Şimdi Ara

Çakma Zippo Nickli Üyemiz Vefat Etmiştir... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
24
Favori
28.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alllah rahmet eylesin tanımazdım ama üzüldüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Tweetlerini okudum forumdaki 1-2 kaç konusunu arkadaşlar atmış vallahi hani olur ya 1-2 gün önce yanımızda olup sonra teker teker kaybolan insanlar... Aynı onun gibi oldu vallahi çok üzüldüm tanımıyorum ama yazdıkları yine çok iyi, hayatla mücadelesi vallahi ne bileyim daha önce bilseydim yanına gider veya hep beraber konu dışı olarak ziyaret ederdik ona bir nevi mutluluk sağlardık. Forum'da böyle kenetlenerek bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Gönülden yani...

Kesinlikle yapılmalı. Şuan bir dostumu kaybetmiş gibi bir his var içimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok üzüldüm allah rahmet eylesin

• 1994 😓 Allah rahmet eyliye Rabbim sabır versin ailesine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 14 Kasım 2013; 1:57:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Su anda ne kadar kötü oldugumu kelimelerle ifade edemem sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin bir gün hepimizin başına gelecek imanla son nefesimizi vermeyi nasip eylesin Mevlam
  • Allah rahmet eylesin.
  • bi an inanamadım,gerçekten tanımıyordum ama takip ediyordum kendisini hep iyileşeceğini düşünmüştüm.gerçekten çok üzüldüm .Allah rahmet eylesin

• twitter adresinde paylasmishttps://twitter.com/LaftanAdam/status/390908924402360320

ermeni rum kardeştir bütün türkler kalleştir
  • Allah gani gani rahmet eylesin,kabir rahatlığı versin..Anımsıyorum kendisini nickinden ama samimiyetim veya sohbetim olmadı hiç..Allah ailesine,yakınlarına,sevenlerine sabır versin..

Bir çok arkadaşın da yazdığı gibi anlık sinirle gündelik ve aslında önemsiz şeyler için kırıyoruz birbirimizi ama değmediğini bu konu ve daha bir çok benzeri örnek gösteriyor bize..Ölüm Allah'ın emri ondan kaçmak veya ertelemek imkânsız,bunu bilerek düşünerek yaşamak lazım..Mekânı cennet olsun..

Not: Konu sahibi arkadaşım başlığı "Çakma Zippo Nickli Üye Vefat Etmiştir..." olarak değiştirirsen daha iyi olur zira burası konu dışı ve bu başlıkla insanlar konuyu makara zannedip es geçebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 14 Kasım 2013; 4:14:05 >
  • Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

• Allah rahmet eylesin. İyi bir insana benziyordu forumdan tanıdığım kadarıyla. Mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

twitter adresinde paylasmishttps://twitter.com/LaftanAdam/status/390908924402360320

Ironiden anlamiyormusun

• Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin forumdan birini kaybedince ailemden birini kaybetmiş gibi üzülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

twitter adresinde paylasmishttps://twitter.com/LaftanAdam/status/390908924402360320

Ironiden anlamiyormusun

Ermeni bayragi paylasmak,en cok da andimizin kaldirilmasina sevindim demek ironi ise biz cok geri kalmisiz pasam.

• Allah Rahmet Eylesin,kaç yaşındaydı bu arada?

• 19

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun görürdüm hep çok üzüldüm

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.