yaw yeter artık yeni bir reklam senaryosu yazıp gönderelim su adamlara ben kendimi bildim bileli aynı diyalog
- makinanız gitmiş
- aaaa nasıl olur
- e calgon kullanmazsan öle olur işte
- ama ben baska şeyler kullanıyodum
- yok illaki calgon kullanacan yoksa makinandan olursun al test edelim gör
test yapılır suya bişeyler atılır we sonuc
- aaaaa calgon işe yaradı digeri bi işe yaramazmıs tüh bende makinadan oldum
- yaaaa bundan sonraa calgon kullanacan baska yolu yok yoksa makina gider
MAKİNANIZ UZUN YASAR CALGONLA
yeter artık degissin su reklamın formatı
aynen ya bıkkınlık geldi artık
bide sectikleri oyuncular bitiriyor benş
süper yaa dooru sölüosun walla
DH olarak kampanya yapıp calcona iletelim telekoma yapmışken calconda aradan çıksın
her yeni reklam görüsümde aha yeni bi diyalog diye twye yapısıyorum sonra bir bakıyorum konusmaları adamlardan önce tahmin ediyorum sonuc hayal kırılıgı sinir we bıkkınlık
Bencede Hadi Bi Senaryo Yazalım Forumcak Yollayalım Kırmızı Kurdelayla
quote:
Orjinalden alıntı: Ormigan
yaw yeter artık yeni bir reklam senaryosu yazıp gönderelim su adamlara ben kendimi bildim bileli aynı diyalog
- makinanız gitmiş
- aaaa nasıl olur
- e calgon kullanmazsan öle olur işte
sahanin tiplemesi vardi calgon la ilgili bulamazsaniz yukliyebilirim bir yere super bir seydi
quote:
Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo
sahanin tiplemesi vardi calgon la ilgili bulamazsaniz yukliyebilirim bir yere super bir seydi
- Ev hanımııı kullan artık şu calgonu yuvam dağıldı yuvam 20 yıldır reklam köşelerinde sürünüom kullan artık su calgonu ev hanımıııııı
makinan nanay
quote:
Orjinalden alıntı: --REMINDED--
quote:
Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo
- Ev hanımııı kullan artık şu calgonu yuvam dağıldı yuvam 20 yıldır reklam köşelerinde sürünüom kullan artık su calgonu ev hanımıııııı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme