Şimdi Ara

Çakma Zippo Nickli Üyemiz Vefat Etmiştir... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
24
Favori
28.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zach Hamilton @LaftanAdam 5 Ekim

"benim gördüğüm rüyaların 5te 1i bir insanı çıldırtmak için yeterlidir"
    Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla Aç

CENNET'ÜL MEKAN.
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki kendi ailemden birisi ölmüş gibi gece gece ağlıyorum
    Mekanı cennet olur inşallah

• Bir kaç ay önce öldü mü diye bir gafta bulundugumda hemen gömdün beni. Kemoterapiler olumlu gidiyor demişti. Ulan çok kötü oldum be. Allah gani gani rahmet etsin canım kardesim

• Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Ufacik şeylerde kizip sinirleniyoruz ama ne dertler ne acilar var. Of gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Tweetlerini okudum forumdaki 1-2 kaç konusunu arkadaşlar atmış vallahi hani olur ya 1-2 gün önce yanımızda olup sonra teker teker kaybolan insanlar... Aynı onun gibi oldu vallahi çok üzüldüm tanımıyorum ama yazdıkları yine çok iyi, hayatla mücadelesi vallahi ne bileyim daha önce bilseydim yanına gider veya hep beraber konu dışı olarak ziyaret ederdik ona bir nevi mutluluk sağlardık. Forum'da böyle kenetlenerek bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Gönülden yani...

"Hastaneye ziyaretime gelmek isteyen var mı? çikolata ve meyve ikram ediyorum"

bu attığı tweet bitirdi beni,gerçekten hep birlikte ziyarete giderdik..

arkadaş ile geçenlerde bir konu hakkında konuştuk ama neydi hatırlamıyorum.

Ahh bilsem böyle bir durum oldugunu bir bilsem çok kötü oldum bu yazıyı okuyunca. Hepimiz yalnızın dostlar inanın ki.

• Allah rahmet eylesin, yolu tamamlamış, kimine göre çok uzun kimine göre çok kısa. Varması gereken yere varmış aslında ve aslında üzüntü ayrılıktan olmalı ve yalnız kalmaktan ve anne olmaktan birde baba, varsa bir kardeş yada abi, abla. Ne olmalı yanında? yakın olmalı yada olmamalı ne farkededer? işte üzüyor insanı
    Göz açılıyor ve anca görüyor insan mesaj yazarken uygun smiley seçmek istiyor ve işte o zaman farkediyor yazanı" daha çok gülücük" oysa arıyor insan daha hüzünlüsünü, buluyorsun daha çok gülücük içinde bunu ve bunu .Lanet okuyorsun o anda ancak kalmamış yapacak bir şey, giden gitti...
    Çok üzüldüm şu an. Allah (C.C.) sabır versin yakınlarına, mekanını cennet eylesin İNŞALLAH, ve kabrini geniş. İyi adammış yahu. Geç gördüm geç ağladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 14 Kasım 2013; 0:14:29 >

• Çok genç bir kardeşimizmiş , kendisini tanımıyorum fakat doğru bir haberse Allah kendisine rahmet ailesinede sabır versin.

• aynen ben de o tweete takıldım:(

• Çok kötü oldum :(

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=81838510&p=1#81838510

Allah ailesine sabır versin gencecikmiş :'(

• Ecel bu herkesi farklı farklı yollardan ziyaret ediyor allah herkese en acısızını nasip etsin diyorum.
    Mekanı tekrardan cennet olsun gerçekten çok üzüldüm bu kardeşimizin vefatından sonra ölümün herkese aslında ne kadar yakın olduğunu tekrar anladım,
    Ölen insan göcüp gidiyor ama hatıraları kalıyor gerçekten bu konular arkadaşın açtığı konular yazdıkları gerçekten çok kötü yapıyor beni.
    Sen daha dün buraya bir şeyler yazıyorsun ama bugün bu dünyada olmuyorsun,
  • Allah rahmet eylesin

• Sercan aklıma geldi. (Se_co) Hâlâ aklımdan çıkmaz, on numara bir insandı. Onu öldüren kaza değil hor görülmekti! Kulağındaki işitme problemi (cihaz takılıydı) ve kekemelik sorunu yüzünden insanların sürekli onu hor görmesini anlatıp duruyordu. Yılların verdiği takıntı yüzünden bazen telefonda konuşurken mesela ben ABC diyordum o ise duyamadığı için BCA anlıyordu. Bir gün Levent'te buluşacaktık, aradım nerdesin geldim diye.. Beşiktaş otobüs durağında bekliyorum sen nerdesin demişti. Kaç kere söyledim bak anlamadığın halde anlamazlıktan gelme vs. diye. Genelde insanlar bu durum karşısında onu hor görüp, aşağıladığı için zamanla içerisinde öyle bir çekingenlik, korku oluşmuş. Yani anlayamadım dediğini, tekrar söyler misin diyemiyordu. Karşısındakinin onu aşağılayacağını düşünüyordu. 1,2 kere tekrardan sonra duyamayınca yoldan geçen yahut, yanındaki birine veriyordu telefonu atmıştı o huyunu üstünden.

Engelli veya hasta arkadaşlarımız varsa çevremizde, forumda onlara destek olalım arkadaşlar. Kimin ne zaman ne olacağı belli değil kimseyi hor görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 14 Kasım 2013; 0:20:51 >

• Allah Rahmet Eylesin
  • Allah rahmet eylesin.
    Bir ara bende blokluydu diye hatirliyordum ama blok'u kaldirmisim demek ki cok önceden

• HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
  • mekanı cennet olsun.

• Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Sercan aklıma geldi. (Se_co) Hâlâ aklımdan çıkmaz, on numara bir insandı. Onu öldüren kaza değil hor görülmekti! Kulağındaki işitme problemi (cihaz takılıydı) ve kekemelik sorunu yüzünden insanların sürekli onu hor görmesini anlatıp duruyordu. Yılların verdiği takıntı yüzünden bazen telefonda konuşurken mesela ben ABC diyordum o ise duyamadığı için BCA anlıyordu. Bir gün Levent'te buluşacaktık, aradım nerdesin geldim diye.. Beşiktaş otobüs durağında bekliyorum sen nerdesin demişti. Kaç kere söyledim bak anlamadığın halde anlamazlıktan gelme vs. diye. Genelde insanlar bu durum karşısında onu hor görüp, aşağıladığı için zamanla içerisinde öyle bir çekingenlik, korku oluşmuş. Yani anlayamadım dediğini, tekrar söyler misin diyemiyordu. Karşısındakinin onu aşağılayacağını düşünüyordu. 1,2 kere tekrardan sonra duyamayınca yoldan geçen yahut, yanındaki birine veriyordu telefonu atmıştı o huyunu üstünden.

Engelli veya hasta arkadaşlarımız varsa çevremizde, forumda onlara destek olalım arkadaşlar. Kimin ne zaman ne olacağı belli değil kimseyi hor görmeyin.

Öldü mü?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.