Şimdi Ara

Ülker Piko Çikolata Rezaleti( Fotoğraflı ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
38.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rryzen

Merak edenler için parti no
    295/2 p2 (küçük parçanın çıktığı )
    295/2 p3 (büyük parçanın çıktığı )

Hikayede bir sorun var.

Sen ilk ürünü görevli adama teslim ettiysen, görevli yanından ayrıldıktan sonra, sana ikram edilen Piko'lardan biriyle nasıl ilk ürünün fotoğrafını aynı karede çekebiliyorsun?

CSB

• Kozmonot. kullanıcısına yanıt
    Soran arkads oldu yanıt verdim konunun devamında görevli ile tekrar buluşup numuleri teslim etmedim diye devam ediyor olay .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Asgari ücret ile çalıştırırsan kablo bağı da atar sümüğünü de atar. Cebini doldurrken işçinin cebini de doldur ki bunlar olmasın.
    İşçi sınıfının özeti budur. Yediği kaba pisleyen insan her zaman ezilmeyi hakediyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şansınızı denemeye devam edin. Bir hafta içerisinde tornavida seti falan düzebilirsiniz belki
  • Cat5 veya Cat6 kablosu çıksa sabaha kadar evdeki pc'ler de lan parti olurdu. Şansın yokmuş konu sahibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Etinin urunleri ulkerden iyi valla ulkerin cikolatalari falan cok kotu yag kullaniyorlar tatlari rezalet. Ulker yanilmiyorsam koc grubuna aitti.
    ülker yıldız holdinge ait koç ne alaka
  • Piko ne zamandır subliminal mesaj verir oldu. Celal ile Ceren filmindeki kelepçe sahnesini hatırladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar rakip ETİ'de çalışmış biri olarak söyleyebileceğim şu ki, hamurhanede piko hattında çalışan işçilerden biri un, mısır patlağı ya da artık içine ne katılıyosa onun çuvalını açarken miksere düşürmüş muhtemelen. Keşke bi yaptırımı olsa ama siz dava yoluna gitseniz de yapılacak hiçbir şey yok.ETİ'de de bir sürü resimli şikayet geliyordu ama çalışma hatlarındaki panolara asılıyordu resimler ve dikkat ediniz vs yazılıp geçiliyordu. Attığınız numaralı resimlere bakılırsa 295 numaralı hattın 2 numaralı makinesinden çıkan 2. parti ve 3.parti ürünler. Yani içinde parçalar olan hamur değişmeden varsiya bitmiş, gelen vardiya devam etmiş ve ne şans ki iki parti arka arkaya size gelmiş 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhadarzade -- 27 Kasım 2018; 0:28:34 >
  • uurse U kullanıcısına yanıt
    Ulker iyi degil eti alin sevmem ben yildizi falan terbiyesiz ulker

• Adam halüsinasyon gördüğünü sanıp peşini bırakasın diye tekrar kelepçeli piko vermiş sana anlamadın mı?
  • Bununla ilgili gerekli makamlara şikayet ettiniz mi? Şayet etmediyseniz yardımcı olabilirim.
  • Hergün 1 adet albeni yerim muhakkak ve ülker bu ülkenin bir değeridir. İster beğenin ister beğenmeyin

• cuhadarzade kullanıcısına yanıt
    Hocam neden yok ki ayıplı gıda değil mi neticede

• Şaşmam

ETİ

ETİ

ETİ

• Neyse ki ilkinde condom çıkmadı. İkincide ne çıkardı düşün
  • bugün bende bi marketten meyve suyu aldım bardağa boşalttım bi yudum aldım ağzıma cam parçası geldi çok küçük tam yutacaktım dişime çarptı hatta bi kaç parça yutmuş da olabilirim bardağa baktım kırık falan hiç bir şey yok ama anlamadım şişeden mi çıktı bardağın içinden mi bardak da yeni yıkanmıştı hatta annem elinde yıkamış bardakta olsa elini keserdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXUBERT

Hocam neden yok ki ayıplı gıda değil mi neticede
    Evet ayıplı gıda ama yaptıkları birşey yok. Genel anlamda dikkat ediliyor fakat bu gibi durumlarda sebep olan personel uyarıldı falan gibi mesaj yayınlıyorlardır muhtemelen. Özür falan diliyorlar ya da en iyi ihtimalle harcadığınız parayı iade ettirirler.O da 1-2 lira. Ürünlerin içinden ambalaj parçaları falan çıkması da gayet normal birşey bence çünkü paketleme esnasında hız hatası gibi sebeplerle paket kesme makinesi ürünün üzerine basıp ezebiliyor paketle birlikte, bu gibi ürünler öğütülüp tekrar hamura karıştırılıyor. Tabiki temiz ürünler. Ama öğütmeye götürmeden önceki ayırma esnasında bu işi insanlar yapıyor ve paketleri açarken bazı parçalar düşebiliyor. Ama bu kelepçe olayı biraz garip olmuş 😊

• Buna benzer bir durum benim de başıma gelmişti, Yuppo şekerlerinde inanılmaz acı bir tat vardı, şikayet kaydı oluşturdum. Ülker'in il temsilcisi yani toptancısı bana nereden aldığımı sordu ve oraya gidip bazı incelemeler yapmış ve yine o marketten bana birkaç bisküvi, sakız, metro vb ürünleri hediye etti ve sorunlu ürünü Ülker'e ileteceğini söyledi. Aradan 20-30 gün sonra bayan PTT görevlisi kapımı çaldı ve Ülker'den zarf olduğunu söyledi.

Açtığımda gönderdiğim ürünün numune yani Ülker tarafından yapılan incelemesinin durumunu açıklıyordu. O bölümdeki görevlilerin uyarıldığını ve daha titiz ve özenle çalışacaklarını aktarmışlardı ve müşteri hizmetleri müdürü tarafından imzalandığını gördüm kağıdın.

İster Ülker İster Eti olsun sonuçta her iki markanında ayrı güzel severek tükettiğimiz ürünleri mevcut.

Bir ürün sorunlu olduğunda oldukça ilgileniyorlar. Ancak bu bana kalırsa çözüm değil bir ürün sorunlu çıkınca bizim o markaya karşı güvenimiz kalmıyor isterse 1 kamyon ürün hediye gönderse bile ''acaba tekrar aynı şey çıkar mı'' diye düşünüyor insan. Keşke ürünler başından paketlenmesine kadar izlenilip raflarda yerini alsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 27 Kasım 2018; 13:36:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.