Merhaba Arkadaşlar, 2005'ten beri müdavimi olduğum DonanımHaber ve konudışı bölümüne 15 yıl sonra tekrar selam vereyim dedim. bakalım kimler kalmış
emojilerini bile özlemişim |
Eskilerden Kim Kaldı

-
-
qimse yoq
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kasayı yan yatırcılar
montla zı.anlar
gelir birazdan kardeşlerim
-
Son 15 sene önce mi girmiştiniz foruma? :D
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle görünüyor. bi şey bakmaya girdiğim oldu 1-2 defa sadece o kadar
yourock bende çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 4 Mart 2025; 15:18:38 > -
imzası kb sınırı yüzünden kural dışı kalıp ceza yiyenler online mı?
yani internetin kotası 2 müzik indirince dolduğu dönemlerden kalma kb sınırına baktım hala duruyor.
-
ahahaha seninle yazıştığımız konuyu az önce okudum 3000 metre koşu
ben de imza kavgası nedeniyle Gonuşma diye isyankar bi imza yapmışım
-
baktım şimdi konuya.
ne oldu koşu işi?
-
koştum, geçtim.
bizim dönem fetişin palazlandığı dönemmiş. biliyosun bi sürü askeri öğrencinin okuldan ayrılmalarına neden oldukları dönem. beni de sağlıktan bi bahaneyle elediler. maltepe dersaneci sıra arkadaşım kho ya girdi sonra da tutuklanmış saçma sapan youRock! gibi
döneme denk geldi gençliğimiz
pişman değilim
-
çok eski değil ama ben
-
evet bağrından biliyorum.
bilmez olaydım.
-
Merhaba gencler ben geldim
25 mayis 2005
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 4 Mart 2025; 17:36:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahah benim forumun askerlik yaşı gelmiş, 20 sene oluyor 2 aya. Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor. Gereksizlerde gece takilip konu dışına baskin yapardik. Ado o zaman admindi. Beckhir, ado, yazilimcionline simdilik aklima gelenler. Sabahlardik burada.
Ama simdilerde birsey yazmasam da yine giriyorum foruma. En son klima alirken baktim, simdi tv alacagim vaya vakit geciriyorum. Arabami alirken de buraya sorarak almistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kaldım kardeş, ben kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X