Şimdi Ara

Ülker Piko Çikolata Rezaleti( Fotoğraflı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
4
Favori
38.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın ve hayvancılık bakanlığını ara durumu anlat gelirler numuneyi alirlar . O ürünleri ülker piyasadan toplatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir vizyonsuzluğa daha önce şahit olmadım. Hem çikolata yiyorsun hem de bedavadan plasik kelepçen oluyor, bir de gidip üstüne şikayet mi ettin? Cipsten taso çıkınca havaya uçan neslin çocuğuyum ben, çikolatamdan bedava plastik kelepçe çıksa gider tüm seriyi satın alırdım başka ne sürprizler çıkacak diye merakla yemeye başlardım.

Şimdi sıcak fırsatlara "Ülker piko plastik kelepçe hediyeli" diye konu açsak yarın gider yağmalarlar tüm pikoları, sense gelmiş burada kendini naza çekiyorsun.

Hiç samimi gelmedi bana tavırların. Samimiyetsizsin.
  • CSB gibi, bu kadar şanslı(?) olmak çok zor cidden. Ama kendimden bildiğim için diğer yandan inandırıcı geliyor böyle olaylar. O yüzden geçmiş olsun diyeyim.

Ben başlığı gördüğümde ilk başta fiyattan mı yakınıyorsun diye düşündüm çünkü kaldığım yurtta fiyatı 50krş idi ve bu kadar ucuz olamaz diye zula yapacakken fiyatı 70 krş yaptılar. Bu zerzavatların fiyatlarının uçması ayrı konu zaten 50krş ne zamandan beri Piko gibi 1-2 lokmada yok edeceğin bir abur cubur için ucuz oldu ki?

Yazmışken ekleyeyim, konu açmadım alıştık çünkü ama Saklıköy'ün kakaolu olanında direkt paketi küçültmüşler fındıklısı ve diğeri daha büyük.

Neyse bu olaylar abur cuburu tekrar bırakmak için bana sebep yaratıyor zaten birkaç gündür yemiyorum, yine eskisi gibi bırakırım umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 26 Kasım 2018; 3:31:59 >
  • 2. pikodan sonra zebani aradım konu ciddiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rryzen

Merak edenler için parti no
    295/2 p2 (küçük parçanın çıktığı )
    295/2 p3 (büyük parçanın çıktığı )

295/2 p4 arayıp buluyoruz beyler plastik kelepçenin geri kalan kısmını tamamlamak için

• Kelepcesiz banti ne yapacaksın diye adam onuda içine sokup getirmiş

• csb bence.
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    Senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi yahu
    Bu nasıl kısmettir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemeyin kardeşim, paketli hiç bir şey yemeyin, canın tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

yemeyin kardeşim, paketli hiç bir şey yemeyin, canın tatlı
    Mesaj yarim kalmis hocam piko falan yemedin umarim

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    ahahahaha niye öyle olmuş ya.

elma yiyin, muz yiyin armut yiyim diye yazacaktım.
  • Eskiden Action Man etiketleri toplayıp seriyi tamamlayınca oyuncak veriyolardı. en zoru 36 numaraydı. Sen o dönemlerde etiket toplasan muhtemelen sürekli 36 yı bulurdun.
  • Konuya ilk baktığımda bir çikolatadan çıkan kelepçe olduğunu sandım meğerse ikisinden de çıkmış.
  • Mizah amaçlı bir kurguysa (csb), uğraştırırlar sizi firmayı karalamaktan uyarıyım.Gerçek ise rezalet zaten diyecek söz yok

• Ulker beyin avukati konuya acil bekleniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin en büyük gümrük firmalarından birinde çalışan arkadaşımı ziyarete gittiğimde o hafta Ülker adına açılan ithalat beyannamelerini görmüştüm. O günden beri muadilini bulduğum her üründen vazgeçtim. Millet de bunları yerli milli firma diye yere göğe sığdıramıyor.

• tisssssskiniyorummm
  • malatyalı mısın ?
  • Ülker 'in standart promosyonları bunlar. 13~14 yıl oluyor herhalde, haber gruplarının birinde paylaşılmıştı: 9 kat gofretin katları arasında kurtçuk kolonisi çıkmış, adam yazmış Ülker 'e... "Gelişmiş çeneli canlılar depodaki ürün paketlerini delerek ürün içine girebilmektedir" şeklinde savunmuş firma yetkilisi Ülker 'i.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.