Şimdi Ara

Ülker Piko Çikolata Rezaleti( Fotoğraflı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
38.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülker Piko Çikolata ile olan rezaleti anlatıyorum .
    Bugün öğlen 13.00 civarı İnönü Üniversitesinde bı fakülte kantinin de Ülker Piko Çikolata (portakallı) neyse açtım ısırdım ve baya sert bi madde geldi ve şaşırdım bı çıkarttım ve görselde ki madde ( madde ne diye soran olursa plastik kelepçenin kilit kısmı )

Ve bunun ardından Ülker ile telefon yolu ile iletişime geçtim ( ‭0 (216) 524 29 00‬ ' nolu telefon üzerinden )
    Bilgilerimi aldı parti numarası son kullanma tarihi falan vs ve ürünü fabrikaya göndermek için ekip arkadaşlarından birinin sizinle irtibata geçip ürünle ilgili detaylı inceleme için . bende tabiki dedim ve yaklaşık yarım saat sonra telefonum çaldı ve Malatya da sorumlu bir beyfendi aradı . Konum bilgimi istedi ve bir çalışma arkadaşını yolladı .ve arkadaş ile görüştüm izah ettim ve numuneyi teslim ettim ve sohbet ederken çalışan arkadaş bana 3 tane piko ikram etti aldım bende .
    Neyse yaklaşık yarım saat sonra bı yiyeyim dedim ve açtım ısırdım ve içinde görselde ki ürün çıktı .
    (Plastik kelepçenin büyük bir kısmı )

Ve artık çıldırdım çünkü çıkan parça uçları sivri ve bogazima takıldı tekrardan Ülker'i aradım dedim bakın böyle böyle vs standart cümleler kurdu biz yetkililere iletelim vs diye. bende benimle irtibata geçen Malatya sorumlusunu aradım dedim bakın böyle oldu aldığım ürünün içinden yine çıktı adam tamam ben geliyorum hemen dedi ve geldi işte fotoğraflarını çekti ileteceğim dedi numuneleri istedi bende hayır teşekkür ederim bende kalsın çünkü ben işin peşine düşeceğim dedim .olaylar böyle süreç nasıl olur neler olur bilmiyorum ama umarım bu hususta ceza alırlar .çünkü bu çikolatayı ben değil küçük bir çocuk yiyebilir ve boğazına takılabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Csb diyecem de ülker ürünlerini karalamak amaçlı dava açılacağını göze alacağından csb olduğunu sanmıyorum.

Garip olan nokta verilen 3 pikonun içinden birinde yine kelepçe çıkması ihtimali gerçek hayatta kaçtır?

Sana olan diğer müşterilerede olması lazım hatta şuan ortalığın net ortamında yıkılıyor olması lazım.

İmalat nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çikolataya boylu boyunca o kelepçe nasıl giriyor hadi girdi çikolatanın boyuna orantılı şekilde nasıl paketlenmiş?

İnternet dedektifliği mode on. 🕵️
    Böyle bir vizyonsuzluğa daha önce şahit olmadım. Hem çikolata yiyorsun hem de bedavadan plasik kelepçen oluyor, bir de gidip üstüne şikayet mi ettin? Cipsten taso çıkınca havaya uçan neslin çocuğuyum ben, çikolatamdan bedava plastik kelepçe çıksa gider tüm seriyi satın alırdım başka ne sürprizler çıkacak diye merakla yemeye başlardım.

Şimdi sıcak fırsatlara "Ülker piko plastik kelepçe hediyeli" diye konu açsak yarın gider yağmalarlar tüm pikoları, sense gelmiş burada kendini naza çekiyorsun.

Hiç samimi gelmedi bana tavırların. Samimiyetsizsin.
  • Şikayet sitesi mi bura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelepçe kısmı çıktıktan sonra, yetkili adamın verdiği çikolatadan aynı cismin devamı çıkması garip olmuş

Not: Her gün piko yerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    Biraz daha yesem tamamlayacam herhalde .

• Csb diyecem de ülker ürünlerini karalamak amaçlı dava açılacağını göze alacağından csb olduğunu sanmıyorum.

Garip olan nokta verilen 3 pikonun içinden birinde yine kelepçe çıkması ihtimali gerçek hayatta kaçtır?

Sana olan diğer müşterilerede olması lazım hatta şuan ortalığın net ortamında yıkılıyor olması lazım.

İmalat nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çikolataya boylu boyunca o kelepçe nasıl giriyor hadi girdi çikolatanın boyuna orantılı şekilde nasıl paketlenmiş?

İnternet dedektifliği mode on. 🕵️

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Parti numaraları aynı şöyle ki kampüs içine aynı zamanda aynı ürün teslimi için gelmiş olmali .ben yetkili kişi ile konuştuğum da isterlerse yediğim yerdeki kamera kayıtlarına da bakabileceklerini söyledim .

• hacı mahkemeye git tazminat davası aç bakarsın milyon dolar kazanır köşeyi dönersin.inönü üniyi bırakır playboyluğa başlarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Davalık bir durum yok kaldı ki öyle tazminat davası falan olmuyor bu tür işler de . Gerek de yok tazminata sirket ceza yese de olur yasal olarak ne yapmam lazım açıkçası onu da bilmiyorum .

• adama talih kuşu konmuş. bence sayısal loto oyna çok şanslısın.
  • Merak edenler için parti no
    295/2 p2 (küçük parçanın çıktığı )
    295/2 p3 (büyük parçanın çıktığı )

• Asgari ücret ile çalıştırırsan kablo bağı da atar sümüğünü de atar. Cebini doldurrken işçinin cebini de doldur ki bunlar olmasın.
  • Untertail U kullanıcısına yanıt
    Adam özetledi olayı .

• Ben arsızım gittim yine piko yedim 😁 azıcık düşünsem aynı parti olabilir aynı lokasyon sonuçta 😁

• Plastik kelepçeyi tamamla işte.

• Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Acaba mesaj kelepçeyi tamamlayınca mı ortaya çıkacak 😁

• Hala Ülker alan kaldı mı ya D:
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkemizde tazminat ile zengin olmak kanunen yasak. Keske olsa da BAĞZI şeyler düzelirdi belki.

Madde 47 – Hakim, hususi halleri nazara alarak cismani zarara düçar olan kimseye yahut adam öldüğü takdirde ölünün ailesine manevi zarar namiyle adalete muvafık tazminat verilmesine karar verebilir.

• ah bu abd de cıksa zengın olmustun :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.