Şimdi Ara

Çakma Zippo Nickli Üyemiz Vefat Etmiştir... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
24
Favori
28.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

csb

https://twitter.com/slovaksalyangoz

CSB gibi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profiline baktım da, daha gencecikmiş yav.. Allah gani gani rahmet eylesin..

Bu hafta vefatını öğrendiğim ikinci genç. Çok tuhaf.
  • Lan bende gerçekten çakma zippo sanıyordum herhalde dalga geçiyorsunuz sandım.Allah rahmet eylesin .Her nefis ölümü tadacaktır diye boşa dememişler .Çok yazık oldu .
  • hey gidi zippo be. daha dün nicki hakkında düşünüyodum durduk yere aklıma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

csb

bu kadar insan sazan sen akıllısınn! Pess

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de bir arkadaşım kanserden vefat etti. daha 25 yaşındaydı. başın sağolsun..
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Tartışma çıkaranlara da yazıklar olsun.
  • daha geçenlerde sen aklıma gelmiştin son durumunu soracaktım pm den fılan ama işte hayat kosusturmacası unutturdu.

Allah rahmet eylesin dostum...Allah sevdiği kullarını yanına çabuk alır derler.Umarım sende bizde Allah'ın sevdiği kullarındanızdır.

Mekanın cennet olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 13 Kasım 2013; 20:44:48 >
  • ben genç arkadaşı tanımazdım. burada açılan başlıkları da şimdi okudum. üzüldüm. mekanı cennet olsun. hayat böyle işte. bir varmış bir yokmuş. kıymetini bilin arkadaşlar. kıymetini bilelim...
  • Mekanı cennet olsun sevenlerine sabır ihsan etsin. yalandır yazısı görmeyi çok isterdim. inanmadılar bana başlıklı konusunda konuşurduk iyi biriydi,isyan etmemişti hiç ...
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

• Bugün sabah içimden forumda ölenlerle ilgili bir his geçmişti.Demek ki buymuş.Allah rahmet eylesin.Çok görüyordum kendisini buralarda.
  • Amin beyler, amin...

• Allah rahmet eylesin

• Daha tartışma çıkarıyorlarulan ister sever ister sevmez mesele insan olmak...

Banlı hesabımda arkadaşımdı Allah rahmet eylesin kendisini severdim sayardım genç yaşta gitmiş abimiz :(

• Beraber az silkroad oynamamıştık.Allah rahmet eylesin vallahi billahi konuyu görünce düylerim diken diken oldu.Ne diyeceğimi bilemiyorum fani dünya.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin inşallah

• Bakın, bir daha tartışma çıkaran kim olursa olsun şikayet edeceğim. Burası tartışma yeri değil!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.