tanıdığı olan kral olur
  • sallaaaaa Kral CTRL_ALT_DEL kurucusu AYBARS_TR OLMUŞTUR.....
  • BEN DUN OY VERECEKTIM BANA NE DEDILER DERSINIZ SENIN OY VERECEK OTARİTEN YOK YAZIYO İNGİLİZCE OLARAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

BEN DUN OY VERECEKTIM BANA NE DEDILER DERSINIZ SENIN OY VERECEK OTARİTEN YOK YAZIYO İNGİLİZCE OLARAK

Deseydin ya bende bu memleketin çoçuguyum diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailk -- 20 Eylül 2005, 17:10:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

Orjinalden alıntı: lordlegolas

BU NEGATİVE ARAYA GİRMESE OLMAZ KRAL KİM DİYOLAR MANYAK MANYAK KONUŞUYO BAK ELİMDEN Bİ KAZA ÇIKÇAK

Arkadaşım burası manisa akıl hastahanesi değil olduğun yeri bil

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

BEN DUN OY VERECEKTIM BANA NE DEDILER DERSINIZ SENIN OY VERECEK OTARİTEN YOK YAZIYO İNGİLİZCE OLARAK

Deseydin ya bende bu memleketin çoçuguyum diye

uhuahzuha

• bence...
    Ares
    El morad
    F9DeViL lvl 70 Warior
    Futulity lvl 71 Assasin
  • negative allah beyin dağıltırken sen harmandalım oynuyodun?bak söylicem donni ye seni knıghta sokmıcak sıkıyosa tapınağa gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59

Hadi Lan Cypher de Daha 120k dan fazla np si olan adam yok bende cypher deyim Nickim aLpO lvl im 61 ve 34k np var sen babayı sın 785.331 np li
  • yaw kawga etmeye ne gerek varkine oyunun kralı BENİİİİİİİMM beramustayım lwl tam olarak (bakın abartısız söylüyom) 15 yaaaaaa hade şimdi dağalın

• quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

quote:

Orjinalden alıntı: melihbugra

Arkadaşlar kral seçimind np ye bakılırsa en fazla bende vardır. Tam olarak 785.331 ve serverımda cypher lvlim 59

Hadi Lan Cypher de Daha 120k dan fazla np si olan adam yok bende cypher deyim Nickim aLpO lvl im 61 ve 34k np var sen babayı sın 785.331 np li

+1
    humanmısın orc mu?
  • canlarım lwl 70lik herifler varken atlamalıyın .xzenetonnun karalı donni hayal kurmayın nickim lordlegolas diezdeyim isteyen party e girebilir
  • bu negativenin org olduğu nerden belli dua etsinde coolzy zone de görmiyim onu yakalarsa mucuk mucuk
  • nickini bilen varsa söylesin negativenin arkadaşlarla onu arıyoz yakalarsak muck mucuk şiddet yok sadece manisanın gücünü göstercez 45 TARZANLAR kaç negative kaç
  • quote:

nickini bilen varsa söylesin negativenin arkadaşlarla onu arıyoz yakalarsak muck mucuk şiddet yok sadece manisanın gücünü göstercez 45 TARZANLAR kaç negative kaç

Oyundaki Nicki Negative.Sen dies demisin bu arada diesdeysen nickin nedir??
  • quote:

nickini bilen varsa söylesin negativenin arkadaşlarla onu arıyoz yakalarsak muck mucuk şiddet yok sadece manisanın gücünü göstercez 45 TARZANLAR kaç negative kaç

Şaka mı bu kameralar nerde

Yiyosa gel karşıma
  • x deki kral kim.bide kimler sececek oy kullanacakmıyız
  • kral benim başka kralı ne yapacaksınız
  • bununla ilgili durmadan notice yolluorlar kullanıcılar oy kullanamaz gibisinden mesajlar falan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.