kardes senın dedıgın sadece fılmlerde olur ımkansız fanlı bır sıstem yapsan bır baska .....yınede saol paylasımın ıcın
yawww 1 yaşıma daha girdim öyle şey olurmu yawww delirdinizmi sakın arkadaşlar bu tip işlere bulaşmayın
Yaw iyi de ne mantığı var,hangi overclockçu çakmak gazıyla işlemci soğutur.Paranıza mı yazık değil? Soğutma mantıklı,çıkan gaz hs üzerine sıvı olarak bulaşıp orada buharlaşacağı için sıcaklığını alacaktır bundan doğal birşey yok ama 2V altındaki bi AthlonXP işlemciyi böyle 30Cde tutamazsını.Hiç durmadan harıl harıl gaz basmanız lazım üstüne.Def voltajda çalışan işlemciyi ben nefesimle de soğuturum. Ayrıca o an ufak da olsa bi kıvılcım çıksa yüzünze gözünüze zarar verebilir bunu da düşünmek gerek.
arkadaslar konuyu bastan sona tüm msj larla okudum...
adamm bişey denemiş ve sonucu pozitif olmus ve bunu bizle paylaşmış... adam sadece gözlemini anlatmıs ben cpu yu bu yontemle sogutacam dememiş...
Ama yorumlara bakıyorumm... işte kendine ii bir sogutucu blok al bole seylerle ugrasma... aman siz denemeyin patlatsınız... işte boyle sogutma olmaz pahalı olur paranızmı çok...
yaw adam ne güzel bilgi ve gözlemini paylaşmış, amma dallandıranlar, baltalıyanlar var konuları...
Güzel bir deney ve paylaşım olmuş kardes eline sağlık paylaşımın için sagol cambaz
doğru olabilir aslında, ben sıvıya dönüştüğüne hiç tanık olmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme