Şimdi Ara

Çakma Zippo Nickli Üyemiz Vefat Etmiştir... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
675
Cevap
24
Favori
28.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah günahlarını affetsin mekanı cennet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

çok üzücü
  • İlk önce bir üyeden bahsedildiğini anlamadan girdim... Sonra ilk mesajı okuyunca çok kötü oldum...
    Allah Rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin...
  • Allah rahmet eylesin :'(

• Allah c.c rahmet eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Forumun vefat eden uyelerini hatirlama amacli bur ust konu olusturulmali.ve uyelerin rutbesi degistirilmeli. Yani insan hatirlamali.

+1

hakkaten vefa gereği çok hoş olur
  • Başınız sagolsun mekanı cennet olur inşallah...
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paolo Maldini -- 13 Kasım 2013; 23:11:22 >
  • Allah rahmet eylesin
  • bugün mü vefat etmiş?
  • Allah rahmet eylesin

• Yüce Rabbim Gani Gani Rahmet Eylesin Allah c.c Geride Kalanlara Ailesine Sabır Versin inşAllah.
    Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn AMİN
  • Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
  • Biri şuraya "yüzyılın CSBsi" yazsın artıııık.
  • Allah rahmet eylesin.
  • allah günahlarını affetsi mekanı cennnet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Tweetlerini okudum forumdaki 1-2 kaç konusunu arkadaşlar atmış vallahi hani olur ya 1-2 gün önce yanımızda olup sonra teker teker kaybolan insanlar... Aynı onun gibi oldu vallahi çok üzüldüm tanımıyorum ama yazdıkları yine çok iyi, hayatla mücadelesi vallahi ne bileyim daha önce bilseydim yanına gider veya hep beraber konu dışı olarak ziyaret ederdik ona bir nevi mutluluk sağlardık. Forum'da böyle kenetlenerek bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Gönülden yani...

"Hastaneye ziyaretime gelmek isteyen var mı? çikolata ve meyve ikram ediyorum"

bu attığı tweet bitirdi beni,gerçekten hep birlikte ziyarete giderdik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguel alvarez -- 13 Kasım 2013; 23:35:58 >
  • Bir insan düşünün.
    Hayatının baharında gencecik bir tomurcuk. Yaşama sımsıkı sarılmış o güçlü yüreğiyle yaşamdan illallah edenlere inat bir şekilde yaşayan farklı biri.
    Daha 19 yaşında olan bu genç kardeşimiz, akciğerindeki tümör nedeniyle kanserden vefat etmiştir. Her gün yaşama inat yaşardı. Dua ederdi. Benden daha kötüleri var derdi ve her daim şükrederdi. Ancak beklenen son onu hayatının baharında yakalamıştı. Umuyorum ki şu an Cennet'ül Ala'dadır...

-------------------------

Şimdi kısa bir muhasebe yapıp düşünelim:
    Bizim, şu hayat için kafamıza taktığımız, üzüldüğümüz, şu yaşamda koşturduğumuz türlü türlü nice olaylar var. Adeta ağrımayan kafamızı ağrıtmak için bir dolu hayat meşgalesine itiyoruz kendimizi. Dünyevi istek ve arzular uhrevi gayelerimizin önüne geçmiş adeta. Bu Dünya'dan nice kimseler geçmedi mi ki?! Sultan Süleymanlar, Fatihler, Kisralar vs vs hangisinden ibret aldık ki?

------------------------------

Bugün Enes kardeşimiz o haliyle yaşama tutulmuşsa ve dertlere bakış açısının pamuk ipliği kadar olduğu fikredebiliyorsak işte biz o zaman Enes ve Enes gibi nice hayat dolu ve hakiki imtihan sahiplerinin mükafatı olarak gösterilen yeri çok daha iyi anlayacağızdır umarım.

İyi geceler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.