Şimdi Ara

Ülker Piko Çikolata Rezaleti( Fotoğraflı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
38.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Untertail

Asgari ücret ile çalıştırırsan kablo bağı da atar sümüğünü de atar. Cebini doldurrken işçinin cebini de doldur ki bunlar olmasın.
    Cebi dolmadan bunları yapıyorsa cebi dolarsa kim bilir ne yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Untertail U kullanıcısına yanıt
    Ben de asgari ücretle çalışıyordum. (Şimdi işsizim) Ne iş yaparsan yap, doğru düzgün yap. Sen o işe girerken ücreti de çalışma şeklini de biliyorsun. İş akdi neyi gerektiriyorsa öyle davranırsın. İşverenin adını kötüye çıkaracak mallar üretmezsin.( İşveren malzemeden çalarsa, hem senin hem onun vicdanına kalmış).

Ek:
    Şantiyede amele olarak çalıştım.
    Fırında ekmek yapımında çalıştım.(Ekmeklere kimse bir şey yapmıyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanas22 -- 25 Kasım 2018; 21:3:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x5 anahtarı çıkacak değildi ya
  • Baya da severdim pikoyu.Aman uzak duralım.

• Ülker kaliteyi bozdu. Torku alın.

• Ülker kadar kalitesi yerlerde baska firma varmi acaba.

• Bi kutu karisik ulker cikolata gonderilir olay kapanir.Sanki daha oncede gordum ayni seyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav tamamen para koparmak amaclı yazılar yaziyonuz. Bunlar ucuz...

• 2 çinko yapmışsın, tombalaya doğru devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

Nasıl bu kadar bilinçli olabiliyorsunuz anlamıyorum. Ben ürünü alırım ne besin değerine ne de tarihine bakarım. Paketi açar gömerim hemen. Hani adam kendi bkunu koysa aa yeni ürün sanırım deyip yutarım anında.
    Abi yarıldım ya

• sen yemeye devam et ve diğer parçalarını da tamamla :)
    bu nasıl bir şansmış arkadaş :)
  • bu nasıl bir olasılık
  • Etinin urunleri ulkerden iyi valla ulkerin cikolatalari falan cok kotu yag kullaniyorlar tatlari rezalet. Ulker yanilmiyorsam koc grubuna aitti.

• Olum ckxodl sendeki şansın ... kamera şakası gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

artık ülker ürünleri almamaya dikkat ediyorum.nedeni ise ürünün arkasında ki besin değerleri ve içindekiler yazmaması,
    birde eti tutku almıştım,ful kakaolu çıkmıştı,normal eti tutku gibi damalı değildi.adam geldi evimden aldı,adres bilgilerimi vs aldılar.
    1 hafta sonra evime hediye paketi yolladılarölücü olmak bunu gerektirir.
    ETİ den şaşmamak lazım..
    ülker ve şok tan tiksinti geldi.

• Bu ancak filmlerde olur şaka gibi 😆biz onları kablo bağlamada kullanıyoruz ismi klips dir. Anlamadığım pikonun onla ne işi oluyor tuhaf. Küçüklüğümde benim de dişimi vida kırmıştı baklavadan çıkmıştı peşine bile düşmedim şimdi olsa peşine düşerdim bırakma peşini kardeş. Ülker ürünleri kullanıyoruz bizimde başımıza gelebilir en azından üst mercilere sesini duyurursan daha özenli çalışırlar sağlık bu hafife alınmaz başka mesleğede benzemez....

• Aynı yere iki defa yıldırım düşmesi gibi olmuş. Merak ediyorum bakalım, nasıl bir sonuç çıkacak...
  • 17-18 yaşlarındayken kırmızı winston almıştım yaklaşık 10-11 sene önce oluyor bu herneyse sigarayı normal standart herkesin açtığı gibi irdelemeden normal bir şekilde içmeye başladım paketin içine bakmadan ilk sigarada hafif bir koku vardı midem bulandı sonra 2.3.4.5.6.7.... içtim her seferinde midem bulandı pis bir koku geliyordu sonra huylandım bu sigara bayat mı acaba dedim paketteki sigaraları falan çıkarayım derken oda ne paketin dibinde ölmüş baya büyük bir at sineği sonra diğer sigaralarıda attım içmemiştim bu başımdan geçen gerçek bir olaydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

17-18 yaşlarındayken kırmızı winston almıştım yaklaşık 10-11 sene önce oluyor bu herneyse sigarayı normal standart herkesin açtığı gibi irdelemeden normal bir şekilde içmeye başladım paketin içine bakmadan ilk sigarada hafif bir koku vardı midem bulandı sonra 2.3.4.5.6.7.... içtim her seferinde midem bulandı pis bir koku geliyordu sonra huylandım bu sigara bayat mı acaba dedim paketteki sigaraları falan çıkarayım derken oda ne paketin dibinde ölmüş baya büyük bir at sineği sonra diğer sigaralarıda attım içmemiştim bu başımdan geçen gerçek bir olaydır

• Artık bu forumun adı değişmeli "forum.sikayethaber.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.