Şimdi Ara

Çakma Zippo Nickli Üyemiz Vefat Etmiştir... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
24
Favori
28.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam haklısınız da, bunun yeri burası değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

Sevmezdim, sürekli gereksiz yere kavga çıkarır şeriatı savunurdu. Atatürk düşmanı birisiydi. Yapacak bir şey yok herkes ölecek er ya da geç.

Her müslüman şeriatı savunmak zorundadır, sen ateistsin herhalde?

Evet savunmak zorunda olabilir ancak bunu anayasa gibi kullanmak hele bu devirde imkansız nasıl insanlarsınız anlamıyorum 1400 yıllık anayasa gibi bir şey şimdi kullanmak bir taraflarıyla gülerler.

Bu arada Allah Rahmet eylesin....

Hem Allah'ın emirlerine çağdışı deyip alay edeceksin hem de Allah rahmet eylesin diyeceksin.

Nasıl bir çelişkinin içinde olduğunun farkında mısın?

**Kemalistlerden inciler
    -Müslümanım ama yobaz değilim (bu insanlara göre şeriat istemek yobazlık)
    -Din Allah ile benim aramda olan bir şey kimse karışamaz ( Neden açık açık müslümanım demezler anlamam sanki birileri alay edecek onlarla müslümanım dese)
    -Müslümanım ama aynı zamanda laikim ( Nasıl öyle olunuyor bide bize öğretseler.)

Boş boş tartışmayın ya şu konuda. Adam ölmüş bunun daha ötesi var mı ? Lütfen taziye dileklerinden başka şeyler yazmayın konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Allah rahmet eylesin.

edit:http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memid=316911

profilinde birşey yazmamış hastalığı hakkında.

http://forum.donanimhaber.com/m_81838510/mpage_2/f_//tm.htm#82255431 "Hayat çok zorluyor" konusunu açmıs 1-2 ay önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

http://forum.donanimhaber.com/m_81838510/f_//tm.htm#81838510

Bu konuyu görünce bir kötü oldum.

Toprağı bol olsun.

Konuyu bizzat okumuştum lakin böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

quote:

Sevmezdim, sürekli gereksiz yere kavga çıkarır şeriatı savunurdu. Atatürk düşmanı birisiydi. Yapacak bir şey yok herkes ölecek er ya da geç.

Her müslüman şeriatı savunmak zorundadır, sen ateistsin herhalde?

Evet savunmak zorunda olabilir ancak bunu anayasa gibi kullanmak hele bu devirde imkansız nasıl insanlarsınız anlamıyorum 1400 yıllık anayasa gibi bir şey şimdi kullanmak bir taraflarıyla gülerler.

Bu arada Allah Rahmet eylesin....

Hem Allah'ın emirlerine çağdışı deyip alay edeceksin hem de Allah rahmet eylesin diyeceksin.

Nasıl bir çelişkinin içinde olduğunun farkında mısın?

**Kemalistlerden inciler
    -Müslümanım ama yobaz değilim (bu insanlara göre şeriat istemek yobazlık)
    -Din Allah ile benim aramda olan bir şey kimse karışamaz ( Neden açık açık müslümanım demezler anlamam sanki birileri alay edecek onlarla müslümanım dese)
    -Müslümanım ama aynı zamanda laikim ( Nasıl öyle olunuyor bide bize öğretseler.)

Sonuna kadar haklısın hocam . Ölen arkadaşımız inançlı biri olduğu için yobaz bile denildi Böyle saçma sapan düşüncedeki insanlara acıyorum .

• Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuat!

Hocam haklısınız da, bunun yeri burası değil...

Hocam doğru söylüyorsunuz da olayı onlar başlattı ölmüş bir adamın arkasından konuşuyorlar ben de arkadaşımızı savundum. Sağolsun yöneticiler bu tür tartışmaları tahrik edici bulduğu için konu açtırmıyorlar böyle bir iki tanesi çıkınca cevap vermeden de duramıyorum.

Neyse Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah.
  • Bu arkadaş bir konuda canım çok sıkılıyor, kanserim filan diye bahsetmişti. Bende üzülmemesi için filan moral vermeye çalışmıştım. Şimdi başlığı görünce içim burkuldu.
  • allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaliste -- 13 Kasım 2013; 19:58:47 >
  • Hayat çok boş gerçekten. Ailesine sabır diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin :(
  • Avatardan tanıdım bende okmuştum bu konuyu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

atatürküde severim dinimide severim ama senin gibi tipler ölse üzülürüm ama ne diyim banlan kurtulalım
  • Arkadaşlar ne olur tartışma çıkarmayalım...

• Allah rahmet etsin... Görürdüm kendisini avatarına bir aşinalığım vardı Allah yakınlarına sabır versin...
  • Allah mekanını cennet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yorum yapmayın arkasından ölüm gerçekleşmiş sevsen kaç yazar sevmesen kaç yazar sevenlerini kırmayın.allah rahmet eğlesin

• quote:

Şeriat=Allahın Kuralları
    Savunarak en iyisini yapmış ayrıca Atatürkü sever sevmez bu seni ilgilendirmez. Atatürk'ü sevme zorunluluğu diye bir şey yok .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.