Şimdi Ara

Çakma Ogame lere Üye Olmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere tavsiyem sakın theogame. ogameilk. ogamelife gibi yerlere üye olmamanız. Tamamen kandırmadır başka birşey yok. Ayrıca 3 4 gün kapatılıp emeklerinizin gitme riski var....

• sallıyo kendisi girmediği için siz girin ne zararı olcak ki hiçte boşa gitmiyo bitek bi beta evren vardı onu yenilendi evren1 yaptılar
  • Ben de önermem ne olacağı hiç belli değil ki zaten çoğu bedava host üzerine kurulmuş
  • Ogame.com.tr de oynayın tabi para da verin oyuna . bol bol commander subay vs. alın . bir haftada koloniyi cikartin vs. Paralı oyuna hayır diyorum ben o yüzden bu private serverlarda oynuyorum . Oynamak isteyen oynar istemeyen oynamaz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: L1zArd

Ogame.com.tr de oynayın tabi para da verin oyuna . bol bol commander subay vs. alın . bir haftada koloniyi cikartin vs. Paralı oyuna hayır diyorum ben o yüzden bu private serverlarda oynuyorum . Oynamak isteyen oynar istemeyen oynamaz ..

Ben ogame de oynamıyorum subay gibi aptalca şeyler çıktıktan sonra.Ama demek istediğim o değildi o kadar emek veriyorsunuz bir bakıyorsunuz oyun göçmüş.Bunun güvencesini hiç bir site veremiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: L1zArd

Ogame.com.tr de oynayın tabi para da verin oyuna . bol bol commander subay vs. alın . bir haftada koloniyi cikartin vs. Paralı oyuna hayır diyorum ben o yüzden bu private serverlarda oynuyorum . Oynamak isteyen oynar istemeyen oynamaz ..

Ben ogame de oynamıyorum subay gibi aptalca şeyler çıktıktan sonra.Ama demek istediğim o değildi o kadar emek veriyorsunuz bir bakıyorsunuz oyun göçmüş.Bunun güvencesini hiç bir site veremiyor.

evet katiliyorum bi bakmissiniz ne o site kalmış ne hesabınız

• Ben yazın 3 ay zaman geçirmek için oynuyorum ömür boyu oynayacak değiliz nasılolsa , asıl çok emek harcarsam okulum vs. başladıgında bırakmak zorunda oldugumu icin uzulurum .
  • ee ogame.com.tr oyna oyna bıkacaksın yani ondada emeklerin bitecek cok saçmaa!!
  • Bütün oyunları zaten bir yerde bırakmayacak mıyız?
  • oynamak isteyenlere ogamilk i tavsiye edebilirim.. 2-3 ay evvel host ta aldılar herhangi bir problem yok..

ama arasıra bir kac kendini iblmez cikip saldırı yapmaya calisiyor server'a

en fazla kaybediceginiz zaman 1-2 saattir onuda fazlasıyla telafi ediyorsunuz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Bütün oyunları zaten bir yerde bırakmayacak mıyız?

Aynı değil ama mesela 4 ay oynadın çok güzel gidiyor herşey pat kapandı ne yaparsınız ?
  • ogame.com.tr ne olursa olsun bu sitedeyim o commander falan alanlarıda görüyorum cogu savaşda eziliyorlar. beyinle oynanır bu oyun.. strateji işidir ;)

çakmaları boşverin..
  • arkadaslar yaklaşık 3 yıldır ogame oynayan biriyim . 12-15 ve 40. evrenlerde hesaplarım ilk 20 oldu hep. B ir süre once baya sıkıldım ve oynamayı bıraktım . Ama hepinizin bildiği gibi bu oyun bir hastalık ve ogametr yi gördüğümde hiç düşünmeden girdim .

Diğer saçma sapan oyunlara benzemeyen , ogamede tecrübeli oyuncuların olduğu yeni açılan bir server .

çeşitli komutan seçenekleri ve yenilikler var oyunda .

TAMAMEN ÜCRETSİZ ...

Maden takası
    Filo takası
    Piyango uygulaması vs..

kısacası çok keyif alacağınız bir TÜRK yapımı ogame . Ben tanidigim herkesi davet ettim . Bence bir inceleyin .

www.ogame-tr.net

• kaç defa Theogame.net'e girip oynadın ve emeklerini hiçe sayıp kapattık oyunu userlerde cep numaram bile var bi sorun oldugunda arayıp soruyorlar senin söyledigine bak sadece kendi oyunum için soylemiyorum ogameilk.com un adminleride aynı sekilde herhangi bir sorunda hemen ilgileniyorlar sağa sola çamur atmadan önce iki kez düşün bizde insanız ve yaptıgımız hatalardan dolayı bi kaç gün kapalı kalabiliyor oyunlar ama sonuç itibariyle sorunu çözünce tekrar kaldığın yerden devam ediyorsun...

www.Theogame.net Admini...
  • Bencede üye olmayın çakmalara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.