< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Csb diyecem de ülker ürünlerini karalamak amaçlı dava açılacağını göze alacağından csb olduğunu sanmıyorum.
Garip olan nokta verilen 3 pikonun içinden birinde yine kelepçe çıkması ihtimali gerçek hayatta kaçtır? Sana olan diğer müşterilerede olması lazım hatta şuan ortalığın net ortamında yıkılıyor olması lazım. İmalat nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çikolataya boylu boyunca o kelepçe nasıl giriyor hadi girdi çikolatanın boyuna orantılı şekilde nasıl paketlenmiş? İnternet dedektifliği mode on. 🕵️ |
Biraz daha yesem tamamlayacam herhalde .
|
Sus payına bakarmısın 2 haftalık aburcubur 😂😂
|
adama talih kuşu konmuş. bence sayısal loto oyna çok şanslısın.
|
e hani küçük parçanın çıktığı paketi yetkililere teslim etmiştin ???
anlattığın hikayeye göre 2 paketinde aynı ayna senin elinde olmaması lazım??? uydurma bir hikaye dostlar kanmayın bu heyecanlı delikanlıya. |
Şikayet sitesi mi bura
|
Yemek yediği kaba pisleyen adama ev araba da çeksinler istersen
|
Böyle bir vizyonsuzluğa daha önce şahit olmadım. Hem çikolata yiyorsun hem de bedavadan plasik kelepçen oluyor, bir de gidip üstüne şikayet mi ettin? Cipsten taso çıkınca havaya uçan neslin çocuğuyum ben, çikolatamdan bedava plastik kelepçe çıksa gider tüm seriyi satın alırdım başka ne sürprizler çıkacak diye merakla yemeye başlardım.
Şimdi sıcak fırsatlara "Ülker piko plastik kelepçe hediyeli" diye konu açsak yarın gider yağmalarlar tüm pikoları, sense gelmiş burada kendini naza çekiyorsun. Hiç samimi gelmedi bana tavırların. Samimiyetsizsin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|